Muspel skrev:Daine skrev:Muspel skrev:Daine skrev:Muspel skrev:Daine skrev:Muspel skrev:HappyPaww skrev:Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)
Tror I, det kan lykkes?
Sagtens
Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!
Jeg har lavet den. Det blev lækkert
Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka?
Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.
(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)
Fedt, tak
Linser er jo væsentlig billigere end kød!
Jeg brugte i øvrigt en grøntsagsboullionterning. Jeg vil nok anbefale dig en okse i stedet (eller to...)
Det kan du vist have ret i, jeg plejer også at bruge grøntsagsboullion, men det bliver måske lidt for meget, når der ikke er mere kød i forhold til grøntsagerne. Jeg smækker okse i
Hvordan gik det - fik du lavet linse-lasagne?
Ja, det blev faktisk overraskende godt (overraskende, fordi jeg var liiiidt skeptisk overfor linser
), men det kneb lidt med oksekødssmagen på trods af to bouillonterninger, jeg skal måske lige kigge på hvilken bouillonmærke jeg bruger. Men det er ikke sidste gang jeg laver lasagne på den måde