Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg synes at Halifax er ret meget standard. Vi er kommet der et par gange og ikke været specielt imponerede.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lykke skrev:Er Halifax noget ved, eller er det meget standard burger?
Det er godt, men jeg vil hellere på Cocks’n’cows, Østerbros/Vesterbros Originale eller Jagger.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Bergen skrev:Akehurst2 skrev:Ellers den klassiske - på scones sammen med clotted cream.
Hvor køber du clotted cream?
Har tidligere købt det hos Tante T i Torvehallerne. Ved ikke, om de stadig har det.
1
- Daine
- Indlæg: 24635
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3200
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36814
Re: Tråden til de små spørgsmål
De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8604
Re: Tråden til de små spørgsmål
Daine skrev:De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Har du ikke et køleelement du kan lægge ved.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg er også fan af Halifax Biarritz med rostitop er farvoritten hos mig pt
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lys skrev:Lykke skrev:Er Halifax noget ved, eller er det meget standard burger?
Det er godt, men jeg vil hellere på Cocks’n’cows, Østerbros/Vesterbros Originale eller Jagger.
Jeg er med på ovenstående
0
- Pjeps
- Indlæg: 6344
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 771
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14591
Re: Tråden til de små spørgsmål
Daine skrev:De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Frys en halv liter vand eller en juicebrik og brug som køleelement.
1
- LaMariposa
- Indlæg: 17191
- Tilmeldt: 29. jul 2017, 16:49
- Kort karma: 3575
- Likede indlæg: 41803
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lykke skrev:Er Halifax noget ved, eller er det meget standard burger?
Synes de er blevet bedre, end de var for nogle år siden, men det er stadig ret standard. Jeg tror jeg ville gå efter Gasolin i stedet for.
2
Be brave
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har nogle stykker svinemørbrad, som ikke kan fryses og skal bruges i dag. Vi har dog et hav af rester, som skal spises i dag, så tænkte på at lave mørbradgryde eller lignende og så fryse det. Men jeg har ikke noget fløde - kan jeg lave retten, lade være med at putte fløde i, fryse og så putte fløde i, når det skal spises?
Vil gerne undgå at handle.
Vil gerne undgå at handle.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
ina skrev:Jeg har nogle stykker svinemørbrad, som ikke kan fryses og skal bruges i dag. Vi har dog et hav af rester, som skal spises i dag, så tænkte på at lave mørbradgryde eller lignende og så fryse det. Men jeg har ikke noget fløde - kan jeg lave retten, lade være med at putte fløde i, fryse og så putte fløde i, når det skal spises?
Vil gerne undgå at handle.
Ja, det tror jeg sagtens du kan.
0
- Daine
- Indlæg: 24635
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3200
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36814
Re: Tråden til de små spørgsmål
Studsgaard skrev:Daine skrev:De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Har du ikke et køleelement du kan lægge ved.
Nej, og jeg vil gerne se om jeg kan undgå det - der er ikke ret meget ekstra plads i tasken.
Men dit og Pjeps forslag fik mig til at tænke ... hvis jeg nu puttede frosne ærter i salaten fra morgenstunden, mon ikke det giver lidt det samme
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Re: Tråden til de små spørgsmål
ina skrev:Jeg har nogle stykker svinemørbrad, som ikke kan fryses og skal bruges i dag. Vi har dog et hav af rester, som skal spises i dag, så tænkte på at lave mørbradgryde eller lignende og så fryse det. Men jeg har ikke noget fløde - kan jeg lave retten, lade være med at putte fløde i, fryse og så putte fløde i, når det skal spises?
Vil gerne undgå at handle.
Sagtens Det kan endda være den bedste løsning da fløden godt kan skille i fryseren.
0
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8604
Re: Tråden til de små spørgsmål
Daine skrev:Studsgaard skrev:Daine skrev:De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Har du ikke et køleelement du kan lægge ved.
Nej, og jeg vil gerne se om jeg kan undgå det - der er ikke ret meget ekstra plads i tasken.
Men dit og Pjeps forslag fik mig til at tænke ... hvis jeg nu puttede frosne ærter i salaten fra morgenstunden, mon ikke det giver lidt det samme
Jeg ville godt turde det, Med de temperature der er nu. Jeg ville være mere bekymret hvis det var højsommer og knap 30 grader.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Daine skrev:De sidste par uger har jeg haft klapsammenrugbrødsmadder med til frokost på min praktiksted. Jeg trænger SÅ meget til noget andet, for jeg er ikke vild med rugbrød så ofte. Men hvad kan jeg tage med, der er 1)nemt og 2)ikke behøver et køleskab og 3)mætter rigtig godt?
Jeg har edamamebønner (uden skal, frost), ærter (frost) og majs på dåse. Derudover har jeg mulighed for at stege noget kyllingebryst eller blande dåsetun i. Men går det an, når det ikke kan komme på køl? Det skal være i min taske i ca 5 timer.
Jeg har ofte lavet en salat med feta, æg, iceberg (revet i hånden IKKE snittet, så bliver det brunt) gulerødder og et drys frosne majs over. Salaten kan sagtens laves dagen før og så bare drys majs over om morgenen. Den er stadig kold ved frokosttid.
1