Guilded_Lily skrev:FormerlyKnownAs skrev:cola skrev:Jeg har aldrig brugt kagerullen når først jeg har tilsat rosiner, netop fordi de blir så... "nedrullet"
Som tillæg kan jeg sige at min kagerulle blir "tørret" af, som eneste rengøring, og mine pander blir bare sat ind i skabet efter brug, uden rengøring, skeen til salt, blir bare puttet ned i saltet igen, osv... så det er vist meget almindeligt blandt folk.
Hvad?? Du vasker ikke brugte pander op?
Min ex-svigermor vaskede heller ikke pander af efter brug. Det fandt jeg ud af, da jeg undrede mig over, at hakkebøfferne smagte af fisk. Nårhmen, det var fordi, de havde fået paneret fisk et par dage før og panden blev sat i skabet uden rengøring. Jeg havde meget svært ved at spise der, når det var pandestegt mad.
Hun finhakkede også i forvejen hakket kød. Hakkebøfferne var så bastante, de mindede om dåsehundemad
Selv jeg synes at det er ulækkert ikke at vaske sine pander af - hvis de så i det mindste blev skoldet og alle madrester fjernet, så kunne jeg være med. Støbejernspander har ikke godt af sulfo nemlig.
Og jeg er på ingen hysterisk med rengøring - både sengetøj og håndklæder bruges mange gange her før vask.