Smiling_Goat skrev:No1 skrev:Smiling_Goat skrev:Hvordan man kan leve reelt sundt i det her samfund - altså med motion, nok søvn og grønsagsrig kost. Jeg forstår det virkelig ikke.
Jeg er hjemme kl. 17.30, går direkte i gang med aftensmaden (som indeholder en del grøntsager.) Grøntsager tager tid at forberede, og madlavning tager nemt en time-halvanden.
Kl. 19-19.30 ca. Er maden altså spist, og jeg skal i seng kl. 22 for at få de antal timers søvn, som der anbefales (og som jeg kan mærke at jeg fungerer bedst med.) Så skal man dyrke motion kl. 19-19.30, men hvem pokker orker det, når de har været i gang hele dagen?
Og nogen gør det, mens de har børn?!
Jeg forstår det ikke
Ville nok prøve på at forberede måltiderne forud i tid, så det fx kun ville være salater eller lignenede, som du skulle lave, når du kom hjem. Den tid, du sparer på ikke at skulle lave fra bunden, kunne du evt. bruge på at lave øvelser derhjemme, gå en tur eller noget tredje.
Jeg kan se, flere foreslår det, så jeg svarer lige samlet.
Hvornår? Hvornår forbereder man måltiderne?
Jeg forsøger at lave mad til flere dage ad gangen, når jeg laver en ret, og hvis jeg forsøger at forberede flere retter på samme tid, kan jeg ikke se, hvordan min madlavning så ikke bare ville tage dobbelt så lang tid. Så god og organiseret er jeg bare ikke i et køkken - sejt at nogen kan dog.
Man laver dobbelt portion hver anden dag og træner den anden dag. Eller træner på vej hjem fra arbejde og laver hurtigere mad. Jeg bruger sjældent mere end 30 minutter på madlavning. Men jeg er heller ikke bange for frysegrøntsager. Eller for at grønsagerne en dag er en slags. Altså fx bagte kartofler og gulerødder som tilbehør til... fx frikadeller fra fryseren.
Hvis der er penge i budgettet til det kan årstidernes vegetar-kvik kasse måske være værd at prøve. Her er det 20 min madlavning.