Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 13017
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 2860
Likede indlæg: 28058

Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf FormerlyKnownAs » 16. maj 2018, 14:04

Jeg vil lave en rabarber curd i dag og har den her opskrift, men forstår ikke helt..om jeg forstår det.

Jeg skal totalt blendd rabarberne og herefter presse væsken ud. Men jeg ikke lige forestille mig at der kommer særligt meget væske ud af dem :gruble: eller er jeg galt på den?


Put the rhubarb in a blender or food processor and whizz until as fine as it will go. Set a sieve over a bowl, and tip in the rhubarb, pushing pulp with a wooden spoon to get through as much juice as you can.


Add the eggs, butter, cornflour, sugar and 250ml rhubarb juice (save the rest) to a pan and set over a very low heat. Whisk until all the butter has melted, then, using a wooden spoon, stir constantly until the curd has thickened to a consistency a little thicker than custard. Don’t be tempted to increase the heat to speed up the process, as the eggs will curdle; make sure you stir right around the edge, too, as this is where it might catch first.
0
Lys
Indlæg: 5808
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 500
Likede indlæg: 10458

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf Lys » 16. maj 2018, 14:10

Er det rå rabarber? Hvis du blender dem, tror jeg godt der kan komme en slat væske ud af dem. Hvis de er helt friske, er de jo også gerne helt sprøde og det er vel pga vand?
0
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 7787
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 574
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 19143

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf Hunkat » 16. maj 2018, 14:14

Har du nogensinde set en rabarbertærte som er helt blød og væsket indeni? Alt det kommer fra stænglerne, trust me.
0
L'enfer, c'est les autres

First debat-mover :rock:

Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 16302
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 4454
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 47639

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf kidkomb » 16. maj 2018, 14:20

Der kommer masser af væske bare rolig :D I hvert fald hvis de er friske. Bare tænk på hvor meget der kommer ud af kartofler når man skal lave rösti :8:
0
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Brugeravatar
Guilded_Lily
Indlæg: 12656
Tilmeldt: 12. sep 2015, 09:41
Kort karma: 910
Likede indlæg: 12375

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf Guilded_Lily » 16. maj 2018, 14:32

I weekenden lavede jeg rubarb crumble, og der var temmeligt meget væske i bunden efter bagningen - mere, end der plejer. Men de er også skudt i vejret voldsomt hurtigt i år.

Kan man lokke hele opskriften ud af dig?
1
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 6650
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 865
Likede indlæg: 18832

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf Æble » 16. maj 2018, 14:33

Jeg ville koge dem op og så blende+si de kogte rabarber for at få saften ud.
0
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 13017
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 2860
Likede indlæg: 28058

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf FormerlyKnownAs » 16. maj 2018, 14:33

Nå ja så er det nok bare mig :lol:

Det er i rå tilstand de blendes og presses. Tænkte at de skulle opvarmes før der kom væske. Men selvfølgelig- kartofler og rösti. True
0
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 13017
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 2860
Likede indlæg: 28058

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf FormerlyKnownAs » 16. maj 2018, 14:34

Guilded_Lily skrev:I weekenden lavede jeg rubarb crumble, og der var temmeligt meget væske i bunden efter bagningen - mere, end der plejer. Men de er også skudt i vejret voldsomt hurtigt i år.

Kan man lokke hele opskriften ud af dig?


https://www.bbcgoodfood.com/recipes/295 ... ubarb-curd
2
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 13017
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 2860
Likede indlæg: 28058

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf FormerlyKnownAs » 16. maj 2018, 14:36

Tror heller ikke et opkog gør det rigtige egentlig. Jeg prøver opskriften om et par timer og melder tilbage :gogo:
1
Brugeravatar
Tilly
Indlæg: 5070
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:01
Kort karma: 499
Likede indlæg: 9826

Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.

Indlægaf Tilly » 16. maj 2018, 17:37

Glæder mig til at høre din tilbagemelding. Elsker rabarber, så det er altid godt at få inspiration til nye ting der kan laves med dem :D
0

Tilbage til "Mad og drikke"