Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.
Så har I et godt vegetarisk forslag?
Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.
Så har I et godt vegetarisk forslag?
Det er godt i stedet for smør eller andet på rugbrød under pålæg (kunne også være under avocado eller tomat)
Som dip til gulerodsstænger er det herregodt!
2
Tryk på *
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.
Så har I et godt vegetarisk forslag?
"Bindemiddel" i fx æggesalat? Eller tun/laksesalat hvis du spiser fisk?
1
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.
Så har I et godt vegetarisk forslag?
Tag nogle portobello svampe og fjern stokken - hak stokken og steg med lidt finthakket løg. Rør stokke og løg sammen med flødeosten og kom på svampene. Salt og peber, evt et drys timian og så i ovnen
1
- Purple Haze
- Indlæg: 9020
- Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
- Kort karma: 1014
- Geografisk sted: Kbh.
- Likede indlæg: 21850
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
Torn skrev:Flora skrev:Torn skrev:Kan man bruge kød-pålægsrester til noget? Alle retter jeg kan komme i tanke om, virker ikke lækre...
Afhængigt af hvad det er kunne du måske bruge det som pizzatopping eller som fyld i en omelet
Det er ikke helt dumt. Lige nu er det godt nok rullepølse. Tror simpelthen ikke jeg kan spise det som andet end pålæg. Desværre.
Jeg ville nok skære det i "tern" og komme det i pitabrød med salat og cremefraiche dressing.
1
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge.
0
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge.
I sandwich/toast/panini - en rugbrødstoast (altså i toastmaskine) med avocado og brie er megagodt!
1
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester
Lemonella skrev:Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge.
Bagt brie smager rigtig godt.
http://withloveandsugar.dk/3409-2/
Kan brien bages, når der er skåret i den, eller vil smelteosten så flyde ud?
0