Hej debat.
Jeg står i den situation, at jeg skal lave noget mad til nytår. Min søster er typen, der af "kød" kun spiser kylling eller fisk - og så vil jeg gerne undgå ting, der skal i en ovn (fordi jeg ikke har én, og fælles-ovnen står nede i stueetagen ).
Menuen lige nu hedder:
Forret: Ærte-mynte suppe.
Hovedret: ????
Dessert: Citronsorbet med hjemmelavet cheesecake, samt mojitos.
Kransekage er erstattet med små muffins, da ingen af os kan lide det.
Jeg er lidt tom for idéer, jeg har aldrig lavet meget fisk, men måske I kan komme med gode forslag?
Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Du kunne lave stegte laksefileter med kogte kartofler og hollandaisesauce med en god (spinat)salat til.
Det smager lækkert og kan laves uden ovn
Det smager lækkert og kan laves uden ovn
1
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Hvad med kylling i hvidvin og fløde? Det synes jeg kan være ret lækkert. Evt denne opskrift kan inspirere http://www.foodfanatic.dk/kylling-i-hvi ... g-estragon
0
-
- Indlæg: 2530
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 170
- Likede indlæg: 4383
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Hvad med kylling Kiev ? http://www.alt.dk/mad/opskrift/kylling-a-la-kiev Der er flere variationer af opskriften. Men synes det er en festlig kyllingeret.
0
Timian
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Tata skrev:Hvad med kylling Kiev ? http://www.alt.dk/mad/opskrift/kylling-a-la-kiev Der er flere variationer af opskriften. Men synes det er en festlig kyllingeret.
Den skal i ovn.
0
aka Forbies
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
HappyHippo skrev:Helstegt grydekylling
Hvad med coq au vin?
Coq au vin var også min første tanke, det smager så godt.
0
litteraturen kan noget, som regneark og forvaltningsstudier ikke kan. Uden litteraturen bliver tanker og ideologier blodfattige og pulsløse.
Man VÆNNER sig til ting. Det kommer af vane. Så svært er det ikke.
Maude, din proportionssans
Man VÆNNER sig til ting. Det kommer af vane. Så svært er det ikke.
Maude, din proportionssans
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
En nem og lækker hovedret kunne være en kogt hummer med fritter og smeltet smør at dyppe i.
Eller I kunne lave en Caesar Salad med hummer hale og kyllingbryst.
Hovedretten kunne også være en moderne nytårstorsk dampet med sød vin og jomfruhummer
http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id ... Uid%5D=168
Der er masser af muligheder med fisk/skaldyr og kylling, kig f.eks. her for inspiration
https://samvirke.dk/artikler/nytarsmad- ... -til-nytar
De fleste af retterne kan laves uden ovn, og selv dem som nævner ovn, vil godt kunne laves på kogeplader, hvis man har en pande med låg.
Eller I kunne lave en Caesar Salad med hummer hale og kyllingbryst.
Hovedretten kunne også være en moderne nytårstorsk dampet med sød vin og jomfruhummer
http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id ... Uid%5D=168
Der er masser af muligheder med fisk/skaldyr og kylling, kig f.eks. her for inspiration
https://samvirke.dk/artikler/nytarsmad- ... -til-nytar
De fleste af retterne kan laves uden ovn, og selv dem som nævner ovn, vil godt kunne laves på kogeplader, hvis man har en pande med låg.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Do as I say!
Re: Besværlig nytårsmenu - hjælp til valg!
Zombie skrev:Tata skrev:Hvad med kylling Kiev ? http://www.alt.dk/mad/opskrift/kylling-a-la-kiev Der er flere variationer af opskriften. Men synes det er en festlig kyllingeret.
Den skal i ovn.
Hovsa, det havde jeg ikke lige set i den opskrift, men der er masser af opskrifter, hvor man laver den på panden, det kan man sagtens
0
Timian