Tråden til de små spørgsmål
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg overvejer at prøve en af de der Naturli' "mælk" men hvilken en smager bedst på havregryn?
Havremælk? Rismælk?
Havremælk? Rismælk?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Muscari skrev:Er der en fiskehandler i København som sushi-klar fisk fast i sortimentet? Altså fisk som har været frosset i den anbefalede tid og tøet op igen til dem, som kommer i tanke om sådan noget i sidste øjeblik.
Jeg vil bestemt mene at Havfrisk i fx torvehallerne og Magasin har det
2
Re: Tråden til de små spørgsmål
zembra1986 skrev:Jeg overvejer at prøve en af de der Naturli' "mælk" men hvilken en smager bedst på havregryn?
Havremælk? Rismælk?
Af mælke alternativer, synes jeg at mandelmælk er bedst. Men tror det er meget individuelt hvad folk synes bedst om, når det kommer til de forskellige typer, så tror du bliver nødt til at smage dig gennem mulighederne.
1
Do as I say!
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Tråden til de små spørgsmål
Wizzze skrev:zembra1986 skrev:Jeg overvejer at prøve en af de der Naturli' "mælk" men hvilken en smager bedst på havregryn?
Havremælk? Rismælk?
Af mælke alternativer, synes jeg at mandelmælk er bedst. Men tror det er meget individuelt hvad folk synes bedst om, når det kommer til de forskellige typer, så tror du bliver nødt til at smage dig gennem mulighederne.
HADER bare virkelig at smide madvarer ud, så kan ikke overskue at købe 3 slags bare for at smage mig frem til hvilken en jeg bedst kan lide, for så at smide resten ud Tror jeg satser på mandelmælk kan rigtig godt lide mandler og de smager jo også godt på havregryn, så det kan vel ikke gå helt galt.
0
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
zembra1986 skrev:Jeg overvejer at prøve en af de der Naturli' "mælk" men hvilken en smager bedst på havregryn?
Havremælk? Rismælk?
Jeg kan bedst lide havremælk.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg skal have min fætter (og min søster) til middag og vin på fredag. Min søster har ved et tilfælde fået kontakt med vores fætter efter 20+ år uden kontakt (pga indviklet familiehejs), og det er første gang jeg skal møde ham siden min konfirmation.
Jeg har max en time til forberedelserne og elsker ikke at lave mad men vil også gerne imponere en lille smule. Hvad skal jeg servere?
Jeg har max en time til forberedelserne og elsker ikke at lave mad men vil også gerne imponere en lille smule. Hvad skal jeg servere?
0
- Ado
- Indlæg: 13072
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3546
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 56164
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Aurora skrev:Jeg skal have min fætter (og min søster) til middag og vin på fredag. Min søster har ved et tilfælde fået kontakt med vores fætter efter 20+ år uden kontakt (pga indviklet familiehejs), og det er første gang jeg skal møde ham siden min konfirmation.
Jeg har max en time til forberedelserne og elsker ikke at lave mad men vil også gerne imponere en lille smule. Hvad skal jeg servere?
Stenbiderrogn! Det er ved at være sæson nu, er det ikke? Smørristet brød, rogn, creme fraiche og rødløg og dild.
Og måske lidt tapas-inspireret? Det er så hyggeligt at sidde med en masse lækre småting og snakke over et glas vin. Og meget af det kan du købe dig til og skal kun anrette. Oste, pølser, tapenader, hummus, profiterole med laksefyld, bruschetta med div. topping, fetacreme....alt lækkert og småt kan bruges.
1
Donna Martin Graduates!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Nogle forslag til slow cooking - har tid i weekenden til god solid madlavning.
Må ikke være tyspisk gryderet ala gullasch eller mødbradgryde o.lign brun mad der skal serveres med kartoffelmos, får det for meget på job.
Fryseren er allerede fyldt med lækker bolo.
Butterchicken er en mulighed, men hvad kan man ellers lave ?
Må ikke være tyspisk gryderet ala gullasch eller mødbradgryde o.lign brun mad der skal serveres med kartoffelmos, får det for meget på job.
Fryseren er allerede fyldt med lækker bolo.
Butterchicken er en mulighed, men hvad kan man ellers lave ?
0
Tryk på *
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Tråden til de små spørgsmål
Min langtidssimre ragu bolognese tage 3 timer mindst - den er godt nok brun men serveres med god pasta.
En oksekødssuppe med hele svineriet - alt lavet fra bunden. Lav rigeligt - og frys suppe og indhold hver for sig.
langtidsstegt lammekølle/bov - evt i Römertopf - det behøver absolut ikke serveres hverken brun eller med mos - tværtimod.
Pulled pork - det kan du servere på 1000 måder og det kan næsten ikke få for lang tid
En oksekødssuppe med hele svineriet - alt lavet fra bunden. Lav rigeligt - og frys suppe og indhold hver for sig.
langtidsstegt lammekølle/bov - evt i Römertopf - det behøver absolut ikke serveres hverken brun eller med mos - tværtimod.
Pulled pork - det kan du servere på 1000 måder og det kan næsten ikke få for lang tid
0
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Nogle forslag til slow cooking - har tid i weekenden til god solid madlavning.
Må ikke være tyspisk gryderet ala gullasch eller mødbradgryde o.lign brun mad der skal serveres med kartoffelmos, får det for meget på job.
Fryseren er allerede fyldt med lækker bolo.
Butterchicken er en mulighed, men hvad kan man ellers lave ?
Min langtidssimre ragu bolognese tage 3 timer mindst - den er godt nok brun men serveres med god pasta.
En oksekødssuppe med hele svineriet - alt lavet fra bunden. Lav rigeligt - og frys suppe og indhold hver for sig.
langtidsstegt lammekølle/bov - evt i Römertopf - det behøver absolut ikke serveres hverken brun eller med mos - tværtimod.
Pulled pork - det kan du servere på 1000 måder og det kan næsten ikke få for lang tid
1
- Stitch
- Indlæg: 7999
- Tilmeldt: 13. jun 2017, 12:11
- Kort karma: 1193
- Geografisk sted: København
- Likede indlæg: 17845
Re: Tråden til de små spørgsmål
Osso buco
2
"If you are neutral in situations of injustice, you have chosen the side of the oppressor. If an elephant has its foot on the tail of a mouse, and you say that you are neutral, the mouse will not appreciate your neutrality."
Free Palestine
Free Palestine
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Nogle forslag til slow cooking - har tid i weekenden til god solid madlavning.
Må ikke være tyspisk gryderet ala gullasch eller mødbradgryde o.lign brun mad der skal serveres med kartoffelmos, får det for meget på job.
Fryseren er allerede fyldt med lækker bolo.
Butterchicken er en mulighed, men hvad kan man ellers lave ?
Den her version af chili con carne med oksekød i tern er virkelig god! http://www.newyorkerbyheart.com/2007/12 ... heart.html
Og den må nemlig gerne simre i flere timer. Det kan anbefales at bruge oksebov som opskriften nævner
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Osso buco og langtidstest steg er ikke dumt, pulled pork genial selfli.
Resten er stort set gryde/simreret og det har jeg fået rigeligt af på det sidste
Resten er stort set gryde/simreret og det har jeg fået rigeligt af på det sidste
0
Tryk på *
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hygge mad til en tøsekomsammen?
Må gerne være tapas agtigt med en masse små retter, men det er på budget.
Har klart tænkt
Små deller
Ost/drue pindemad
Små tomater
Agurk/gulerod/peberfrugt i stænger
Hvad mere skal jeg finde på?
Hummus, pesto og brød?
Er det så nok?
Er beskrevet som et let måltid
Må gerne være tapas agtigt med en masse små retter, men det er på budget.
Har klart tænkt
Små deller
Ost/drue pindemad
Små tomater
Agurk/gulerod/peberfrugt i stænger
Hvad mere skal jeg finde på?
Hummus, pesto og brød?
Er det så nok?
Er beskrevet som et let måltid
0
Tryk på *
- Mi55y
- Indlæg: 8987
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:16
- Kort karma: 1056
- Geografisk sted: Århus med bolleÅ
- Likede indlæg: 18366
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Hygge mad til en tøsekomsammen?
Må gerne være tapas agtigt med en masse små retter, men det er på budget.
Har klart tænkt
Små deller
Ost/drue pindemad
Små tomater
Agurk/gulerod/peberfrugt i stænger
Hvad mere skal jeg finde på?
Hummus, pesto og brød?
Er det så nok?
Er beskrevet som et let måltid
Jeg laver også tit butterdejshapser med smøreost og tortillas med oksekød skåret i mundrette bidder.
1
S - 09.10.18
K - 05.03.21
K - 05.03.21