Jeg har brug for jeres råd og anbefalinger.
Er HELT VILD med skaldyr, men spiser det ikke ret tit ude, da det nemt bliver lidt pebret i pris i forhold til, hvor meget (lidt), man får.
Meeeen ind imellem skal man sgu flotte sig! Så hvor i København skal jeg invitere de bedste hen? Har overvejet Oysters & Grill, men har været der før, og det er måske også lige billigt og jordbundent nok til at føle, man ordentligt har givet den gas.
Har hørt rigtigt godt om Fishmarket Pastis. Har I nogen erfaringer med det eller andre seafood-steder, så udgyd dem meget gerne her!
Skaldyr i København?
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Skaldyr i København?
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
Re: Skaldyr i København?
ManicNinja skrev:Jeg har brug for jeres råd og anbefalinger.
Er HELT VILD med skaldyr, men spiser det ikke ret tit ude, da det nemt bliver lidt pebret i pris i forhold til, hvor meget (lidt), man får.
Meeeen ind imellem skal man sgu flotte sig! Så hvor i København skal jeg invitere de bedste hen? Har overvejet Oysters & Grill, men har været der før, og det er måske også lige billigt og jordbundent nok til at føle, man ordentligt har givet den gas.
Har hørt rigtigt godt om Fishmarket Pastis. Har I nogen erfaringer med det eller andre seafood-steder, så udgyd dem meget gerne her!
Fishmarket er rigtig godt, og så Fiskebaren som Happy skriver. Men det kommer også an på hvad det er man er ude efter.
Når vejret er godt, og man kan sidde ude i den overdækkede gård, så er Zeleste rigtig god til grillet hummer, og de faste fisk, jeg er ikke helt så imponeret af deres finere fisk som tunge f.eks.
Der kan Mon Amour inde i Skindergade være bedre med, og det er også et rigtig godt sted til muslinger. Et andet godt muslingested er Aristo på Islands Brygge, de er også gode til at følge sæsonen, så f.eks. stenbider rogn når det er i sæson, asparges og fjordrejer når de er i sæson osv.
Og nu vi har snakket muslinger, så skal Musling inde ved Torvehallerne også have ros, men det er lidt snyd, for det er bare en afdeling af Kødbyens Fiskebar et andet sted i byen, men så er der jo garanti for kvaliteten.
Nede for enden af Nyhavn er Hummer åbnet, og de er gode til alternative hummer kreationer og utraditionelle fiskeretter, en hakkebøf med hummer f.eks. som et alternativt surf & turf
Søren K inde på det kgl. bibliotek, laver også gode fiske og seafood retter, uden at være en decideret fiske- eller skaldyrs restaurant. Kan anbefale et besøg, når han ind i mellem har østers på menu´en, han gider kun, når de er super gode
Ellers Lumskebugten, han har altid østers med mums tilbehør, og er ligesom Søren K god til fisk og skaldyr, selvom det ikke er et decideret seafood sted.
3
Do as I say!
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Skaldyr i København?
Hvor er I gode - tusind tak for de fyldige anbefalinger!
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- Venus222
- Indlæg: 1048
- Tilmeldt: 4. sep 2015, 18:32
- Kort karma: 135
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
- Likede indlæg: 2693
Re: Skaldyr i København?
Ellers er der Arken i Køge, som har fiske og skalddyrs buffet fra d. 23 jun.
http://www.restaurant-arken.dk/fisk-og-skaldyr.html
http://www.restaurant-arken.dk/fisk-og-skaldyr.html
0
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Skaldyr i København?
Vi endte på Fishmarket - og det var virkelig godt. Ikke blot var det virkelig en skøn skaldyrsanretning - forretterne (ceviche af hhv. kammusling og havtaske) var også meget originale og kreative, især den første af dem var ultrafrisk. Elsker at blive overrasket. Og det blev jeg også over at forelske mig i desserten, noget ingefærmarineret pære, pæresorbet og knas og creme. Jeg er ikke rigtigt til desserter og slet ikke til sorbet. Men denne var med et glas uovertruffen sauterne til lige i skabet! Til maden drak vi en Chablis, der formodentlig ville kunne gøre de fleste milde og medgørlige ...
Igen tak for alle jeres anbefalinger - vil løbende prøve nogle af dem af!
Igen tak for alle jeres anbefalinger - vil løbende prøve nogle af dem af!
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
2
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill