Side 154 af 368

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:22
af Muspel
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:27
af Daine
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:30
af Muspel
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:32
af Daine
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Fedt, tak :gogo: Linser er jo væsentlig billigere end kød!

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:36
af Muspel
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Fedt, tak :gogo: Linser er jo væsentlig billigere end kød!



Jeg brugte i øvrigt en grøntsagsboullionterning. Jeg vil nok anbefale dig en okse i stedet (eller to...)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 8. nov 2018, 20:39
af Daine
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Fedt, tak :gogo: Linser er jo væsentlig billigere end kød!



Jeg brugte i øvrigt en grøntsagsboullionterning. Jeg vil nok anbefale dig en okse i stedet (eller to...)

Det kan du vist have ret i, jeg plejer også at bruge grøntsagsboullion, men det bliver måske lidt for meget, når der ikke er mere kød i forhold til grøntsagerne. Jeg smækker okse i :D

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 9. nov 2018, 19:41
af Muspel
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Fedt, tak :gogo: Linser er jo væsentlig billigere end kød!



Jeg brugte i øvrigt en grøntsagsboullionterning. Jeg vil nok anbefale dig en okse i stedet (eller to...)

Det kan du vist have ret i, jeg plejer også at bruge grøntsagsboullion, men det bliver måske lidt for meget, når der ikke er mere kød i forhold til grøntsagerne. Jeg smækker okse i :D


Hvordan gik det - fik du lavet linse-lasagne?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 9. nov 2018, 19:46
af Daine
:ivrig:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
Daine skrev:
Muspel skrev:
HappyPaww skrev:
Muspel skrev:Jeg skal lave lasagne i aften, og er igang med et spare-projekt. Jeg har derfor tænkt, om jeg kunne spæde op med røde linser i sovsen (og mindre kød)

Tror I, det kan lykkes?

Sagtens :) Har en veninde der snød sine to børn ved at lave en bolognese kun på linser - de ville ikke tro på at der ikke var kød i!



Jeg har lavet den. Det blev lækkert :)

Uh, det lyder interessant. Jeg skal lave lasagne i morgen, og kunne godt bruge noget “opspædning” til kødet. Hvor meget kød brugte du i forhold til linser ... sådan cirka? :)



Jeg brugte 250 gram kød til en dl linser.

(Og tre gulerødder, en rødbede, en porre og et løg)

Fedt, tak :gogo: Linser er jo væsentlig billigere end kød!



Jeg brugte i øvrigt en grøntsagsboullionterning. Jeg vil nok anbefale dig en okse i stedet (eller to...)

Det kan du vist have ret i, jeg plejer også at bruge grøntsagsboullion, men det bliver måske lidt for meget, når der ikke er mere kød i forhold til grøntsagerne. Jeg smækker okse i :D


Hvordan gik det - fik du lavet linse-lasagne?

Ja, det blev faktisk overraskende godt (overraskende, fordi jeg var liiiidt skeptisk overfor linser :genert: ), men det kneb lidt med oksekødssmagen på trods af to bouillonterninger, jeg skal måske lige kigge på hvilken bouillonmærke jeg bruger. Men det er ikke sidste gang jeg laver lasagne på den måde :)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 11. nov 2018, 09:29
af Pandesteg
Kan man varme pizza på en stegepande?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 11. nov 2018, 10:44
af PaleSeptember
Pandesteg skrev:Kan man varme pizza på en stegepande?


Sagtens, det bliver det faktisk ret godt af.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 11. nov 2018, 16:11
af HappyPaww
PaleSeptember skrev:
Pandesteg skrev:Kan man varme pizza på en stegepande?


Sagtens, det bliver det faktisk ret godt af.

Ja - og læg gerne låg over, for så dampes osten blød igen og bunden bliver sprød :)

Så engang en test af bedste opvarmningsmetode, og der vandt stegepanden :gogo:

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 11. nov 2018, 16:16
af Pandesteg
HappyPaww skrev:
PaleSeptember skrev:
Pandesteg skrev:Kan man varme pizza på en stegepande?


Sagtens, det bliver det faktisk ret godt af.

Ja - og læg gerne låg over, for så dampes osten blød igen og bunden bliver sprød :)

Så engang en test af bedste opvarmningsmetode, og der vandt stegepanden :gogo:


Fedt, tak! Meget praktisk når nu vi kun har to kogeblus pga køkkenrenovering :lol:

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 11. nov 2018, 17:05
af Muspel
Pandesteg skrev:
HappyPaww skrev:
PaleSeptember skrev:
Pandesteg skrev:Kan man varme pizza på en stegepande?


Sagtens, det bliver det faktisk ret godt af.

Ja - og læg gerne låg over, for så dampes osten blød igen og bunden bliver sprød :)

Så engang en test af bedste opvarmningsmetode, og der vandt stegepanden :gogo:


Fedt, tak! Meget praktisk når nu vi kun har to kogeblus pga køkkenrenovering :lol:


Jeg plejer at starte processen med et minut i mikroovn. Før panden. Så bliver det både gennemvarmt - og sprødt.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 14. nov 2018, 12:19
af FormerlyKnownAs
Jeg lavede bearnaise til vores aftensmad i går og vi fik så biksemad i dag af resterne. Synes ellers jeg varmede saucen langsomt op, men den nåede at skille. Er der er tip, eller skal det bare gøres endnu langsommere eller? Den blev ikke ret varm og var mest halvlunken egentlig

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 14. nov 2018, 12:25
af Wizzze
HappyPaww skrev:
PaleSeptember skrev:
Pandesteg skrev:Kan man varme pizza på en stegepande?


Sagtens, det bliver det faktisk ret godt af.

Ja - og læg gerne låg over, for så dampes osten blød igen og bunden bliver sprød :)

Så engang en test af bedste opvarmningsmetode, og der vandt stegepanden :gogo:


nommerli´ :gogo:

Billede