Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Ja, et simpelt spørgsmål: Hvilket kød mener I, man skal bruge til klassiske danske frikadeller?
Der er ikke tale om, hvad I bedst kan lide (derfor er der heller ikke mulighed for at vælge kylling, okse eller lignende), men hvad I mener er den klassiske "bedstemorfrikadelle".
Der er ikke tale om, hvad I bedst kan lide (derfor er der heller ikke mulighed for at vælge kylling, okse eller lignende), men hvad I mener er den klassiske "bedstemorfrikadelle".
0
Livslinjen: 70 201 201
- Lurende Peber
- Indlæg: 3091
- Tilmeldt: 17. aug 2015, 16:28
- Kort karma: 487
- Geografisk sted: Langt ude
- Likede indlæg: 6065
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Til klassiske frikadeller vil jeg mene det er kalv og flæsk.
Personligt kan jeg finde på at bruge begge dele.
Personligt kan jeg finde på at bruge begge dele.
0
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Rent svinekød.
Ingen blanding af kalv og flæsk.
Jeg bliver så skuffet, hver gang jeg bider i en lækker brun delle og det så er med kalvkød.
Kalv er lækkert. Men ikke i frikadeller.
Ingen blanding af kalv og flæsk.
Jeg bliver så skuffet, hver gang jeg bider i en lækker brun delle og det så er med kalvkød.
Kalv er lækkert. Men ikke i frikadeller.
Senest rettet af Sophies-mor 7. aug 2017, 19:01, rettet i alt 1 gang.
0
Hæklerier på hjernen
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Kalv og flæsk - som min mormor lavede dem
1
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Kalv og flæsk - det smager bedre og giver en saftigere delle
1
- didas
- Indlæg: 2144
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
- Kort karma: 404
- Geografisk sted: Amager
- Likede indlæg: 5792
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Altså nu siger du, at okse ikke er klassisk, men jeg er vokset op med 50% okse og 50% svin, så det er jo sådan jeg mener "rigtige" frikadeller er
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36730
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Svinekød, det er sådan min mor laver dem
Kalv/flæsk bruger hun til karbonader. Jeg laver yderst sjældent nogen af delene, men ville nok gøre det samme som hende
Kalv/flæsk bruger hun til karbonader. Jeg laver yderst sjældent nogen af delene, men ville nok gøre det samme som hende
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- DenBruneMunk
- Indlæg: 5046
- Tilmeldt: 8. jun 2017, 19:25
- Kort karma: 69
- Geografisk sted: Syd på i Danmark
- Likede indlæg: 2263
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Kan vi lige tilføje,
Vil i have finhakket, eller grovhakket?
Skal de være brune, eller skal de have lidt mørkt(næsten sort) over sig?
Jeg vælger finhakket, og lyse deller Af hakket kalv og flæsk
Vil i have finhakket, eller grovhakket?
Skal de være brune, eller skal de have lidt mørkt(næsten sort) over sig?
Jeg vælger finhakket, og lyse deller Af hakket kalv og flæsk
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Ren svin
Kalv og flæsk er jo til karbonaderne
Kalv og flæsk er jo til karbonaderne
4
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
Grovhakkede. Dvs håndrørte (altså med grydeske, men intet hakket). Og ja de skal være med en god mørk (men ikke sort) skorpe.
1
Tryk på *
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
DenBruneMunk skrev:Kan vi lige tilføje,
Vil i have finhakket, eller grovhakket?
Skal de være brune, eller skal de have lidt mørkt(næsten sort) over sig?
Jeg vælger finhakket, og lyse deller Af hakket kalv og flæsk
Æh - det fars jeg kan købe i supermarkedet Men godt rørt og stegt godt, så de har sprød tyk skorpe
0
- DenBruneMunk
- Indlæg: 5046
- Tilmeldt: 8. jun 2017, 19:25
- Kort karma: 69
- Geografisk sted: Syd på i Danmark
- Likede indlæg: 2263
Re: Hvilket kød til klassiske frikadeller?
HappyPaww skrev:DenBruneMunk skrev:Kan vi lige tilføje,
Vil i have finhakket, eller grovhakket?
Skal de være brune, eller skal de have lidt mørkt(næsten sort) over sig?
Jeg vælger finhakket, og lyse deller Af hakket kalv og flæsk
Æh - det fars jeg kan købe i supermarkedet Men godt rørt og stegt godt, så de har sprød tyk skorpe
Så mangler du bare udstyr derhjemme, så kan du også variere det. Der er nok supermarkeder som har fars, jeg har dog ikke set mange steder mere.
0