Hvilken rom - til hyldeblomst-rom

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
musling
Indlæg: 3113
Tilmeldt: 10. jan 2017, 18:00
Kort karma: 180
Likede indlæg: 2295

Hvilken rom - til hyldeblomst-rom

Indlægaf musling » 15. jun 2017, 19:39

Jeg er ved at lave hyldeblomstsaft. Det blev lavet i går og står nu i køleskabet og hygger.

Jeg har læst, at jeg efterfølgende kan bruge kvaset til at lave snaps af - der er blevet foreslået vodka.

Jeg synes det lyder mere tiltalende med rom, hvilket jeg gerne vil prøve. Men hvilken rom skal jeg bruge? Er der nogen, der kan hjælpe og anbefale?
Jeg har en flaske mørk Captain Morgan stående. Kan det bruges eller skal jeg have fat i noget andet?
0
Lys
Indlæg: 5808
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 500
Likede indlæg: 10458

Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom

Indlægaf Lys » 15. jun 2017, 19:58

Jeg ville tro, at rom smager af for meget til at hyldeblomstsmagen kan træde igennem - og derfor bruger man typisk vodka, der ikke smager af noget. Jeg ville dog vælge en lys/hvid rom, hvis det skulle være.
0
Brugeravatar
Aspargsen
Permanent bortvist
Indlæg: 2082
Tilmeldt: 14. aug 2015, 13:57
Kort karma: 53
Likede indlæg: 1375

Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom

Indlægaf Aspargsen » 20. jun 2017, 08:47

Grunden til af man bruger Vodka er af det ikke smager af noget
Man har jo ikke nogen nytte af hyldebærene hvis Rom smagen overdøver den
0
NON-TRIMMER! - fordi utrimmede indlæg bare er bedre :rock:
Brugeravatar
musling
Indlæg: 3113
Tilmeldt: 10. jan 2017, 18:00
Kort karma: 180
Likede indlæg: 2295

Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom

Indlægaf musling » 20. jun 2017, 12:39

Tak for jeres kommentarer. I har jo nok ret i det I siger. :)
Jeg skal have saften hældt op i dag, så jeg må se, hvad minibaren gemmer af sjove ting, som jeg evt kan bruge.
Men rommen må jeg hellere lade stå. :)
0

Tilbage til "Mad og drikke"