Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
godtnavn
Indlæg: 11110
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 1096
Likede indlæg: 12858

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf godtnavn » 17. jan 2017, 18:42

Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 9824
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1859
Likede indlæg: 9560

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Spjaerten » 17. jan 2017, 18:45

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?

Det er godt i stedet for smør eller andet på rugbrød under pålæg (kunne også være under avocado eller tomat)

Som dip til gulerodsstænger er det herregodt!
2
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 3433
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 272
Likede indlæg: 3060

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Alphilia » 17. jan 2017, 18:46

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?


"Bindemiddel" i fx æggesalat? Eller tun/laksesalat hvis du spiser fisk?
1
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf HappyPaww » 17. jan 2017, 19:10

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?


Tag nogle portobello svampe og fjern stokken - hak stokken og steg med lidt finthakket løg. Rør stokke og løg sammen med flødeosten og kom på svampene. Salt og peber, evt et drys timian og så i ovnen :)
1
Brugeravatar
Purple Haze
Indlæg: 9020
Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
Kort karma: 1014
Geografisk sted: Kbh.
Likede indlæg: 21850

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Purple Haze » 17. jan 2017, 21:01

Torn skrev:
Flora skrev:
Torn skrev:Kan man bruge kød-pålægsrester til noget? Alle retter jeg kan komme i tanke om, virker ikke lækre...


Afhængigt af hvad det er kunne du måske bruge det som pizzatopping eller som fyld i en omelet :)


Det er ikke helt dumt. Lige nu er det godt nok rullepølse. Tror simpelthen ikke jeg kan spise det som andet end pålæg. Desværre.


Jeg ville nok skære det i "tern" og komme det i pitabrød med salat og cremefraiche dressing.
1
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2825
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3451

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Torn » 31. jan 2017, 05:52

Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 12998
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1556
Likede indlæg: 21756

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Pandesteg » 31. jan 2017, 08:08

Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P


I sandwich/toast/panini - en rugbrødstoast (altså i toastmaskine) med avocado og brie er megagodt! :love:
1
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2825
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3451

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Torn » 31. jan 2017, 14:15

Lemonella skrev:
Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P


Bagt brie smager rigtig godt.
http://withloveandsugar.dk/3409-2/


Kan brien bages, når der er skåret i den, eller vil smelteosten så flyde ud?
0

Tilbage til "Mad og drikke"