kidkomb skrev:En af min kærestes venner driver sådan en vin/specialbiks og det er fremragende, men de går lige nu helt i spåner over hvor gode bolcherne fra Bolcheriet på Bornholm er.
Jeg forstår ikke sådan noget snob. De bolcher smager af lige nøjagtig ingenting. Det er de mest røvsyge bolcher man kan få. (Karamelleriet er ikke meget bedre).
Jeg kan forstå deres lovprisning af Holm chokolade, der kan man godt nok smage kvaliteten, men Bolcheriet kan vitterlig kun overleve fordi de er fra solskinsøen.
I disse år er birkesaft noget af det mest chikke blandt øko og havefolk, vi har en stor birk og skulle selvfølgelig smage, men på trods af at Benjamin syntes det var det mest spændende han havde drukket i sit liv, jeg måtte jo ud med boremaskinen og så satte vi en slange og en flaske på, og det var altså store sager for en lille dreng der var vild med værktøj så kunne han ikke svinge sig op til at synes det var noget særligt, det smager af vand og en lille bitte bitte smule sukker. Der går 100 liter saft til en liter sirup, og det smager bare af sukkervand, vi har smagt det på et marked en gang.
Det ærgrer mig lidt, det ville da være fedt at have fri adgang til en eller anden vildt god læskedrik og vores træ kan sagtens få en stak huller, det skal i forvejen holdes lidt nede.
Men det er simpelthen så ligegyldigt at det ikke er besværet værd men de bliver ved med at skrive det smager himmelsk og bla bla bla.
Kejserens nye klæder, det er hvad det er.