Vi nåede kun dronningehapsere og forret.
Ville have spist hovedretten i dag, men det endte med at jeg blev syg og at der blev bestilt pizza. Vi prøver igen i morgen.
Måske jeg orker at prøve kransekagen - den nåede vi heller ikke.
Barnet har levet på en dl cola, saft, vand og en håndfuld vingummibamser - hun har det lige så sært som mig.
Nytårsmenuen 2017
Re: Nytårsmenuen 2017
Manden glemte sous vide staven derhjemme, så oksecuvetten havde kun fået 5 timer. Vi fik det dog løst ved stegetermometer i et kar, kødet i, staniol over og så fylde lidt kogende vand i engang i mellem. Og det kød blev så monsterlækkert!
Ellers gik alt lige som det skulle. Brødet skulle lige have 10 minutter længere, og der var alt for mange kartofler
Generelt en helt suveræn nytårsaften, og vi tog hjem halv 6 i morges
Ellers gik alt lige som det skulle. Brødet skulle lige have 10 minutter længere, og der var alt for mange kartofler
Generelt en helt suveræn nytårsaften, og vi tog hjem halv 6 i morges
0
- Mani
- Indlæg: 11229
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1788
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23203
Re: Nytårsmenuen 2017
Tapas forret: 3 slags dip, parmaskinke, grillet gedeost, grillede jomfruhummer, røget laks, asparges i bacon & grillet hvidløgs/olie brød.
Hovedret: Bøf Wellington, pommes duchesse, rødvinsglace, rodfrugt chips & æble/valnød/gedeost salat
Dessert: Blåbær cheesecake
Derudover hjemmelavet kransekage.
Chips & dip nåede aldrig ud af skabene.
Hovedret: Bøf Wellington, pommes duchesse, rødvinsglace, rodfrugt chips & æble/valnød/gedeost salat
Dessert: Blåbær cheesecake
Derudover hjemmelavet kransekage.
Chips & dip nåede aldrig ud af skabene.
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi spiste forret og hovedret, og så kransekage. Hverken dessert, chips, dip eller slik kom på bordet, for vi kunne ikke spise mere. Vi drak ikke engang champagnen. Men det vi fik var lækkert, og alle var mætte.
0
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi fik vist ikke taget billeder af maden i år, men menuen endte med at være følgende:
Hapsere: Vagtelæg med sennepsmayonnaise, bruchetta med oliventapande og hummusspread og to forskellige slags oste. Og en Dark n' Stormy.
Forret: Fyldte portobellosvampe
Hovedret: Ølbraiserede svinekæber, kartoffelmos, rodfrugtchips og en grøn salat.
Dessert: Kage med chokolade og hindbærmousse
Midnat: Champagne
Natmad: Oste - pølsebord med nybagt brød.
Hapsere: Vagtelæg med sennepsmayonnaise, bruchetta med oliventapande og hummusspread og to forskellige slags oste. Og en Dark n' Stormy.
Forret: Fyldte portobellosvampe
Hovedret: Ølbraiserede svinekæber, kartoffelmos, rodfrugtchips og en grøn salat.
Dessert: Kage med chokolade og hindbærmousse
Midnat: Champagne
Natmad: Oste - pølsebord med nybagt brød.
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Forret og hovedret.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
- Flisseline
- Indlæg: 414
- Tilmeldt: 23. jan 2016, 07:44
- Kort karma: 38
- Likede indlæg: 671
Re: Nytårsmenuen 2017
london skrev:Jeg glæder mig så meget til aftenens menu og håber inter mislykkes.
Dronningehapsere: butterdejssnegle med pesto
Forret: stegte kammuslinger med ærtepure og chorizocrumble (kæresten får en klassisk rejecocktail - han siger han ikke kan lide muslinger)
Hovedret: Oksefilet, knuste kartofler, baconbønner, fyldte portobellosvampe og rødvinssauce
Dessert: Gateau Marcel med vaniljeis og eksotiske frugter.
Aftenen byder også på chips, slik, Spangsberg flødeboller og småkager.
Til midnat: hjemmebagt kransekagestykker
Natmad: aspargessuppe hvis der er stemning for det - den kommer fra fryseren, så kan sagtens springes over
Hvilke frugter serverede du den så med? Jeg vil lave samme dessert til en middag på lørdag, og jeg vil nemlig også gerne servere frugt til den
0
Re: Nytårsmenuen 2017
Flisseline skrev:london skrev:Jeg glæder mig så meget til aftenens menu og håber inter mislykkes.
Dronningehapsere: butterdejssnegle med pesto
Forret: stegte kammuslinger med ærtepure og chorizocrumble (kæresten får en klassisk rejecocktail - han siger han ikke kan lide muslinger)
Hovedret: Oksefilet, knuste kartofler, baconbønner, fyldte portobellosvampe og rødvinssauce
Dessert: Gateau Marcel med vaniljeis og eksotiske frugter.
Aftenen byder også på chips, slik, Spangsberg flødeboller og småkager.
Til midnat: hjemmebagt kransekagestykker
Natmad: aspargessuppe hvis der er stemning for det - den kommer fra fryseren, så kan sagtens springes over
Hvilke frugter serverede du den så med? Jeg vil lave samme dessert til en middag på lørdag, og jeg vil nemlig også gerne servere frugt til den
Jeg havde egentlig bare tænkt hindbær, jordbær og blåbær, men hende der stod for indkøb tænkte hindbær, stjernefrugt og ananaskirsebær og der fungerede ret godt med noget lidt mere syrligt til den tunge kage
0
- Ladysparrow
- Indlæg: 2673
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 11:50
- Kort karma: 417
- Geografisk sted: Skåne, Sverige
- Likede indlæg: 6970
Re: Nytårsmenuen 2017
Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank. (Dog laver vi retterne små i portionerne. Ellers kommer vi aldrig igennem menuen), Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
Håber menuen blev vellykket... Fik du taget billeder?:)
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Ladysparrow skrev:Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank. (Dog laver vi retterne små i portionerne. Ellers kommer vi aldrig igennem menuen), Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
Håber menuen blev vellykket... Fik du taget billeder?:)
Det håber jeg også at Ado gjorde, og vi venter i spænding
0