RavenClaw skrev:Flydende mad, der mætter? Jeg har fået fjernet en visdomstand og må ikke spise andet end flydende i dag. Og jeg er sååå sulten...
Vin...
RavenClaw skrev:Flydende mad, der mætter? Jeg har fået fjernet en visdomstand og må ikke spise andet end flydende i dag. Og jeg er sååå sulten...
Skvatman skrev:RavenClaw skrev:Flydende mad, der mætter? Jeg har fået fjernet en visdomstand og må ikke spise andet end flydende i dag. Og jeg er sååå sulten...
Vin...
Akehurst2 skrev:Hvis man halverer en opskrift med gærdej, er der så noget med, at man ikke skal halvere gæren?
Det er den her opskrift: https://loegismose.dk/opskrifter/belgiske-vafler/
Pandesteg skrev:Akehurst2 skrev:Hvis man halverer en opskrift med gærdej, er der så noget med, at man ikke skal halvere gæren?
Det er den her opskrift: https://loegismose.dk/opskrifter/belgiske-vafler/
I have no idea, men jeg synes bare du skal lave fuld opskrift og så sende halvdelen til mig. OMG et billede de lige fyrer af!
LaMariposa skrev:Er der nogen af jer, der meal-prepper? Og hvis ja, ville der så være interesse i en inspirationstråd? Er i min spæde start og kunne godt bruge lidt inspiration
Lone skrev:LaMariposa skrev:Er der nogen af jer, der meal-prepper? Og hvis ja, ville der så være interesse i en inspirationstråd? Er i min spæde start og kunne godt bruge lidt inspiration
Megagod idé. Jeg kunne godt tænke mig at komme i gang med det
twinkle skrev:Beauvais Veggie boller, hvordan er de? Smager de ok?
Vil gerne have et kødfri alternativ til spaghetti med kødboller, som så også gerne må være hurtigt at tilberede.
Bløde, synes jeg. Jeg kan bedst lide min mango med bid, så jeg ville ikke bruge dem på den måde, men det er nok op til ens præferencer, om det fungererPandesteg skrev:Mangotern fra frost - hvordan er de efter optøning? Skal bruge dem som topping i noget vietnamesisk mad.
Pandesteg skrev:Jeg har ved en fejl fået købt hakke svine- og oksekød, troede jeg havde bestilt svine- og kalvekød, pænt irriterende... Planen var at bruge det til frikadeller, men bliver det godt? Eller skal jeg hellere bruge det til noget andet?
Pandesteg skrev:Jeg har ved en fejl fået købt hakke svine- og oksekød, troede jeg havde bestilt svine- og kalvekød, pænt irriterende... Planen var at bruge det til frikadeller, men bliver det godt? Eller skal jeg hellere bruge det til noget andet?
musling skrev:Pandesteg skrev:Jeg har ved en fejl fået købt hakke svine- og oksekød, troede jeg havde bestilt svine- og kalvekød, pænt irriterende... Planen var at bruge det til frikadeller, men bliver det godt? Eller skal jeg hellere bruge det til noget andet?
Mon du allerede har brugt det?
Men ja, det kan du sagtens. Jeg gør det altid og mine gæster elsker mine deller