Pandesteg skrev:Tobywan skrev:Pandesteg skrev:Tobywan skrev:Pandesteg skrev:Nogle der har en god "opskrift" på burgerbøffer, som måske kan forberedes dagen før? Jeg plejer som regel at blande noget rasp, æg og krydderier i farsen. Så bliver bøffen ikke så kompakt.
Føtex og Bilka har faktisk nogle rigtig gode burgerbøffer af dry aged kød(Princip mærket). Der er ikke helt billige, men kvaliteten er helt i top.
Måske ide til nem løsning, hvor kvaliteten også er god.
Jeg køber altid godt oksekød, så ingen fare for at det bliver underlødigt på den konto. Jeg er så måske lidt ude i at stege dem på forhånd og opvarme på dagen - men er lidt i tvivl, om det bliver godt, for det har jeg aldrig prøvet.
Lige hakket kød vil jeg klart udlade at tilberede på forhånd. Det vil desværre blive tørt og kedeligt.
Jeg tror desværre du har ret. Kan man stege burgerbøffer i ovnen måske?
De viste, eller de hvide Angus fra b.la. Rema kan du godt, men giv dem så en lille smørklat på toppen, så bliver de både pænere, og får også den smørstegte smag.