Nytårsmenuen 2017
Re: Nytårsmenuen 2017
Jeg har været ude at sejle nytårsaften, og må indrømme jeg synes det var mindre fedt at se mængden af nødsraketter på himlen, det indikerede meget fint at skete der noget var der næppe nogen der ville redde os.
1
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi er langt fra at være klar med menuen. Vi bliver enten bare os to, eller også kommer et vennepar, måske også nevøen og hans kæreste og måske en af vores single-venner og hans to hunde. Vi er altid hjemme på grund af hundene - de skal ikke være alene når der er bulder og brag.
Hvis venneparret kommer skal vi tænke lidt kreativt, for hun kan nærmest ikke spise noget, det er fedt. Og så går det nok ikke med en fuldfed tunmousse lavet på smør.
Så hvis hun kommer tænker jeg vi går old school og laver rejecocktail - så kan hun selv vælge om hun vil have dressing.
Hovedretten afhænger også af antallet. Er vi flere gad jeg godt at lave en oksemørbrad, men det er lidt voldsomt til to. Hvis vi er to tænker jeg krondyr med waldorfsalat, flødesovs, tyttebær og selvfølgelig hvide kartofler.
Desserten bliver sikkert creme brulee uanset antal. Vil gerne pifte den op med lidt friskt og syrligt, måske noget med hindbær. Bliver nok nødt til at øve lidt inden.
Til natmad får vi altid nachos, og det bliver der ikke lavet om på. Og så håber jeg at gøre et stort indhug i indholdet af vinreolen og barskabet. Har blandt andet 3 flasker champagne stående.
Nå ja, og så skal jeg prøve at bage kransekage.
Hvis venneparret kommer skal vi tænke lidt kreativt, for hun kan nærmest ikke spise noget, det er fedt. Og så går det nok ikke med en fuldfed tunmousse lavet på smør.
Så hvis hun kommer tænker jeg vi går old school og laver rejecocktail - så kan hun selv vælge om hun vil have dressing.
Hovedretten afhænger også af antallet. Er vi flere gad jeg godt at lave en oksemørbrad, men det er lidt voldsomt til to. Hvis vi er to tænker jeg krondyr med waldorfsalat, flødesovs, tyttebær og selvfølgelig hvide kartofler.
Desserten bliver sikkert creme brulee uanset antal. Vil gerne pifte den op med lidt friskt og syrligt, måske noget med hindbær. Bliver nok nødt til at øve lidt inden.
Til natmad får vi altid nachos, og det bliver der ikke lavet om på. Og så håber jeg at gøre et stort indhug i indholdet af vinreolen og barskabet. Har blandt andet 3 flasker champagne stående.
Nå ja, og så skal jeg prøve at bage kransekage.
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Imorgen kører vi til Tyskland og fylder lageret til nytår.
MASSER af hvid rom og bobler
MASSER af hvid rom og bobler
1
Re: Nytårsmenuen 2017
Må jeg spørge i denne tråd, om der er nogen, der har god erfaring med catering til nytår og hvor der er bestilt fra?
Ellers har jeg planer om:
Rødvin, gin og bobler!!!!!
Tapas-agtigt til dronningens tale
Forret: Sushi
Hovedret: kød, hasselbach kartofler, svampe-sovs og grøn salat
Hjemmelavet is (5-6 slags), bær og brownie
Dagen derpå: saml selv burger til dem der bliver og overnatter.
Men hvis nu jeg kunne finde en rigtig god take away, så ville jeg nok det i stedet. Jeg vil nemlig ikke stå i køkkenet hele aftenen. Jeg bliver nemlig også færdiguddannet den dag og har rund fødselsdag (næsten (2. Januar)).
Ellers har jeg planer om:
Rødvin, gin og bobler!!!!!
Tapas-agtigt til dronningens tale
Forret: Sushi
Hovedret: kød, hasselbach kartofler, svampe-sovs og grøn salat
Hjemmelavet is (5-6 slags), bær og brownie
Dagen derpå: saml selv burger til dem der bliver og overnatter.
Men hvis nu jeg kunne finde en rigtig god take away, så ville jeg nok det i stedet. Jeg vil nemlig ikke stå i køkkenet hele aftenen. Jeg bliver nemlig også færdiguddannet den dag og har rund fødselsdag (næsten (2. Januar)).
0
-
- Indlæg: 772
- Tilmeldt: 21. okt 2015, 14:24
- Kort karma: 105
- Likede indlæg: 937
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi bliver 4 voksne og tre børn.
Forret: Tigerrejer med hvidløg, ærte pure og noget lækkert brød.
Hovederet: Saltdejs indbagt oksemørbrad (den slår aldrig fejl) hasselbach kartofler og min langtids reducerede rødvins sauce.
Dessert: Har jeg ikke lagt mig fast på endnu, men måske otto/lime cheesecake. Hvis der ikke kommer andre gode ideer her inde fra.
Uh jeg bliver helt sulten.
Forret: Tigerrejer med hvidløg, ærte pure og noget lækkert brød.
Hovederet: Saltdejs indbagt oksemørbrad (den slår aldrig fejl) hasselbach kartofler og min langtids reducerede rødvins sauce.
Dessert: Har jeg ikke lagt mig fast på endnu, men måske otto/lime cheesecake. Hvis der ikke kommer andre gode ideer her inde fra.
Uh jeg bliver helt sulten.
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Fru.skruk skrev:Må jeg spørge i denne tråd, om der er nogen, der har god erfaring med catering til nytår og hvor der er bestilt fra?
Ellers har jeg planer om:
Rødvin, gin og bobler!!!!!
Tapas-agtigt til dronningens tale
Forret: Sushi
Hovedret: kød, hasselbach kartofler, svampe-sovs og grøn salat
Hjemmelavet is (5-6 slags), bær og brownie
Dagen derpå: saml selv burger til dem der bliver og overnatter.
Men hvis nu jeg kunne finde en rigtig god take away, så ville jeg nok det i stedet. Jeg vil nemlig ikke stå i køkkenet hele aftenen. Jeg bliver nemlig også færdiguddannet den dag og har rund fødselsdag (næsten (2. Januar)).
Hvor i landet?
Og gud ja, folk bliver jo og sover. De skal jo også have morgenmad!
0
Re: Nytårsmenuen 2017
Skorstenen skrev:Fru.skruk skrev:Må jeg spørge i denne tråd, om der er nogen, der har god erfaring med catering til nytår og hvor der er bestilt fra?
Ellers har jeg planer om:
Rødvin, gin og bobler!!!!!
Tapas-agtigt til dronningens tale
Forret: Sushi
Hovedret: kød, hasselbach kartofler, svampe-sovs og grøn salat
Hjemmelavet is (5-6 slags), bær og brownie
Dagen derpå: saml selv burger til dem der bliver og overnatter.
Men hvis nu jeg kunne finde en rigtig god take away, så ville jeg nok det i stedet. Jeg vil nemlig ikke stå i køkkenet hele aftenen. Jeg bliver nemlig også færdiguddannet den dag og har rund fødselsdag (næsten (2. Januar)).
Hvor i landet?
Og gud ja, folk bliver jo og sover. De skal jo også have morgenmad!
København.
Og ja. Folk bliver og sover = morgenmad og tømmermænd.
0
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Nytårsmenuen 2017
Yetie skrev:Vi er langt fra at være klar med menuen. Vi bliver enten bare os to, eller også kommer et vennepar, måske også nevøen og hans kæreste og måske en af vores single-venner og hans to hunde. Vi er altid hjemme på grund af hundene - de skal ikke være alene når der er bulder og brag.
Hvis venneparret kommer skal vi tænke lidt kreativt, for hun kan nærmest ikke spise noget, det er fedt. Og så går det nok ikke med en fuldfed tunmousse lavet på smør.
Så hvis hun kommer tænker jeg vi går old school og laver rejecocktail - så kan hun selv vælge om hun vil have dressing.
Hovedretten afhænger også af antallet. Er vi flere gad jeg godt at lave en oksemørbrad, men det er lidt voldsomt til to. Hvis vi er to tænker jeg krondyr med waldorfsalat, flødesovs, tyttebær og selvfølgelig hvide kartofler.
Desserten bliver sikkert creme brulee uanset antal. Vil gerne pifte den op med lidt friskt og syrligt, måske noget med hindbær. Bliver nok nødt til at øve lidt inden.
Til natmad får vi altid nachos, og det bliver der ikke lavet om på. Og så håber jeg at gøre et stort indhug i indholdet af vinreolen og barskabet. Har blandt andet 3 flasker champagne stående.
Nå ja, og så skal jeg prøve at bage kransekage.
Hvis du gerne vil have tunmousse kan et alternativ til den fede tunmousse være: en neutralost (jeg bruger Philadelphia) deri to til tre dåser tun, det røres rigtig godt sammen, meget gerne med en håndmixer. Tilsmages med salt, peber og citron.
Meget let at lave.
Man kan godt gøre det mere stift som traditionelt tunmousse ved at bruge husblas. Både børn og voksne spiser den med glæde når jeg laver denne udgave.
0
Re: Nytårsmenuen 2017
Fru.skruk skrev:Skorstenen skrev:Fru.skruk skrev:Må jeg spørge i denne tråd, om der er nogen, der har god erfaring med catering til nytår og hvor der er bestilt fra?
Ellers har jeg planer om:
Rødvin, gin og bobler!!!!!
Tapas-agtigt til dronningens tale
Forret: Sushi
Hovedret: kød, hasselbach kartofler, svampe-sovs og grøn salat
Hjemmelavet is (5-6 slags), bær og brownie
Dagen derpå: saml selv burger til dem der bliver og overnatter.
Men hvis nu jeg kunne finde en rigtig god take away, så ville jeg nok det i stedet. Jeg vil nemlig ikke stå i køkkenet hele aftenen. Jeg bliver nemlig også færdiguddannet den dag og har rund fødselsdag (næsten (2. Januar)).
Hvor i landet?
Og gud ja, folk bliver jo og sover. De skal jo også have morgenmad!
København.
Og ja. Folk bliver og sover = morgenmad og tømmermænd.
Vi fik fra Cofoco for et par år siden og det var supergod
1
Don’t drink the Kool-Aid!
- HappyQ
- Indlæg: 2692
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 09:37
- Kort karma: 398
- Geografisk sted: Helsingør
- Likede indlæg: 3848
Re: Nytårsmenuen 2017
Jeg får nok noget udefra, vi plejede at lave mandens livretter, men nu hvor jeg er alene, skal det være nemt
0
23-06-16
Re: Nytårsmenuen 2017
Pandesteg skrev:
Vi fik fra Cofoco for et par år siden og det var supergod
Ja, dem tænkte jeg egentlig godt på. Det plejer at være godt.
Jeg har også overvejet Slagter Friis og Sticks’n’sushi.
0
Re: Nytårsmenuen 2017
Studsgaard skrev:Yetie skrev:Vi er langt fra at være klar med menuen. Vi bliver enten bare os to, eller også kommer et vennepar, måske også nevøen og hans kæreste og måske en af vores single-venner og hans to hunde. Vi er altid hjemme på grund af hundene - de skal ikke være alene når der er bulder og brag.
Hvis venneparret kommer skal vi tænke lidt kreativt, for hun kan nærmest ikke spise noget, det er fedt. Og så går det nok ikke med en fuldfed tunmousse lavet på smør.
Så hvis hun kommer tænker jeg vi går old school og laver rejecocktail - så kan hun selv vælge om hun vil have dressing.
Hovedretten afhænger også af antallet. Er vi flere gad jeg godt at lave en oksemørbrad, men det er lidt voldsomt til to. Hvis vi er to tænker jeg krondyr med waldorfsalat, flødesovs, tyttebær og selvfølgelig hvide kartofler.
Desserten bliver sikkert creme brulee uanset antal. Vil gerne pifte den op med lidt friskt og syrligt, måske noget med hindbær. Bliver nok nødt til at øve lidt inden.
Til natmad får vi altid nachos, og det bliver der ikke lavet om på. Og så håber jeg at gøre et stort indhug i indholdet af vinreolen og barskabet. Har blandt andet 3 flasker champagne stående.
Nå ja, og så skal jeg prøve at bage kransekage.
Hvis du gerne vil have tunmousse kan et alternativ til den fede tunmousse være: en neutralost (jeg bruger Philadelphia) deri to til tre dåser tun, det røres rigtig godt sammen, meget gerne med en håndmixer. Tilsmages med salt, peber og citron.
Meget let at lave.
Man kan godt gøre det mere stift som traditionelt tunmousse ved at bruge husblas. Både børn og voksne spiser den med glæde når jeg laver denne udgave.
Tak for tippet, det er sødt af dig. Men min mand nægter at spise andet end den fuldfede version, og så er jeg jo lige vidt...
0
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21951
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2513
- Likede indlæg: 59512
Re: Nytårsmenuen 2017
Jeg har vildt lyst til den i alle ordets betydninger fede tunmousse fra Karolines Køkken, så nu krydser jeg fingre for, at min venindes kæreste, der ellers ikke er glad for fisk, kan lide tun. Det skal jeg lige have forhørt mig om.
0
- Anlewi
- Indlæg: 2593
- Tilmeldt: 21. maj 2016, 12:13
- Kort karma: 178
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
- Likede indlæg: 3874
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi bestiller mad udefra i år.
Vi skal være min mand og vores yngste barn på 11 år. Ældstebarnet skal til fest med gymnasieklassen
Forret
Cremet hønsesuppe
Cremet hønsesuppe med persille, sol-vagtelæg & æble tapioka
Mellemret
Spansk skinke
Spansk skinke med chips af rodfrugter og røget marvcreme
Hovedret
Oksemørbrad
Hertil karamelliseret løgpuré, sennepsflager, tyttebær, små karotter,
knuste røget kartofler & rødvinssauce
Dessert
Panna cotta
Lys chokolade panna cotta, syltet blommer, karamelsauce & lakrids kys
Hjemmebagt kransekage
Vi skal være min mand og vores yngste barn på 11 år. Ældstebarnet skal til fest med gymnasieklassen
Forret
Cremet hønsesuppe
Cremet hønsesuppe med persille, sol-vagtelæg & æble tapioka
Mellemret
Spansk skinke
Spansk skinke med chips af rodfrugter og røget marvcreme
Hovedret
Oksemørbrad
Hertil karamelliseret løgpuré, sennepsflager, tyttebær, små karotter,
knuste røget kartofler & rødvinssauce
Dessert
Panna cotta
Lys chokolade panna cotta, syltet blommer, karamelsauce & lakrids kys
Hjemmebagt kransekage
1
selvom man er tyk kan man godt have tynd mave
Re: Nytårsmenuen 2017
Fru.skruk skrev:Pandesteg skrev:
Vi fik fra Cofoco for et par år siden og det var supergod
Ja, dem tænkte jeg egentlig godt på. Det plejer at være godt.
Jeg har også overvejet Slagter Friis og Sticks’n’sushi.
Meyer kunne også være en mulighed?
1