Jeg får gæster til brunch i weekenden, og jeg er lidt idéforladt ift., hvad der skal serveres. Hvad er jeres go-to brunchret?
Vi bliver 6 voksne.
Tråden til de små spørgsmål
- Ado
- Indlæg: 12997
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3538
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55889
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Helga1 skrev:Jeg får gæster til brunch i weekenden, og jeg er lidt idéforladt ift., hvad der skal serveres. Hvad er jeres go-to brunchret?
Vi bliver 6 voksne.
Baked beans. Let karamelliserede. Og selvfølgelig med gode pølser til
Tykke pandekager med sirup og smør.
Godt groft brød med lækre oste.
Noget wienerbrød.
Frisk frugt.
Blødkogte æg.
2
Donna Martin Graduates!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lys skrev:MissB skrev:Er der nogen der har set frosne solbær et sted i København?
Jeg har tidligere set det i Irma.
Tidligere som i inden for de sidste par uger? Eller bare generelt? For jeg så det i sommeren 2018 men har ikke set det siden.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
MissB skrev:Lys skrev:MissB skrev:Er der nogen der har set frosne solbær et sted i København?
Jeg har tidligere set det i Irma.
Tidligere som i inden for de sidste par uger? Eller bare generelt? For jeg så det i sommeren 2018 men har ikke set det siden.
Nej, ikke for nyligt. Så jeg ved ikke, om det stadig fås.
0
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5648
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1488
- Likede indlæg: 22961
Re: Tråden til de små spørgsmål
Har købt en kæmpestor, blød skæreost, som jeg ikke kan lide.
Hvad kan jeg bruge den til, hvor ostesmagen ikke bliver for fremtrædende? Kan man gratinere med sådan en?
Hvad kan jeg bruge den til, hvor ostesmagen ikke bliver for fremtrædende? Kan man gratinere med sådan en?
Senest rettet af POCKETKITTEN 4. sep 2020, 15:54, rettet i alt 1 gang.
0
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- Ladysparrow
- Indlæg: 2674
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 11:50
- Kort karma: 417
- Geografisk sted: Skåne, Sverige
- Likede indlæg: 6981
Re: Tråden til de små spørgsmål
POCKETKITTEN skrev:Har købt en kæmpestor, blød skæreost, som jeg ikke kan lide på brød.
Hvad kan neg bruge dej til, hvor ostesmagen ikke bliver for fremtrædende? Kan man gratinere med sådan en?
Det har jeg gjort flere gange, du kan også putte revet ost i boller.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
POCKETKITTEN skrev:Har købt en kæmpestor, blød skæreost, som jeg ikke kan lide.
Hvad kan jeg bruge den til, hvor ostesmagen ikke bliver for fremtrædende? Kan man gratinere med sådan en?
Jeg river ofte skæreost, hvis den er lidt for stærk/sur og bruger den til pizza. Der synes jeg ikke det gør noget, at osten er lidt stærkere. Jeg putter det i fryseren.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Tilbehør til en flæskesteg når det ikke skal være gammeldags med sovs og rødkål
Pønser evt på at servere flæskestegs sandwich i stedet
Er en low key fødselsdagsmiddag
Pønser evt på at servere flæskestegs sandwich i stedet
Er en low key fødselsdagsmiddag
0
Tryk på *
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Tilbehør til en flæskesteg når det ikke skal være gammeldags med sovs og rødkål
Pønser evt på at servere flæskestegs sandwich i stedet
Er en low key fødselsdagsmiddag
Flæskestegssandwich er en god idé, det er mega lækkert. Meyers har en virkelig lækker opskrift, især dressing smager fantastisk!
https://meyers.dk/opskrifter/flaeskeste ... h/p/71518/
1
Don’t drink the Kool-Aid!
- Hunkat
- Indlæg: 7787
- Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
- Kort karma: 574
- Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
- Likede indlæg: 19143
Re: Tråden til de små spørgsmål
Når man nu har glemt at tage noget op af fryseren og højst kan nå at optø hakket kød...
Hvad laver man så af poore/tomat/løg/det mest almindelige tørvarer/konserves?
Vi har ikke kartofler, pasta eller decideret salat.
Er meget åben for ideer
Hvad laver man så af poore/tomat/løg/det mest almindelige tørvarer/konserves?
Vi har ikke kartofler, pasta eller decideret salat.
Er meget åben for ideer
0
L'enfer, c'est les autres
First debat-mover
First debat-mover
Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
- RavenClaw
- Indlæg: 5419
- Tilmeldt: 15. maj 2016, 17:27
- Kort karma: 665
- Geografisk sted: Fyyyn
- Likede indlæg: 13979
Re: Tråden til de små spørgsmål
Salater til helstegt pattegris og flødekartofler?
Jeg skal lave salat til 60 mennesker, hvor hovedmenuen er ovenstående. Det må meget gerne kunne laves dagen før, og ikke salatbuffet
Jeg skal lave salat til 60 mennesker, hvor hovedmenuen er ovenstående. Det må meget gerne kunne laves dagen før, og ikke salatbuffet
0
Have you ever been so annoying you caused the reinvention of an entire literary genre?
- FormerlyKnownAs
- Indlæg: 13017
- Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
- Kort karma: 2860
- Likede indlæg: 28063
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Hvor kan man købe maltsirup?
Vi havde det i helsekosten.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Tilbehør til en flæskesteg når det ikke skal være gammeldags med sovs og rødkål
Pønser evt på at servere flæskestegs sandwich i stedet
Er en low key fødselsdagsmiddag
Ovnbagte små nemme kartofler, rødbeder og gulerødder vendt i olie og salt. ca. 30-45 min. i ovn
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har lige forberedt lidt af aftensmaden til i aften. Quesadillas med gris/bønne-fyld. Pakken med hakket gris (øko) har datomærkning på fredag og har stået opbevaret som det skal. Kødet så fint ud og føltes normalt, men jeg synes det lugtede en anelse. Er det normalt? Jeg er altid vildt skeptisk med kød og jeg ved ikke om det bare er fordi jeg er sart med lugte. Jeg stegte det på panden og smagte på det - det smagte helt fint. Synes sgu altid det er lidt svært. Især kylling synes jeg altid lugter funky og jeg er aldrig blevet syg af det
Ville I være betænkelige ved at spise det?
Ville I være betænkelige ved at spise det?
0
J, juli 2018.