Jeg vil lave en rabarber curd i dag og har den her opskrift, men forstår ikke helt..om jeg forstår det.
Jeg skal totalt blendd rabarberne og herefter presse væsken ud. Men jeg ikke lige forestille mig at der kommer særligt meget væske ud af dem eller er jeg galt på den?
Put the rhubarb in a blender or food processor and whizz until as fine as it will go. Set a sieve over a bowl, and tip in the rhubarb, pushing pulp with a wooden spoon to get through as much juice as you can.
Add the eggs, butter, cornflour, sugar and 250ml rhubarb juice (save the rest) to a pan and set over a very low heat. Whisk until all the butter has melted, then, using a wooden spoon, stir constantly until the curd has thickened to a consistency a little thicker than custard. Don’t be tempted to increase the heat to speed up the process, as the eggs will curdle; make sure you stir right around the edge, too, as this is where it might catch first.
Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
- FormerlyKnownAs
- Indlæg: 13017
- Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
- Kort karma: 2860
- Likede indlæg: 28058
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Er det rå rabarber? Hvis du blender dem, tror jeg godt der kan komme en slat væske ud af dem. Hvis de er helt friske, er de jo også gerne helt sprøde og det er vel pga vand?
0
- Hunkat
- Indlæg: 7787
- Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
- Kort karma: 574
- Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
- Likede indlæg: 19143
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Har du nogensinde set en rabarbertærte som er helt blød og væsket indeni? Alt det kommer fra stænglerne, trust me.
0
L'enfer, c'est les autres
First debat-mover
First debat-mover
Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
- kidkomb
- Indlæg: 16302
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
- Kort karma: 4454
- Geografisk sted: Ude med riven
- Likede indlæg: 47639
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Der kommer masser af væske bare rolig I hvert fald hvis de er friske. Bare tænk på hvor meget der kommer ud af kartofler når man skal lave rösti
0
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
- Guilded_Lily
- Indlæg: 12656
- Tilmeldt: 12. sep 2015, 09:41
- Kort karma: 910
- Likede indlæg: 12375
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
I weekenden lavede jeg rubarb crumble, og der var temmeligt meget væske i bunden efter bagningen - mere, end der plejer. Men de er også skudt i vejret voldsomt hurtigt i år.
Kan man lokke hele opskriften ud af dig?
Kan man lokke hele opskriften ud af dig?
1
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Jeg ville koge dem op og så blende+si de kogte rabarber for at få saften ud.
0
- FormerlyKnownAs
- Indlæg: 13017
- Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
- Kort karma: 2860
- Likede indlæg: 28058
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Nå ja så er det nok bare mig
Det er i rå tilstand de blendes og presses. Tænkte at de skulle opvarmes før der kom væske. Men selvfølgelig- kartofler og rösti. True
Det er i rå tilstand de blendes og presses. Tænkte at de skulle opvarmes før der kom væske. Men selvfølgelig- kartofler og rösti. True
0
- FormerlyKnownAs
- Indlæg: 13017
- Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
- Kort karma: 2860
- Likede indlæg: 28058
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Guilded_Lily skrev:I weekenden lavede jeg rubarb crumble, og der var temmeligt meget væske i bunden efter bagningen - mere, end der plejer. Men de er også skudt i vejret voldsomt hurtigt i år.
Kan man lokke hele opskriften ud af dig?
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/295 ... ubarb-curd
2
- FormerlyKnownAs
- Indlæg: 13017
- Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
- Kort karma: 2860
- Likede indlæg: 28058
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Tror heller ikke et opkog gør det rigtige egentlig. Jeg prøver opskriften om et par timer og melder tilbage
1
Re: Rabarber curd- hjælp med forstå opskrift.
Glæder mig til at høre din tilbagemelding. Elsker rabarber, så det er altid godt at få inspiration til nye ting der kan laves med dem
0