Hvis man vil gøre noget godt for mavsen og tarmene, skulle det efter nettets overskrifter være at drikke Kompucha eller kefir.
Nogen her der har prøvet det - og hvor let/bøvlet er det at skulle producere det selv?
Tak
Kompucha/kefir etc.
Re: Kompucha/kefir etc.
Vi brygger selv kombucha. Det er ret nemt, og der er mange videoer på nettet der er nemme at følge. Det tager lidt tid at lave en scoby, og også at brygge et batch, så det er lige noget man skal tage med i ligningen.
0
- Nevertheless she persisted -
Re: Kompucha/kefir etc.
catnip skrev:Vi brygger selv kombucha. Det er ret nemt, og der er mange videoer på nettet der er nemme at følge. Det tager lidt tid at lave en scoby, og også at brygge et batch, så det er lige noget man skal tage med i ligningen.
Okay, kan du mærke forskel på før/efter kombicha?
0
Re: Kompucha/kefir etc.
Det er nemt nok at brygge kombucha. Jeg gjorde det selv en del til min tidligere hest, som døjede med efterløb.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
Re: Kompucha/kefir etc.
Jeg har prøvet vand-kefir for mange år siden. De små bæster voksede hurtigt, og det var nemt at lave.
Drikken har en meget gæret lugt, og jeg blev direkte spurgt, om jeg var ved at lave hjemmebryg
Jeg kan huske, at mange anbefalede, at man puttede noget i drikken - f.eks. appelsiner.
Jeg husker ikke, at jeg mærkede en forskel i maven - men jeg lavede det nok også mest bare for at prøve det.
Drikken har en meget gæret lugt, og jeg blev direkte spurgt, om jeg var ved at lave hjemmebryg
Jeg kan huske, at mange anbefalede, at man puttede noget i drikken - f.eks. appelsiner.
Jeg husker ikke, at jeg mærkede en forskel i maven - men jeg lavede det nok også mest bare for at prøve det.
0
Jeg elsker dig lille sølvpapirshat-smiley
Cheese
Persnikedy skrev:Hvis jeg en dag føler at mine fødder er løg så skal de da være løg
Cheese
Re: Kompucha/kefir etc.
Locobase skrev:catnip skrev:Vi brygger selv kombucha. Det er ret nemt, og der er mange videoer på nettet der er nemme at følge. Det tager lidt tid at lave en scoby, og også at brygge et batch, så det er lige noget man skal tage med i ligningen.
Okay, kan du mærke forskel på før/efter kombicha?
Altså, vi startede med kombucha og (købe) kefir fordi jeg har udviklet semi-IBS, og forskningen antyder at fermenterede produkter gavner IBS patienter. Det er jo ikke sådan at jeg bliver helbredt, men jeg vil sige det sådan at mine symptomer i hvertfald ikke er blevet værre, og det var det der var formålet.
1
- Nevertheless she persisted -