Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Vi har fået ristet torskerogn til frokost, og dertil hører jo remoulade og citron
Men vi kom til at tale om, at nogen bruger mayonnaise til torskerogn i stedet for remouladen, og at nogen også bruger mayo på spegepølse eller leverpostej Alle ved jo at man bruger remoulade på spegepølse og hverken remo eller mayo på leverpostej!
Der er også dem der bruget Ketchup på næsten alting, eller bruger sennep på ost eller slet ikke bruger sennep overhovedet, heller ikke til pølser
Så pga denne lille frokost filosoferen, bliver I nu belastet med endnu en tråd
Hvad bruger du af "tilsætningsstoffer" og hvor/hvordan bruger du dem?
Og med tilsætningsstoffer mener jeg Ketchup, Sennep, Remoulade & Mayonnaise.
Men vi kom til at tale om, at nogen bruger mayonnaise til torskerogn i stedet for remouladen, og at nogen også bruger mayo på spegepølse eller leverpostej Alle ved jo at man bruger remoulade på spegepølse og hverken remo eller mayo på leverpostej!
Der er også dem der bruget Ketchup på næsten alting, eller bruger sennep på ost eller slet ikke bruger sennep overhovedet, heller ikke til pølser
Så pga denne lille frokost filosoferen, bliver I nu belastet med endnu en tråd
Hvad bruger du af "tilsætningsstoffer" og hvor/hvordan bruger du dem?
Og med tilsætningsstoffer mener jeg Ketchup, Sennep, Remoulade & Mayonnaise.
1
Do as I say!
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Sennep til pølser - ikke andet.
Mayo på rullepølse, æg, rejer, tun, makrel. Og til fritter.
Remo til fiskefilet, torskerogn, hotdogs, spegepølse. Og absolut ikke til fritter!
Der skal intet i nærheden af min leverpostej!
Ketchup: pasta, pølser, burger.
Mayo på rullepølse, æg, rejer, tun, makrel. Og til fritter.
Remo til fiskefilet, torskerogn, hotdogs, spegepølse. Og absolut ikke til fritter!
Der skal intet i nærheden af min leverpostej!
Ketchup: pasta, pølser, burger.
0
Tryk på *
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Jeg bruger kun mayo. Og det bruges mest på tun eller makral.
Hvis der skal nogen andet end agurk eller karse ovenpå leverpostej er det da risted løg
Hvis der skal nogen andet end agurk eller karse ovenpå leverpostej er det da risted løg
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
I min verden hører Ketchup mest til omkring grillmad, dvs. til pølser, burgere osv. og så bruger jeg lidt i diverse dressinger og dips.
Sennep bruges også til pølser/grill, men jeg synes også det er godt til gris, f.eks. skinke, hamburgerryg, flæskesteg både kold og varm og medister. Men også i en toast med skinke og ost kan sennep lige give det ekstra
Remoulade hører mest til fisk synes jeg, og så selvfølgelig fritter Sådan en lækker fiskefilet eller lun fiskedunse med remo
men også til røget makrel, eller torskerogn som i dag, mums, og så selvfølgelig på spegepølsen eller roastbeef med ristede løg, num num.
Mayo er mest til pålægssalater, som æggesalat eller italiensk salat, men også ovenpå seafood som makrel, rejer og tun.
Sennep bruges også til pølser/grill, men jeg synes også det er godt til gris, f.eks. skinke, hamburgerryg, flæskesteg både kold og varm og medister. Men også i en toast med skinke og ost kan sennep lige give det ekstra
Remoulade hører mest til fisk synes jeg, og så selvfølgelig fritter Sådan en lækker fiskefilet eller lun fiskedunse med remo
men også til røget makrel, eller torskerogn som i dag, mums, og så selvfølgelig på spegepølsen eller roastbeef med ristede løg, num num.
Mayo er mest til pålægssalater, som æggesalat eller italiensk salat, men også ovenpå seafood som makrel, rejer og tun.
0
Do as I say!
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Sennep på ost! Bruger ofte chilimayonnaise på brød i stedet for smør.
Remo og ristede løg på spegepølse/frikadellemadder.
Mayo på rejemadder.
Remo og ristede løg på spegepølse/frikadellemadder.
Mayo på rejemadder.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
- icelady
- Moderator
- Indlæg: 16224
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
- Kort karma: 1068
- Geografisk sted: Randers
- Likede indlæg: 32427
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Ketchup til grillmad og i dip/dressinger.
På spegepølse, leverpostej, torskerogn (ristet eller ej), makrel i tomat, kogte kolde kartofler og kogte æg kan jeg alt efter hvad jeg har lyst til, komme enten mayo eller remo på.
På ristet torskerogn smager det godt med begge dele
Sennep er til hamburryg eller ost.
På spegepølse, leverpostej, torskerogn (ristet eller ej), makrel i tomat, kogte kolde kartofler og kogte æg kan jeg alt efter hvad jeg har lyst til, komme enten mayo eller remo på.
På ristet torskerogn smager det godt med begge dele
Sennep er til hamburryg eller ost.
0
....
“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36731
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Jeg bruger forsvindende lidt 'tilsætningsstoffer', men altså. På en rigtig god leverpostejmad SKAL der mayo på, Wizzze! Og agurk og lidt salt. Det smager SÅ godt
Jeg spiser ikke særlig tit rugbrød (og dermed heller ikke diverse pålæg), pølser eller fritter. Men jeg har som regel altid ketchup på lager, det kan bruges til en meget hurtigt omgang pasta med ketchup. Og ellers bruger jeg hvidløgsspread/aioli til min mad.
Jeg spiser ikke særlig tit rugbrød (og dermed heller ikke diverse pålæg), pølser eller fritter. Men jeg har som regel altid ketchup på lager, det kan bruges til en meget hurtigt omgang pasta med ketchup. Og ellers bruger jeg hvidløgsspread/aioli til min mad.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Må vist hellere få noget mad. Passende lave en spegedreng med rent og ristede løg
1
Tryk på *
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Jeg bruger sennep, når jeg laver vegansk biksemad - ellers ikke.
Mayonaise bruger jeg på makrel.
Ketchup til franske hotdogs og burgere. Det kan også bruges på skipperlabskovs.
Remoulade til fiskefilet, spegepølse og nogle gange leverpostej sammen med ristede løg.
Ketchup, remoulade og mayonaise bruger jeg til pommes frites og ting i den dur
Mayonaise bruger jeg på makrel.
Ketchup til franske hotdogs og burgere. Det kan også bruges på skipperlabskovs.
Remoulade til fiskefilet, spegepølse og nogle gange leverpostej sammen med ristede løg.
Ketchup, remoulade og mayonaise bruger jeg til pommes frites og ting i den dur
0
Jeg elsker dig lille sølvpapirshat-smiley
Cheese
Persnikedy skrev:Hvis jeg en dag føler at mine fødder er løg så skal de da være løg
Cheese
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Sennep bruger jeg på rugbrød under skinke og ost eller under tiden under laks.
Remoulade til fritter og fiskefrikadeller.
Ketchup til pølser, pasta og tomatsauce.
Mayonnaise bruger jeg sjældent.
Remoulade til fritter og fiskefrikadeller.
Ketchup til pølser, pasta og tomatsauce.
Mayonnaise bruger jeg sjældent.
0
Livslinjen: 70 201 201
- LadyFox
- Indlæg: 19610
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2444
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46095
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Sennep: Pølser, toast, Sennepsovs og dressing.
Ketchup: Pølser, burger og dressing.
Mayo bruger jeg kun salatmayonaise: Burger, kartoffelsalat, æggesalat.
Remo: pølser, frikadelle/flæskeategssandwich, på mader med kødpålæg, pomfrittes, fiskefilleter, fiskefrikadeller.
Ketchup: Pølser, burger og dressing.
Mayo bruger jeg kun salatmayonaise: Burger, kartoffelsalat, æggesalat.
Remo: pølser, frikadelle/flæskeategssandwich, på mader med kødpålæg, pomfrittes, fiskefilleter, fiskefrikadeller.
0
...
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Mayo på spegepølse og ristet torskerogn (og nogen gange på fiskefiletten). Hvis torskerognen ikke er ristet så remoulade. Mayo på æg hvis det er hårdkogt - er det smilende så intet på. Der kommer også mayo på andet kødpålæg som rullepølse eller kødpølse.
Ingenting på leverpostejen.
Ingenting på leverpostejen.
0
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Jeg bryder mig ikke om sennep og remoulade.
Jeg kan kun lide hjemmelavet mayo, og det bruger jeg som dyppelse til fritter og som smørelse i burgere.
Ketchup spiser jeg som dyppelse, til spejlæg og fiskefilet
Jeg kan kun lide hjemmelavet mayo, og det bruger jeg som dyppelse til fritter og som smørelse i burgere.
Ketchup spiser jeg som dyppelse, til spejlæg og fiskefilet
0
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Ketchup til grillmad og på kold lasagne.
Mayo på makrel og torskerogn.
Remo på spegepølse og leverpostej.
Fiskefileter i skraldespanden.
Mayo på makrel og torskerogn.
Remo på spegepølse og leverpostej.
Fiskefileter i skraldespanden.
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden
Remoulade: Fiskefileter og fiskefrikadeller.
Mayonnaise: Æg, makrel i tomat, og i pålægssalater og dip.
Ketchup: Som dyppelse til pølser, og i dressinger og dip.
Sennep: Bruger jeg ikke.
Det eneste rigtige til fritter er salatmayonnaise!
Mayonnaise: Æg, makrel i tomat, og i pålægssalater og dip.
Ketchup: Som dyppelse til pølser, og i dressinger og dip.
Sennep: Bruger jeg ikke.
Det eneste rigtige til fritter er salatmayonnaise!
0