Jeg er ved at lave hyldeblomstsaft. Det blev lavet i går og står nu i køleskabet og hygger.
Jeg har læst, at jeg efterfølgende kan bruge kvaset til at lave snaps af - der er blevet foreslået vodka.
Jeg synes det lyder mere tiltalende med rom, hvilket jeg gerne vil prøve. Men hvilken rom skal jeg bruge? Er der nogen, der kan hjælpe og anbefale?
Jeg har en flaske mørk Captain Morgan stående. Kan det bruges eller skal jeg have fat i noget andet?
Hvilken rom - til hyldeblomst-rom
Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom
Jeg ville tro, at rom smager af for meget til at hyldeblomstsmagen kan træde igennem - og derfor bruger man typisk vodka, der ikke smager af noget. Jeg ville dog vælge en lys/hvid rom, hvis det skulle være.
0
- Aspargsen
- Permanent bortvist
- Indlæg: 2082
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 13:57
- Kort karma: 53
- Likede indlæg: 1375
Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom
Grunden til af man bruger Vodka er af det ikke smager af noget
Man har jo ikke nogen nytte af hyldebærene hvis Rom smagen overdøver den
Man har jo ikke nogen nytte af hyldebærene hvis Rom smagen overdøver den
0
NON-TRIMMER! - fordi utrimmede indlæg bare er bedre
Re: Hvilken rom - til hyldeblomst-rom
Tak for jeres kommentarer. I har jo nok ret i det I siger.
Jeg skal have saften hældt op i dag, så jeg må se, hvad minibaren gemmer af sjove ting, som jeg evt kan bruge.
Men rommen må jeg hellere lade stå.
Jeg skal have saften hældt op i dag, så jeg må se, hvad minibaren gemmer af sjove ting, som jeg evt kan bruge.
Men rommen må jeg hellere lade stå.
0