Partråden

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 7527
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 2323
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 32674
Kontakt:

Re: Partråden

Indlægaf Ado » 13. sep 2020, 11:35

Hvis der er noget, der virkelig går mig på, så har jeg det bedst med at få sat ord på overfor personen. På en stille og rolig måde og uden anklager. Hellere det end at det nager mig indefra og vokser sig større.
5
Jeg dømmer dig, hvis du ikke trimmer. :sur:
MrMister
Indlæg: 1295
Tilmeldt: 13. jan 2019, 18:24
Kort karma: 150
Likede indlæg: 2971

Re: Partråden

Indlægaf MrMister » 13. sep 2020, 12:44

Et klassisk eksempel på rollercoasteren i vores liv: Kæmpe krise på konens arbejde, hvor jeg pludselig er mulig delvis sparringspartner, delvis konsulent/ekspert, fordi det falder inden for mit resortområde. Så er det rart at evne ikke at blande mig, selvom det er så konkret og løsningsfokuseret. I weekenden kom hun til kort og bad om hjælp, jeg hjalp (som var enkelt efter allerde at have lyttet i et par dage).

At det så ikke blev fulgt op med oplæg til sex (jeg har været afsindig træt de sidste par dage, fordi den ene af børnene lavede en terrornat på os), blev endnu et plus i bogen, som så - sjovt nok - gav modsatte effekt på hendes lyst. Og så føles alt jo bedre et øjeblik og trenden går den rette vej. Nervøst, fordi skuffelsen så kan blive større.

Men uanset, har tænkt mig at fikse aftensmaden, spille et spil med den yngste, læse en godnathistorie og lave en arbejdsreport senere, mens hun forbereder sig til i morgen (og har lovet at hjælpe hende med talepapirer og gadeplan) + har meddelt min bestyrelsesformand, at jeg har aflyst et par af vores aftenmøder i næste uge, hvor en vigtig omstrukturering skulle koordineres, fordi min familie har brug for mig (og jeg dem). Endnu et skridt i retningen mod min egen work-life-balance
43
"Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen." - Churchill
HappyHippo
Indlæg: 1431
Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
Kort karma: 99
Likede indlæg: 2046

Re: Partråden

Indlægaf HappyHippo » 13. sep 2020, 17:55

Det er simpelthen så underligt jeg har fundet en kæreste, der på papiret er mig selv som mand.
Samme alder, samme uddannelse, børn på samme alder og samme køn... Wtf. (som også er skønt, så ungerne kan lege rigtig godt sammen)

Heldigvis er vi forskellige på mange andre områder, så han kan være den rolige, romantiske mand, og jeg den opfarende og skøre kvinde.
7
Brugeravatar
Luffegås
Indlæg: 1308
Tilmeldt: 18. dec 2015, 09:17
Kort karma: 111
Geografisk sted: Fyn
Likede indlæg: 2065

Re: Partråden

Indlægaf Luffegås » 14. sep 2020, 11:22

Selvom min mand kan gøre mig frustreret, fordi han er lidt af en drømmer og ikke tager forhastede beslutninger, men tilgengæld ikke tænker over konsekvenser, så kan han også gøre mig sindsyg glad over at han tager mine frustrationer seriøst og finder en løsning.
Vi har svært ved at finde ud af hvornår barn nr. 2 skal komme, og OM det skal. Vi drømmer om eget hus, mest pga. det er en investering i fremtiden og rart at eje sine mursten. Men vi skal også have råd til det hele. VI tjener okay, men skylder lidt, og det er vi ved at afdrage og se løsninger for. Vi har lige udbetalt vores lille bil. Vores bil er så lille, så skal vi have barn mere, vil jeg næsten sige det vil være synd, hvis vi samtidig skal pakke til familieture med overnatning osv..
Forleden snakkede vi så, og han holdt fast i hus kommer før barn nr. 2. Pludselig blev jeg fyldt med angst for hvad nu hvis vi ikke får barn nr. 2, bare fordi vi jagtede en boligdrøm. Han er lidt over 40 år, og har selv sagt han ikke vil være over 45 når næste kommer. Han siger også, at havde vi huset nu, så var vi allerede forældre igen. Det blev så overvældende den ansgt så jeg bare græd, og sagde husk an vi sgu næsten altid få på et tidspunkt, men hvis vi skal vente på hus og DEREFTER have råd til en støre bil, så kan jeg være bange for tiden og mulighederne.

Resolut begyndte han så at regne... Kigge på biler.. Overveje leasing.. Overveje hvad vores bil er værd.. Kigge brugt.. Kigge nyt.. Han har ikke lavet andet i 2 dage, og helt ærligt så gør det mig så glad at han kan overveje andre muligheder for at tingene kan komme til at ske.
Vi bor i et stort lejet hus, så fint, med masser af plads, men det ER dyrt. Hvis vi ikke kan få det til at fungere, så synes jeg vi skulle skamme os, der er folk med langt færrer penge end os, og flere børn, og de klare sig, i en 2 værelses.
Min eks ville jeg ikke engang nogensinde have fået en bil eller barn med, han hverken red eller sadlede samme dag som man skal, og var bare total "Det skal vi nok finde ud af" og der aldrig skete en skid. Her der SKER noget, og så kan det være vi finder ud af det er bedst at vente - men begrundelserne er fandme på plads så. Og han tager min gråd seriøst <3
18
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 5433
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 1065
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 14585

Re: Partråden

Indlægaf Madam Pomfrey » 15. sep 2020, 15:05

HappyHippo skrev:Det er simpelthen så underligt jeg har fundet en kæreste, der på papiret er mig selv som mand.
Samme alder, samme uddannelse, børn på samme alder og samme køn... Wtf. (som også er skønt, så ungerne kan lege rigtig godt sammen)

Heldigvis er vi forskellige på mange andre områder, så han kan være den rolige, romantiske mand, og jeg den opfarende og skøre kvinde.


det lyder dejligt!

Lige præcis de tanker har jeg haft om min kæreste, dog på andre parametre. Og det har fyldt en del i mit hoved i dag, på den gode måde.
Vi har ikke samme udd. og job - der er dog fællestræk i måden at arbejde på, og også i opgaverne, som skaber en god forståelse for hinandens.

Men sådan i personlighed, i tilgang til ting, i værdier, der ligner vi hinanden ret meget.
Og for mig er det en hel del anderledes end det jeg har været vant til, hvorfor jeg stadig kan reagere sådan lidt "WTF" agtigt når jeg mødes af det jeg selv ville ha givet, hvor jeg har været vant til at blive mødt af noget rigidt og kaotisk.
Så dels at være sammen med en der sådan helt grundlæggende forstår mig, mine tanker, og møder mig i det, med så meget omsorg, kærlighed og ordentlighed, som godt tør og vil udfordre mig - men på en pæn og respektfuld måde, det er helt vildt fantastisk.

Og det gik jeg så at tænkte på, med et smil på læben, hvor super nemt det har været indtil nu.
At jeg aldrig har elsket en mand som jeg elsker ham, at kærlighed kan være så fantastisk, og så nemt, og så fuldt af respekt, rummelighed og plads.
Der har ikke været én eneste negativ ting imellem os, ikke én irriteret, skuffet eller sur mine, ingen form for skænderi.
Der har været enkelte episoder af udefra kommende ting, som har spændt lidt ben for vores muligheder for at ses, som har gjort ondt i nuet, men hvor han har vist at han på alle måder er der, har favnet at (mest) jeg syntes det var svært.

Jeg er så taknemmelig for at han er min :love: Og jeg håber at han bliver ved med at være min, at det bliver ved med at være lige så fantastisk, dejligt og ligetil. Han er lige det jeg har brug for, og giver så meget mening.
3
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
lillebjoern
Indlæg: 4041
Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
Kort karma: 528
Likede indlæg: 7141

Re: Partråden

Indlægaf lillebjoern » 15. sep 2020, 19:19

Nå, vi har fået lagt de værste skænderier bag os (faktisk allesammen), jeg har hanket lidt op i mig selv og nu går det OK med huskigning. Der er stadig nogle småting, hvor jeg tænker :rulle: , men jeg nævner det ikke. Jeg skal bare huske, at bottom line er, at hvis han ikke kan lide et hus, så skal vi selvfølgelig ikke have det. Uanset årsagen – og uanset, om jeg synes det er fjollede årsager.

Vi har budt på et hus i går aftes og intet hørt fra ejendomsmægleren. Jeg har faktisk formået meget godt at holde mig i ro, fremfor at håbe helt vildt og sidde og vente på svar. Men synes det er lidt mærkeligt at vi ikke engang har fået en bekræftelse på, at han har modtaget buddet :gruble:
4
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
:danse:
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 5433
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 1065
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 14585

Re: Partråden

Indlægaf Madam Pomfrey » 15. sep 2020, 20:41

lillebjoern skrev:Nå, vi har fået lagt de værste skænderier bag os (faktisk allesammen), jeg har hanket lidt op i mig selv og nu går det OK med huskigning. Der er stadig nogle småting, hvor jeg tænker :rulle: , men jeg nævner det ikke. Jeg skal bare huske, at bottom line er, at hvis han ikke kan lide et hus, så skal vi selvfølgelig ikke have det. Uanset årsagen – og uanset, om jeg synes det er fjollede årsager.

Vi har budt på et hus i går aftes og intet hørt fra ejendomsmægleren. Jeg har faktisk formået meget godt at holde mig i ro, fremfor at håbe helt vildt og sidde og vente på svar. Men synes det er lidt mærkeligt at vi ikke engang har fået en bekræftelse på, at han har modtaget buddet :gruble:


Tænker markedet er vildt lige nu, mange handler bolig, der er stor efterspørgsel og mæglerne har travlt.

Men dejligt i er landet i jeres uenigheder igen! Det er jeg glad for. Og hep for din beslutning om at respektere hvis han ikke føler det er det rette.
Jeg så 3 x beliggenhed den anden dag, hvor den ene mand starter ud med at sige at han ikke rigtig tror på det med mavefornemmelse, at hans tilgang er en anden mere praktisk og ikke så følelsesbaseret.
Bolig Nr 3. Erkender mand at NU forstår han det med mavefornemmelse, for den der bolig den gjorde noget ved han, den føltes helt rigtig.

Sådan har jeg selv haft det med boligkøb, en mave/intuition der meget klart og tydeligt siger ja eller nej. Nogle gange måske, men så er det egentligt også bare et nej, med mindre noget kan ændres på og der er budget til det.

Min eksmand og jeg så engang på et kæmpestort gammelt hus, jeg syntes det der okay fedt og kunne godt se os selv i det som ramme men meget skulle gøres og ordnes, og jeg vidste bare at det ville vi knække på, og jeg vidste vi ville sidde for stramt i udgift.
Det gav godt nok også nogle bump på vejen, han forstod det slet ikke, og blev mega frustreret. Argumenter som "men du sendte mig jo selv linket" og alt muligt andet kom i spil.
Men det var bare et stort rungende nej, og en mave der i den grad var enig! Og sådan er det bare.

Jeg håber i hører fra mægler snart, eller på anden vis finder det der er jeres begges drømmebolig og rette ramme for jer.
Og at du holder ud imens det står på... :kys:
1
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
Moxy-lady
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 11. aug 2015, 10:18
Kort karma: 1014
Likede indlæg: 13595

Re: Partråden

Indlægaf Moxy-lady » 15. sep 2020, 20:59

Moxy-lady skrev:Jeg går og griner ret meget af min kæreste for tiden. Han er ikke den sociale type, og det kradser næsten under huden på ham, fordi vi er flyttet på landet i en mindre by. Det er ikke i sig selv sjovt. Hvad der (for mig i hvert fald) er ret morsomt, er at han går utroligt mange og lange ture, sådan 3-4 stykker om dagen. Og fordi de som regel ligger på samme tidspunkt, møder han meget de samme mennesker. Og man hilser jo på hinanden, her på landet :lol: Så han hilser nærmest på gud og hvermand når vi er ude og handle eller ude og gå tur. Jeg er "kæresten til ham der går så mange ture" når jeg møder nogen :lol2: Han aner ikke hvem de er, men folk ved hvem han er og jeg har en fornemmelse af at de synes det er lidt hyggeligt. Det synes jeg også. Han er jo egentlig blevet adopteret!


Og I dag er han så blevet valgt ind i bestyrelsen :lol: min asociale, socialt udfordrede, jeg-hader-at-bo-i-en-lille-by kæreste med akut liguster-angst blev under aftenens beboermøde opfordret til at stille op, og fejede den anden kandidat af banen (en af de siddende bestyrelsesmedlemmer, som så blev suppleant). Jeg er blevet opfordret til at stille op af nogle stykker, men har fået og vejet for og imod overfor M. Jeg vidste ikke hvor meget det krævede, hvor mange møder der var og bla bla bla.
Og så stiller han fandme op! :lol: jeg er vild med det! Det var ikke noget han havde forberedt, men han tænkte 'what the hell'.

Det er sgu egentlig ret sexet, kan jeg mærke! :slem:
31
Alle gode ting starter med z. Zebrafinker, Zimbabwe, zombier og kærlighed :lun:

Zoe 12-10-18
Brugeravatar
lillebjoern
Indlæg: 4041
Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
Kort karma: 528
Likede indlæg: 7141

Re: Partråden

Indlægaf lillebjoern » 16. sep 2020, 07:19

Madam Pomfrey skrev:
lillebjoern skrev:Nå, vi har fået lagt de værste skænderier bag os (faktisk allesammen), jeg har hanket lidt op i mig selv og nu går det OK med huskigning. Der er stadig nogle småting, hvor jeg tænker :rulle: , men jeg nævner det ikke. Jeg skal bare huske, at bottom line er, at hvis han ikke kan lide et hus, så skal vi selvfølgelig ikke have det. Uanset årsagen – og uanset, om jeg synes det er fjollede årsager.

Vi har budt på et hus i går aftes og intet hørt fra ejendomsmægleren. Jeg har faktisk formået meget godt at holde mig i ro, fremfor at håbe helt vildt og sidde og vente på svar. Men synes det er lidt mærkeligt at vi ikke engang har fået en bekræftelse på, at han har modtaget buddet :gruble:


Tænker markedet er vildt lige nu, mange handler bolig, der er stor efterspørgsel og mæglerne har travlt.

Men dejligt i er landet i jeres uenigheder igen! Det er jeg glad for. Og hep for din beslutning om at respektere hvis han ikke føler det er det rette.
Jeg så 3 x beliggenhed den anden dag, hvor den ene mand starter ud med at sige at han ikke rigtig tror på det med mavefornemmelse, at hans tilgang er en anden mere praktisk og ikke så følelsesbaseret.
Bolig Nr 3. Erkender mand at NU forstår han det med mavefornemmelse, for den der bolig den gjorde noget ved han, den føltes helt rigtig.

Sådan har jeg selv haft det med boligkøb, en mave/intuition der meget klart og tydeligt siger ja eller nej. Nogle gange måske, men så er det egentligt også bare et nej, med mindre noget kan ændres på og der er budget til det.

Min eksmand og jeg så engang på et kæmpestort gammelt hus, jeg syntes det der okay fedt og kunne godt se os selv i det som ramme men meget skulle gøres og ordnes, og jeg vidste bare at det ville vi knække på, og jeg vidste vi ville sidde for stramt i udgift.
Det gav godt nok også nogle bump på vejen, han forstod det slet ikke, og blev mega frustreret. Argumenter som "men du sendte mig jo selv linket" og alt muligt andet kom i spil.
Men det var bare et stort rungende nej, og en mave der i den grad var enig! Og sådan er det bare.

Jeg håber i hører fra mægler snart, eller på anden vis finder det der er jeres begges drømmebolig og rette ramme for jer.
Og at du holder ud imens det står på... :kys:


Jeg tror du har ret – det er vist ret meget sælgers marked lige nu. Folk har ligesom fundet ud af, at hvis der skal være lockdown igen, så er det altså nødvendigt med en have :lol:

Ej, men spøg til side – tak for omtanke. Det hele skal nok gå. Nu venter vi bare i spænding :kryds:
1
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
:danse:
Brugeravatar
Zombie
Indlæg: 4097
Tilmeldt: 16. aug 2015, 14:06
Kort karma: 1002
Likede indlæg: 15041

Re: Partråden

Indlægaf Zombie » 16. sep 2020, 13:08

Jeg troede ikke, en som mig, kunne få sådan et liv her. Med en helt fantastisk omsorgsfuld og kærlig mand, en mega sød hund og verdens mest nuttede baby.
Det havde jeg aldrig turde tro på. Og jeg sover måske kun 4 timer om natten og er stadig øm i stingene fra fødslen, men jeg er ligeglad, for jeg er den rigeste person i verden. :whine:

På tirsdag flytter vi i et lille rækkehus tæt ved min søster. I starten af oktober kommer den lokale dagplejeleder for at se, om huset kan godkendes til dagpleje. Måske kan jeg arbejde med 0-3 årige igen uden de elendige rammer i en vuggestue. Bare mig, min baby og 3-4 andre børn, der planter gulerødder i forhaven og kigger på biller i syltetøjsglas og leger på legepladsen på den anden side af hækken. :kryds:

Hvis jeg stopper med at skrive, har jeg nok fået et lyn i hovedet, fordi så godt her, har jeg ikke haft det i hele livet. Sådan et liv var ikke til mig. Og nu sidder jeg her og vugger min søn i hans slyngevugge med foden, mens jeg skriver dette indlæg på mobilen og klapper hunni med den anden hånd. Om en time kommer manden hjem. :lun:
83
aka Forbies

:gammel:
Brugeravatar
FruKuk
Indlæg: 3527
Tilmeldt: 16. sep 2015, 18:05
Kort karma: 614
Likede indlæg: 5877

Re: Partråden

Indlægaf FruKuk » 16. sep 2020, 18:52

Zombie skrev:Jeg troede ikke, en som mig, kunne få sådan et liv her. Med en helt fantastisk omsorgsfuld og kærlig mand, en mega sød hund og verdens mest nuttede baby.
Det havde jeg aldrig turde tro på. Og jeg sover måske kun 4 timer om natten og er stadig øm i stingene fra fødslen, men jeg er ligeglad, for jeg er den rigeste person i verden. :whine:

På tirsdag flytter vi i et lille rækkehus tæt ved min søster. I starten af oktober kommer den lokale dagplejeleder for at se, om huset kan godkendes til dagpleje. Måske kan jeg arbejde med 0-3 årige igen uden de elendige rammer i en vuggestue. Bare mig, min baby og 3-4 andre børn, der planter gulerødder i forhaven og kigger på biller i syltetøjsglas og leger på legepladsen på den anden side af hækken. :kryds:

Hvis jeg stopper med at skrive, har jeg nok fået et lyn i hovedet, fordi så godt her, har jeg ikke haft det i hele livet. Sådan et liv var ikke til mig. Og nu sidder jeg her og vugger min søn i hans slyngevugge med foden, mens jeg skriver dette indlæg på mobilen og klapper hunni med den anden hånd. Om en time kommer manden hjem. :lun:


Sikke et skønt indlæg - det er dig så vel undt :kys:
0
Brugeravatar
Moxy-lady
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 11. aug 2015, 10:18
Kort karma: 1014
Likede indlæg: 13595

Re: Partråden

Indlægaf Moxy-lady » 16. sep 2020, 20:48

Moxy-lady skrev:
Moxy-lady skrev:Jeg går og griner ret meget af min kæreste for tiden. Han er ikke den sociale type, og det kradser næsten under huden på ham, fordi vi er flyttet på landet i en mindre by. Det er ikke i sig selv sjovt. Hvad der (for mig i hvert fald) er ret morsomt, er at han går utroligt mange og lange ture, sådan 3-4 stykker om dagen. Og fordi de som regel ligger på samme tidspunkt, møder han meget de samme mennesker. Og man hilser jo på hinanden, her på landet :lol: Så han hilser nærmest på gud og hvermand når vi er ude og handle eller ude og gå tur. Jeg er "kæresten til ham der går så mange ture" når jeg møder nogen :lol2: Han aner ikke hvem de er, men folk ved hvem han er og jeg har en fornemmelse af at de synes det er lidt hyggeligt. Det synes jeg også. Han er jo egentlig blevet adopteret!


Og I dag er han så blevet valgt ind i bestyrelsen :lol: min asociale, socialt udfordrede, jeg-hader-at-bo-i-en-lille-by kæreste med akut liguster-angst blev under aftenens beboermøde opfordret til at stille op, og fejede den anden kandidat af banen (en af de siddende bestyrelsesmedlemmer, som så blev suppleant). Jeg er blevet opfordret til at stille op af nogle stykker, men har fået og vejet for og imod overfor M. Jeg vidste ikke hvor meget det krævede, hvor mange møder der var og bla bla bla.
Og så stiller han fandme op! :lol: jeg er vild med det! Det var ikke noget han havde forberedt, men han tænkte 'what the hell'.

Det er sgu egentlig ret sexet, kan jeg mærke! :slem:


Han er så åbenbart blevet næstformand :lol:

Det er i øvrigt en rigtig god øvelse for mig. Jeg kan godt have en tendens til at forsøge at være buffer mellem M, og resten af verden. Grundet hans aspergers er han på nogle punkter enormt sort/hvid og kan også virke ret hård/stejl i sin retorik. Han spiller ikke altid bold, hvis han synes folk er idioter, og diplomati er ikke hans force. Og da han som nævnt ikke er vildt social normalt kan jeg godt have en tendens til at... Overtage/forklare/formidle det jeg *tror* han siger. Og det kan han jo sagtens selv! Og hvis han ikke kan, så kan han jo så også selv rode sig ud af det igen. Det her er en rolle jeg ikke kan "hjælpe" ham med, for det er ham der blev valgt, ikke mig.
Jeg har godt vidst at jeg har haft dette problem, men det er blevet meget tydeligt for mig det seneste døgn hvor udtalt (og jeg er ret sikker på også unødvendigt) det er. Vi har berørt det nogle gange, men det er desværre noget der er ret indgroet i mig, og som han bare ignorerer for det meste, så jeg har ikke haft anledning til at øve mig i at lade være.

Det er faktisk lidt en øjenåbner.
18
Alle gode ting starter med z. Zebrafinker, Zimbabwe, zombier og kærlighed :lun:

Zoe 12-10-18
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 5827
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 701
Likede indlæg: 14536

Re: Partråden

Indlægaf Animi » 18. sep 2020, 13:15

Jeg og min kæreste har vores første officielle årsdag til januar :lun: Selvom der stadig er god tid til, har jeg gået og tænkt på, hvad jeg dog skal give ham. Jeg vil nemlig gerne give ham noget lidt specielt. Og så faldt jeg over den perfekte idé på Pinterest - han får simpelthen 12 dates. Én til hver måned i 2021.

Jeg kommer snart til at være på SU, så det bliver ikke dyre ting. Men fx en tur i biografen, en filmaften herhjemme, picnic i naturen osv. Det tror jeg bliver helt genialt :love:
17
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Wunder8
Indlæg: 522
Tilmeldt: 29. dec 2015, 15:42
Kort karma: 113
Likede indlæg: 1432

Re: Partråden

Indlægaf Wunder8 » 18. sep 2020, 16:29

Zombie skrev:Jeg troede ikke, en som mig, kunne få sådan et liv her. Med en helt fantastisk omsorgsfuld og kærlig mand, en mega sød hund og verdens mest nuttede baby.
Det havde jeg aldrig turde tro på. Og jeg sover måske kun 4 timer om natten og er stadig øm i stingene fra fødslen, men jeg er ligeglad, for jeg er den rigeste person i verden. :whine:

På tirsdag flytter vi i et lille rækkehus tæt ved min søster. I starten af oktober kommer den lokale dagplejeleder for at se, om huset kan godkendes til dagpleje. Måske kan jeg arbejde med 0-3 årige igen uden de elendige rammer i en vuggestue. Bare mig, min baby og 3-4 andre børn, der planter gulerødder i forhaven og kigger på biller i syltetøjsglas og leger på legepladsen på den anden side af hækken. :kryds:

Hvis jeg stopper med at skrive, har jeg nok fået et lyn i hovedet, fordi så godt her, har jeg ikke haft det i hele livet. Sådan et liv var ikke til mig. Og nu sidder jeg her og vugger min søn i hans slyngevugge med foden, mens jeg skriver dette indlæg på mobilen og klapper hunni med den anden hånd. Om en time kommer manden hjem. :lun:


Det lyder dejligt, Zombie. Jeg tror, du ville blive en rigtig god dagplejemor :)
1
IrmaPigen
Indlæg: 5861
Tilmeldt: 17. apr 2016, 06:38
Kort karma: 708
Likede indlæg: 8581

Re: Partråden

Indlægaf IrmaPigen » 20. sep 2020, 16:54

Vi havde en dejligste dag i går.

Vi kørte til Kalundborg og gik Røsnæs rundt på 25 km. Undervejs så vi både en sæl ligge på en sten og nogle marsvin/definer ude i vandet. Vi afsluttede med et besøg hos den lokale vingård, hvor vi smagte dansk hvidvin og rosé og fik en tapas tallerken.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
Senest rettet af IrmaPigen 20. sep 2020, 17:00, rettet i alt 2 gange.
21

Tilbage til "Forhold og sex"