sigge skrev:Der er mange ting i det salte køkken, jeg ikke ved, om jeg kan, fordi det ikke har min interesse. Jeg har f.eks. aldrig forsøgt mig med at lave bearnaise eller mayonnaise.
Min primære interesse ligger indenfor kager og desserter, og der er jeg sådan rimeligt habil. Men jeg kan ikke lave citronfromage, jeg har forsøgt to gange med to forskellige opskrifter, og begge er mislykkedes på hver sin måde, så nu tager jeg en lang pause, inden jeg forsøger mig igen. Og så har jeg en irrationel frygt for vandbakkelser - jeg har aldrig forsøgt at bage dem selv, jeg har bare hørt så mange historier om, hvor svært det er, at jeg nu ikke tør at kaste mig ud i det.
Og så kan jeg hverken rulle noget ud (dej, marcipan osv.), så det bliver ensartet tykt, eller lave boller, som har samme størrelse.
Jeg frygtede virkelig også vandbakkelser, men efter jeg har kastet mig ud i det var jeg sådan "nå, var det bare det".
Jeg synes virkelig ikke at det er spor svært.