zembra1986 skrev:Er alle Hälsans Kök produkter gode?
I det store og hele, ja.
Personligt kan jeg bedst lide deres panerede schnitzel.
zembra1986 skrev:Er alle Hälsans Kök produkter gode?
Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
zembra1986 skrev:Er alle Hälsans Kök produkter gode?
catnip skrev:zembra1986 skrev:Er alle Hälsans Kök produkter gode?
Kan I få Anamma produkter i Danmark? Jeg synes de er virkelig gode
Vi bruger deres veggie-hak rigtig meget til bla. lasagne, chlli, pasta bolognese osv. Den formbare fars er fantastisk til veggie-deller og deres burgerbøfferne er også gode.
Pandesteg skrev:catnip skrev:zembra1986 skrev:Er alle Hälsans Kök produkter gode?
Kan I få Anamma produkter i Danmark? Jeg synes de er virkelig gode
Vi bruger deres veggie-hak rigtig meget til bla. lasagne, chlli, pasta bolognese osv. Den formbare fars er fantastisk til veggie-deller og deres burgerbøfferne er også gode.
Ja jeg har set det i Meny i hvert fald.
Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
Har du en opskrift du kan anbefale?
Akehurst2 skrev:godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
Har du en opskrift du kan anbefale?
Kan ikke lige finde min sædvanlige opskrift, men den ligner denne bare uden rasp: https://www.louisesmadblog.dk/falafel/
godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
Har du en opskrift du kan anbefale?
Kan ikke lige finde min sædvanlige opskrift, men den ligner denne bare uden rasp: https://www.louisesmadblog.dk/falafel/
Så det er bare helt almindelig falafeldej i et vaffeljern? Jeg tænkte den var for tyk til at presse ud. Og det bliver godt helt uden fedtstof?
Akehurst2 skrev:godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:godtnavn skrev:Akehurst2 skrev:Kerrigan skrev:Selma156 skrev:Jeg skal holde fødselsdag for ca. 15 spisende gæster i starten af februar. Jeg vil rigtig gerne lave noget vegetarisk, men er helt blank. Det skal jo være nemt og til at lave til flere, men samtidig ikke noget helt snasket eller sådan lejrtursagtigt.
Falafel er fx for besværligt, når der skal frituresteges til så mange i en gryde (plus det stinker). Og sådan noget grydehalløj ala dhal er bare lidt kedeligt som gæstemad, synes jeg. Er lidt ude i noget med flere småretter. Er der nogen, der har en knaldgod gæsteopskrift eller flere?
Jeg er begyndt at bage mine falafler i stedet for at stege, ellers går jeg død i dem.
Man kan også lave falafel-vafler. Jeg bruger mit belgiske vaffeljern og de bliver super gode og sprøde, og det er meget lettere end frituren. Samtidig ser det lidt festligt ud.
Har du en opskrift du kan anbefale?
Kan ikke lige finde min sædvanlige opskrift, men den ligner denne bare uden rasp: https://www.louisesmadblog.dk/falafel/
Så det er bare helt almindelig falafeldej i et vaffeljern? Jeg tænkte den var for tyk til at presse ud. Og det bliver godt helt uden fedtstof?
Jeg pensler med lidt olie, men ved ikke om det faktisk er nødvendigt.
Og ja, det fungerer fint. Man skal dog fordele det lidt mere end vaffeldej, for det er flyder jo ikke ud af sig selv på samme måde.