Primerose skrev:Æble skrev:Primerose skrev:Æble skrev:Primerose skrev:De sidste to gange jeg har lavet cream cheese frosting (flødeost, smør, flormelis) er det blevet helt tyndt og flydende. Har brugt de rette mængder ift. opskrift. Først piskes flødeost og blødt smør sammen hvorefter flormelis røres i. Hvad går galt? Det er virkelig surt at hælde det direkte i skraldespanden.
Nogle gode råd/tips?
Det har jeg også prøvet. Ved ikke helt hvorfor det går galt. Men det går aldrig galt når jeg gør sådan her: Samme temperatur på flødeost og smør. Smør piskes med flormelis. Flødeost røres (ikke piskes) i.
Bruger du elektrisk pisker til at piske smør og flormelis? Og kan du godt få frostingen glat, ved blot at røre flødeosten i? Vil jo helst ikke have klumper i den.
Ja elektrisk pisker. Og ja kan godt få den glat når osten er ca samme temperatur som smørret. Hvis den kommer direkte fra køleskabet så kommer der klumper i.
Det må jeg prøve af! Bruger du så Buko, der jo godt kan tåle at stå ved stuetemperatur?
Jeg bruger altid Philadelphia og tager det ud af køleskabet 20-30 minutter før jeg skal bruge det. Smørret mindst en time før. Men ville da være smart at bruge en variant der kan tåle ikke at være på køl