Tak for alle de gode forslag .
Har flere gange tidligere lavet pavlova, og det står ret højt på listen endnu engang. Beslutter i morgen, hvad det bliver.
Nem dessert
-
- Indlæg: 7067
- Tilmeldt: 29. sep 2015, 06:34
- Kort karma: 967
- Likede indlæg: 9377
-
- Indlæg: 7067
- Tilmeldt: 29. sep 2015, 06:34
- Kort karma: 967
- Likede indlæg: 9377
Re: Nem dessert
Sorenspige skrev:Kan marengsbunden til pavlova godt laves dagen før?
Ja, det har jeg gjort flere gange. Hvis bare man pakker den luftæt ind, så holder den sig fint.
0
You can't spell awesome without me.
Re: Nem dessert
Sorenspige skrev:Kan marengsbunden til pavlova godt laves dagen før?
Ja, det kan den sagtens. Bare læg den i en lufttæt beholder når den er afkølet.
0
Re: Nem dessert
Noget jeg synes er nemt og som altid er et hit er:
Kage, is, bær/coulis
Køb færdig portionskage i god kvalitet. Evt brownie, eller noget fra bageren som er klar i køleskabet.
Tallerkenanret med en god kugle luksus is ved siden an. Og friske bær.
Overskuddet kommer hvis du tager nogle af bærene i en lille kasserolle og varmer med lidt sukker. Gerne håndblender. Hæld ud over iskuglen med en ske. Pynt med få friske bær. Evt mynteblad på toppen
5 min i køkkenet og det er lækkert.
Der kan laves forskellige mix af kombinationer, men en god kvalitet og anretning gør meget
Kage, is, bær/coulis
Køb færdig portionskage i god kvalitet. Evt brownie, eller noget fra bageren som er klar i køleskabet.
Tallerkenanret med en god kugle luksus is ved siden an. Og friske bær.
Overskuddet kommer hvis du tager nogle af bærene i en lille kasserolle og varmer med lidt sukker. Gerne håndblender. Hæld ud over iskuglen med en ske. Pynt med få friske bær. Evt mynteblad på toppen
5 min i køkkenet og det er lækkert.
Der kan laves forskellige mix af kombinationer, men en god kvalitet og anretning gør meget
2
Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne
Re: Nem dessert
Sorenspige skrev:Kan marengsbunden til pavlova godt laves dagen før?
Jeg laver den sidst på aften, før jeg skal bruge den. Slukker for ovnen, åbner lågen på klem og lader den stå natten over. Jeg pakker den ind og på køl om morgen, det er jo ikke en helt i gennem sprød marengs
0
-
- Permanent bortvist
- Indlæg: 2462
- Tilmeldt: 16. aug 2015, 11:25
- Kort karma: 87
- Likede indlæg: 2058
Re: Nem dessert
Abehjerne... masser af frugt du selv vælger, og alt kan bruges. Dertil råcreme. Nem, hurtig og lækkert, hvis det skal være rigtig festligt så brug hele ananas og put abehjernen derned, kan også med hel dele de hele ananas så du har en båd i stedet for en kop.
Det er både nemt og hurtigt. max ½ time
Det er både nemt og hurtigt. max ½ time
0
Re: Nem dessert
cola skrev:Abehjerne... masser af frugt du selv vælger, og alt kan bruges. Dertil råcreme. Nem, hurtig og lækkert, hvis det skal være rigtig festligt så brug hele ananas og put abehjernen derned, kan også med hel dele de hele ananas så du har en båd i stedet for en kop.
Det er både nemt og hurtigt. max ½ time
Ej, det hedder da abemad og ikke -hjerne. Og hvis man også putter chokoladestykker i, hedder det gorillaguf (i hvert fald på min fritter).
Abehjerne er da en eller anden afskyelig drink.
2
You can't spell awesome without me.
Re: Nem dessert
abemad er da frugtsalat hvor der er blandet flødeskum i.
Frugter og råcreme (man hælder på ved servering) er da ikke noget med abe!
Frugter og råcreme (man hælder på ved servering) er da ikke noget med abe!
0
Tryk på *
- LadyFox
- Indlæg: 19610
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2444
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46094
Re: Nem dessert
Spjaerten skrev:abemad er da frugtsalat hvor der er blandet flødeskum i.
Frugter og råcreme (man hælder på ved servering) er da ikke noget med abe!
Frugtsalat med flødeskum? Det lyder helt forkert.
Frugtsalat spises med råcreme, i hvert fald hvor jeg kommer fra.
Og kaldes abemad.
2
...