Stitch skrev:Kerrigan skrev:Æble skrev:Selma156 skrev:Jeg har købt noget trøffelpasta (mezzelune) sådan nogle lækre friske fyldte pasta. Jeg skal have to venner til middag, og den ene er vegetar. Hvordan ville I tilberede dem? Tænker der er ret meget smag i dem alene, så måske bare lidt stegte svampe i fløde? Og med persille eller ærter som lidt grønt? Laver sjældent pastaretter..
Jeg ville koge dem. Og lægge i et fad og holde lidt fløde ved sammen med salt, masser af peber og hakket hvidløg og friskrevet parmesan. Måske lidt revet citronskal. Og så ind i ovnen til fløden tykner. Server med mere parmesan og hakket persille og et glas vin.
Bare vær obs på at parmesan ikke er vegetarisk, så måske en anden slags ost eller forhør dig med personen om de er okay med at det bliver brugt.
Det er heller ikke sikkert at vinen er.
Træls, over and out...
Og om vegetaren spiser fløde og æg.
Han er ikke veganer, så ja