Falstria skrev:Men hvad med de der spareribs ad libitum, er det koncept helt dødt eller kan det stadig fås?
Du spiste dem ud af huset, så den mulighed har de åbenbart også droppet
Falstria skrev:Men hvad med de der spareribs ad libitum, er det koncept helt dødt eller kan det stadig fås?
Wizzze skrev:Falstria skrev:Men hvad med de der spareribs ad libitum, er det koncept helt dødt eller kan det stadig fås?
Du spiste dem ud af huset, så den mulighed har de åbenbart også droppet
Kommodedyret skrev:Det rager mig en høstblomst om de lukker. Jeg tror desuden at tiden er rendt fra dem, konkurrenterne kan bare lidt mere: dalle valle giver mere mad for færre penge når man kører buffet. Vivaldi er lidt mere cafe lækkert. Flammen kender jeg ikke, men gad da godt æde amok i grillet kød.
Jensens er bare 90er agtig. Gennemført 90er. Måske skulle de bare nedlægge deres restauranter og i stedet lancere nogle food trucks på de der arrangementer med 90er dance (Elsker 90erne hedder det måske?) Nå, men på den måde kunne de i hvert fald i det mindste være retro chikke. Og lets face: Jensens Bøfhus smager bare bedst når man er fuld.
pirken skrev:http://www.bt.dk/danmark/dansk-restaurantkaede-kaemper-for-livet-saa-taet-er-den-paa-at-lukke
Hvor går man så hen og får forkælet sine smagsløg, når pengene er små? Har altid gået på Jensens Bøfhus og elsker deres mad, og forbinder dem med noget virkeligt dansk. Men et kan være slut nu. Har hørt godt om Flammen og Bones uden at have været der.
Lykke skrev:Nej bøffen, har jeg hørt, kører gennem et 'varmesystem'. Så den er ikke stegt.
Tobywan skrev:Jensens Bøfhus er jo ikke billigt. Der er dårlig industrimad til overpriser. Kartofler er fra frost, sovsen er fra spand, og bøffen er ikke stegt af en kok.
Jeg tænker ikke du får udfordringer med at finde noget, hvis Jensens er dit udgangspunkt for god mad. Bones er nok et godt bud, da det er cirka samme standard og pris.
Wizzze skrev:kidkomb skrev:Wizzze skrev:pirken skrev:'Lykke skrev:Jeg synes det er ret dyrt at spise på Jensens bøfhus.
Hvad er særligt dansk ved det? Selve kæden eller maden?
Synes nu tit maden er ret billig, når man tænker på hvor lang tid de bruger på at lave det.
Jeg ved godt, de ikke laver dansk mad, men forbinder det bare med noget dansk. Vil savne dem, hvis de lukker.
De bruger næsten ingen tid på at lave maden, det hele laves af maskiner, og bliver så hældt på tallerken af køkkenpersonale til minimumsløn, der er ingen rigtige kokke, der står og laver maden!
HOV!
Jensens er stort set den eneste kæde med overenskomst!
Deres personale får omkring 30-40kr mere i timen end de gør hos Vivaldi osv.
Udover det, så nej, de lukker ikke
Pressen twister det som sædvanlig fuldkommen som de selv vil. Den artikel er temmelig grinagtig i virkeligheden og vidner mest af alt om en journalist der simpelthen ikke forstår virksomhedsøkonomi særlig godt.
Man har forsøgt i 1½ år at sælge til en kapitalfond, men der er ingen af dem der vil købe, så et salg er opgivet. Revisoren har taget forbehold for den fortsatte drift, for der er næsten igen egenkapital, og store lån. bl.a. et stort lån der forfalder om et par måneder, og hvis banken ikke går med til at forlænge lånet, ja så er konkursen en realitet.
Så Jensens lever reelt på bankens nåde.
mulledit skrev:Der er vel også mulighed for at Hr. Jensen selv skyder penge ind.
fisken80 skrev:
Det er rigtig fint, at de har overenskomst, men det sagt så ville folk ikke have noget imod at betale deres priser, hvis maden ellers var bare nogenlunde. Og det er den ikke, den er skod.
Desuden har de ikke fornyet sig i stort set hele deres levetid, og de er blevet overhalet af diverse buffetrestauranter, hvor man kan spise til man segner og af restauranter med ordentlig mad til en rimelig pris.
Bones har i øvrigt også overenskomst, jeg har lige tjekket det.
Code71 skrev:mulledit skrev:Der er vel også mulighed for at Hr. Jensen selv skyder penge ind.
Tror også han har lidt ondt i økonomien. Han er begyndt at sælge sine ejendomme fra http://www.bt.dk/erhverv/manden-bag-jen ... han-mistet
Wizzze skrev:Moxy-lady skrev:pirken skrev:Moxy-lady skrev:Koster deres tag-selv softice virkelig 75 kr?
Nej, den koster kun 45 kroner. For 19 kr. ekstra kan man få to pandekager.
http://www.jensens.com/da/menukort-frokost/
Her står der at en ret koster 75 kr, og under desserterne står der flere ting man kan vælge, blandt andet softice, uden at der står noget om at de koster mindre end én rets pris.
Det må vel også betyde at en frokostbøf nu koster 75kr ???
Er det ikke at skyde sig selv i foden, det er/var jo deres måde at få folk i butikken.
Det ligner at de nu prøver at kopiere Madklubbens koncept, hvorfor ikke vende tilbage til det koncept som faktisk virkede for dem. Skæve udskæringer der kunne købes billigt, vådmodne, og så lade en kok stege de skæve udskæringer til bedste resultat.
Ja, det er ikke MASH, men de kunne sælge til 29/39/49 Med andre ord de kunne konkurrere med McD, Pizzamanden, og andet papmad, og de kunne lokke med bordplads og servering, til dem som ikke havde fast food travlt, hvor der så kunne laves ekstrasalg i form af snacks, salatbar og soft-ice.
I stedet prøver de at konkurrere med andre og bedre restauranter, hvorfor?