Ugens madplan
Re: Ugens madplan
Mandag + tirsdag: Kikærtecurry med naanbrød til
Onsdag: Spiser hos en veninde
Torsdag:
Fredag: Brændende kærlighed med rodfrugtmos, bacon, bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
Lørdag: Til middag hos min far og hans kone
Søndag: Endnu ukendt ret med kylling... Måske hønsekødssuppe?
Onsdag: Spiser hos en veninde
Torsdag:
Fredag: Brændende kærlighed med rodfrugtmos, bacon, bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
Lørdag: Til middag hos min far og hans kone
Søndag: Endnu ukendt ret med kylling... Måske hønsekødssuppe?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Ugens madplan
Mandag: Kyllingebryst med brocolipesto, grov pasta med mornaysauce
Tirsdag: Rester
Onsdag: Lasagne (fra frys, skal bare varmes)
Torsdag: Reste/rugbrødsdag
Fredag: Fish and chips
Lørdag: Rester
2 voksne og en 1-årig i husstanden
Tirsdag: Rester
Onsdag: Lasagne (fra frys, skal bare varmes)
Torsdag: Reste/rugbrødsdag
Fredag: Fish and chips
Lørdag: Rester
2 voksne og en 1-årig i husstanden
0
Re: Ugens madplan
Man: gullasch suppe
Tirs: Risengrød
Ons: spise med veninde
Tors: ? Måske kartoffel/porresuppe
Fre: spise ude
Lør: noget langtidssimret af en art
Søn: rester
Tirs: Risengrød
Ons: spise med veninde
Tors: ? Måske kartoffel/porresuppe
Fre: spise ude
Lør: noget langtidssimret af en art
Søn: rester
0
Tryk på *
- Sustentaculum
- Indlæg: 861
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 16:53
- Kort karma: 140
- Likede indlæg: 1034
Re: Ugens madplan
Mandag: Kylling i Karry
Tirsdag: Fiskedeller med kartofler og persillesovs
Onsdag: Madklub
Torsdag: Rester
Fredag: Kartoffelmos + svinemørbrad tilberedt på en eller anden måde.
Lørdag: Kødboller i tomat
Tirsdag: Fiskedeller med kartofler og persillesovs
Onsdag: Madklub
Torsdag: Rester
Fredag: Kartoffelmos + svinemørbrad tilberedt på en eller anden måde.
Lørdag: Kødboller i tomat
0
Re: Ugens madplan
Mandag: Mini-krebinetter, kartoffel-/pastinakmos, rosenkål, glaserede gulerødder, mayo med tandoori
Tirsdag: Tomatsuppe med ristede pølser og flutes
Onsdag: Toast med skinke og ost, noget grønt til
Torsdag: Kyllingelår, kartofler, estragonmayo
Fredag: Rester
Lørdag: Spise ude
Søndag: forloren and med kartofler, rosenkål, syltede æbler og sovs
Tirsdag: Tomatsuppe med ristede pølser og flutes
Onsdag: Toast med skinke og ost, noget grønt til
Torsdag: Kyllingelår, kartofler, estragonmayo
Fredag: Rester
Lørdag: Spise ude
Søndag: forloren and med kartofler, rosenkål, syltede æbler og sovs
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Ugens madplan
Pyjamas skrev:Mandag: Mini-krebinetter, kartoffel-/pastinakmos, rosenkål, glaserede gulerødder, mayo med tandoori
Tirsdag: Tomatsuppe med ristede pølser og flutes
Onsdag: Toast med skinke og ost, noget grønt til
Torsdag: Kyllingelår, kartofler, estragonmayo
Fredag: Rester
Lørdag: Spise ude
Søndag: forloren and med kartofler, rosenkål, syltede æbler og sovs
Jeg bliver simpelhen nød til at spøger hvordan det foregår om tirsdagen for den kombi har jeg aldrig hørt om før.
Er suppen dyppelse til "hotdoggen" eller er der pølsestykker i suppen som fyld også spise brødet ved siden af eller?
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
-
- Indlæg: 2538
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 171
- Likede indlæg: 4394
Re: Ugens madplan
Holder mig næsten altid til den
Jeg spiser veganske så sommetider får vi ikke det samme
Mandag
Græskartærte
Tirsdag og onsdag
Pasta med kødfrisovs
Torsdag
Rugbrød
Fredag
Frikadeller (plus tofudeller) m quinoasalat og bagt aubergine
Lørdag
Rester fra fødselsdag
Søndag
?
Hold kæft hvor lyder det inspirerede
Jeg spiser veganske så sommetider får vi ikke det samme
Mandag
Græskartærte
Tirsdag og onsdag
Pasta med kødfrisovs
Torsdag
Rugbrød
Fredag
Frikadeller (plus tofudeller) m quinoasalat og bagt aubergine
Lørdag
Rester fra fødselsdag
Søndag
?
Hold kæft hvor lyder det inspirerede
0
Re: Ugens madplan
Søndag: burger med veganske færdigkøbte bøffer. Dem med broccoli og quinoa kan anbefales.
Mandag: hotdogs med blandt andet syltet rødløg og spidskål.
Tirsdag: græskarsuppe med brød til.
Onsdag: tærte lavet med knoldselleri, bladbeder, løg, karry, chili, spidskommen - rasp og parmasan ovenpå.
Torsdag: resten af suppen fra tirsdag.
Fredag: resten af tærten. Satser på at laver en god salat. Godt med kikærter - det holder barnet meget af.
Lørdag: spise ude.
Søndag: noget nemt. Evt Wraps med diverse salat og grønt fra ugens løb.
Mandag: hotdogs med blandt andet syltet rødløg og spidskål.
Tirsdag: græskarsuppe med brød til.
Onsdag: tærte lavet med knoldselleri, bladbeder, løg, karry, chili, spidskommen - rasp og parmasan ovenpå.
Torsdag: resten af suppen fra tirsdag.
Fredag: resten af tærten. Satser på at laver en god salat. Godt med kikærter - det holder barnet meget af.
Lørdag: spise ude.
Søndag: noget nemt. Evt Wraps med diverse salat og grønt fra ugens løb.
0
Re: Ugens madplan
Persnikedy skrev:Pyjamas skrev:Mandag: Mini-krebinetter, kartoffel-/pastinakmos, rosenkål, glaserede gulerødder, mayo med tandoori
Tirsdag: Tomatsuppe med ristede pølser og flutes
Onsdag: Toast med skinke og ost, noget grønt til
Torsdag: Kyllingelår, kartofler, estragonmayo
Fredag: Rester
Lørdag: Spise ude
Søndag: forloren and med kartofler, rosenkål, syltede æbler og sovs
Jeg bliver simpelhen nød til at spøger hvordan det foregår om tirsdagen for den kombi har jeg aldrig hørt om før.
Er suppen dyppelse til "hotdoggen" eller er der pølsestykker i suppen som fyld også spise brødet ved siden af eller?
Jeg har et par reste-pølser fra weekenden, som jeg skærer ud i skiver, steger og bruger som topping
1
- PaleSeptember
- Indlæg: 11604
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18656
Re: Ugens madplan
Uge 43
Mandag: Suppe af kartofler, rodfrugter, gulerødder, løg mm. med flødeost og oksekød i tern
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Rester suppe mm. alt. frikadeller fra fryser
Torsdag: Pastagratin med chorizo
Fredag: Tærte med semidried, kylling, karamelliserede rødløg og ost
Lørdag: Lammekølle med karamelliserede rødløg, bagte hvidløg, tomatchutney, små hasselbackkartofler og bearnaise
Søndag: Rester
Jeg har så godt nok byttet rundt på mandag og tirsdag.
Mandag: Suppe af kartofler, rodfrugter, gulerødder, løg mm. med flødeost og oksekød i tern
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Rester suppe mm. alt. frikadeller fra fryser
Torsdag: Pastagratin med chorizo
Fredag: Tærte med semidried, kylling, karamelliserede rødløg og ost
Lørdag: Lammekølle med karamelliserede rødløg, bagte hvidløg, tomatchutney, små hasselbackkartofler og bearnaise
Søndag: Rester
Jeg har så godt nok byttet rundt på mandag og tirsdag.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Ugens madplan
Denne uge har været god! Og billig
Mandag: Skinke, hjemmelavede pommes, bearnaise (fra glas...) og grønne bønner/ærter.
Tirsdag: Rugbrød med bla. kartoffel og avocado.
Onsdag: Resten af skinken i tern med grovpasta, porre og fløde.
Torsdag: Hjemmelavet tomatsuppe af 3 slags tomater og ostebrød.
Fredag: Svensk placeret og grøn salat.
Mandag: Skinke, hjemmelavede pommes, bearnaise (fra glas...) og grønne bønner/ærter.
Tirsdag: Rugbrød med bla. kartoffel og avocado.
Onsdag: Resten af skinken i tern med grovpasta, porre og fløde.
Torsdag: Hjemmelavet tomatsuppe af 3 slags tomater og ostebrød.
Fredag: Svensk placeret og grøn salat.
0
Re: Ugens madplan
PaleSeptember skrev:Uge 43
Mandag: Suppe af kartofler, rodfrugter, gulerødder, løg mm. med flødeost og oksekød i tern
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Rester suppe mm. alt. frikadeller fra fryser
Torsdag: Pastagratin med chorizo
Fredag: Tærte med semidried, kylling, karamelliserede rødløg og ost
Lørdag: Lammekølle med karamelliserede rødløg, bagte hvidløg, tomatchutney, små hasselbackkartofler og bearnaise
Søndag: Rester
Jeg har så godt nok byttet rundt på mandag og tirsdag.
Dén tærte kunne jeg godt tænke mig opskriften på, den lyder virkelig lækker?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- PaleSeptember
- Indlæg: 11604
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18656
Re: Ugens madplan
Pandesteg skrev:PaleSeptember skrev:Uge 43
Mandag: Suppe af kartofler, rodfrugter, gulerødder, løg mm. med flødeost og oksekød i tern
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Rester suppe mm. alt. frikadeller fra fryser
Torsdag: Pastagratin med chorizo
Fredag: Tærte med semidried, kylling, karamelliserede rødløg og ost
Lørdag: Lammekølle med karamelliserede rødløg, bagte hvidløg, tomatchutney, små hasselbackkartofler og bearnaise
Søndag: Rester
Jeg har så godt nok byttet rundt på mandag og tirsdag.
Dén tærte kunne jeg godt tænke mig opskriften på, den lyder virkelig lækker?
Den er også god Jeg har ikke en opskrift, men jeg laver en bunke semidried tomater, som jeg kommer i, og så steger jeg rødløg på panden med balsamico og honning, til de karamelliserer. Til fyld bruger jeg altid 3-4 æg til et lille bæger hytteost.
1
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Ugens madplan
Mandag: Broccolitærte med salat
Tirsdag: spaghetti med kødsovs hos farfar
Onsdag: græskarsuppe og flutes
Torsdag: boller i karry
Fredag: fyldt svinemørbrad og bagte rodfrugter
Lørdag: hamburgerryg med tofler og sovs
Søndag: hjemmelavet pizza
Tirsdag: spaghetti med kødsovs hos farfar
Onsdag: græskarsuppe og flutes
Torsdag: boller i karry
Fredag: fyldt svinemørbrad og bagte rodfrugter
Lørdag: hamburgerryg med tofler og sovs
Søndag: hjemmelavet pizza
0
Re: Ugens madplan
Mandag: Stegt flæsk, kartofler, sauce, ristede champignoner og en spidskålssalat
Tirsdag: Tager lasagne med hjem fra job
Onsdag: Sønnen må vælge, det er sikkert pizza (ved jeg i morgen)
Torsdag: Kylling i karry med brune ris, syltede rødbeder, rosenkål og mandler
Fredag: Stegte ris blandet med diverse grønt, medister og creme fraiche-dressing til
Lørdag: Mørbradgryde med mos af kartoffel og pastinak
Søndag: Tortillas med en rest skinke, diverse grønt og creme fraiche-dressing
Tirsdag: Tager lasagne med hjem fra job
Onsdag: Sønnen må vælge, det er sikkert pizza (ved jeg i morgen)
Torsdag: Kylling i karry med brune ris, syltede rødbeder, rosenkål og mandler
Fredag: Stegte ris blandet med diverse grønt, medister og creme fraiche-dressing til
Lørdag: Mørbradgryde med mos af kartoffel og pastinak
Søndag: Tortillas med en rest skinke, diverse grønt og creme fraiche-dressing
0