Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24993
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29990

Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Wizzze » 25. mar 2017, 14:12

Vi har fået ristet torskerogn til frokost, og dertil hører jo remoulade og citron :lun:

Men vi kom til at tale om, at nogen bruger mayonnaise til torskerogn i stedet for remouladen, og at nogen også bruger mayo på spegepølse eller leverpostej :shock: Alle ved jo at man bruger remoulade på spegepølse og hverken remo eller mayo på leverpostej!

Der er også dem der bruget Ketchup på næsten alting, eller bruger sennep på ost :tie: eller slet ikke bruger sennep overhovedet, heller ikke til pølser :gisp:

Så pga denne lille frokost filosoferen, bliver I nu belastet med endnu en tråd :devil:

Hvad bruger du af "tilsætningsstoffer" og hvor/hvordan bruger du dem?
Og med tilsætningsstoffer mener jeg Ketchup, Sennep, Remoulade & Mayonnaise.
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 9824
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1859
Likede indlæg: 9560

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Spjaerten » 25. mar 2017, 14:17

Sennep til pølser - ikke andet.

Mayo på rullepølse, æg, rejer, tun, makrel. Og til fritter.

Remo til fiskefilet, torskerogn, hotdogs, spegepølse. Og absolut ikke til fritter!

Der skal intet i nærheden af min leverpostej!

Ketchup: pasta, pølser, burger.
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 12397
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 1072
Likede indlæg: 18411

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Persnikedy » 25. mar 2017, 14:17

Jeg bruger kun mayo. Og det bruges mest på tun eller makral.

Hvis der skal nogen andet end agurk eller karse ovenpå leverpostej er det da risted løg :savl:
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24993
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29990

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Wizzze » 25. mar 2017, 14:21

I min verden hører Ketchup mest til omkring grillmad, dvs. til pølser, burgere osv. og så bruger jeg lidt i diverse dressinger og dips.

Sennep bruges også til pølser/grill, men jeg synes også det er godt til gris, f.eks. skinke, hamburgerryg, flæskesteg både kold og varm og medister. Men også i en toast med skinke og ost kan sennep lige give det ekstra

Remoulade hører mest til fisk synes jeg, og så selvfølgelig fritter :love: Sådan en lækker fiskefilet eller lun fiskedunse med remo :dåne:
men også til røget makrel, eller torskerogn som i dag, mums, og så selvfølgelig på spegepølsen eller roastbeef med ristede løg, num num.

Mayo er mest til pålægssalater, som æggesalat eller italiensk salat, men også ovenpå seafood som makrel, rejer og tun.
0
Do as I say! :whip:
JoyNips
Indlæg: 12053
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 1386
Likede indlæg: 33895

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf JoyNips » 25. mar 2017, 14:21

Sennep på ost! :love: Bruger ofte chilimayonnaise på brød i stedet for smør.
Remo og ristede løg på spegepølse/frikadellemadder.
Mayo på rejemadder.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 16224
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 1068
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 32427

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf icelady » 25. mar 2017, 14:33

Ketchup til grillmad og i dip/dressinger.

På spegepølse, leverpostej, torskerogn (ristet eller ej), makrel i tomat, kogte kolde kartofler og kogte æg kan jeg alt efter hvad jeg har lyst til, komme enten mayo eller remo på.
På ristet torskerogn smager det godt med begge dele :D

Sennep er til hamburryg eller ost.
0
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 24611
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 3193
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 36731

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Daine » 25. mar 2017, 14:46

Jeg bruger forsvindende lidt 'tilsætningsstoffer', men altså. På en rigtig god leverpostejmad SKAL der mayo på, Wizzze! Og agurk og lidt salt. Det smager SÅ godt :savl:

Jeg spiser ikke særlig tit rugbrød (og dermed heller ikke diverse pålæg), pølser eller fritter. Men jeg har som regel altid ketchup på lager, det kan bruges til en meget hurtigt omgang pasta med ketchup. Og ellers bruger jeg hvidløgsspread/aioli til min mad.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland

Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 9824
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1859
Likede indlæg: 9560

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Spjaerten » 25. mar 2017, 14:53

Må vist hellere få noget mad. Passende lave en spegedreng med rent og ristede løg :)
1
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Mangoness
Indlæg: 6486
Tilmeldt: 10. jan 2016, 18:04
Kort karma: 630
Likede indlæg: 14373

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Mangoness » 25. mar 2017, 15:45

Jeg bruger sennep, når jeg laver vegansk biksemad - ellers ikke.

Mayonaise bruger jeg på makrel.

Ketchup til franske hotdogs og burgere. Det kan også bruges på skipperlabskovs.

Remoulade til fiskefilet, spegepølse og nogle gange leverpostej sammen med ristede løg.

Ketchup, remoulade og mayonaise bruger jeg til pommes frites og ting i den dur :-D
0
Jeg elsker dig lille sølvpapirshat-smiley :love:

Billede

Persnikedy skrev:Hvis jeg en dag føler at mine fødder er løg så skal de da være løg :lol:


Cheese Billede
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 7067
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 1430
Likede indlæg: 13276

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Rapfisk » 25. mar 2017, 16:21

Sennep bruger jeg på rugbrød under skinke og ost eller under tiden under laks.

Remoulade til fritter og fiskefrikadeller.

Ketchup til pølser, pasta og tomatsauce.

Mayonnaise bruger jeg sjældent.
0
Livslinjen: 70 201 201
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 19610
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 2444
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 46095

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf LadyFox » 25. mar 2017, 16:46

Sennep: Pølser, toast, Sennepsovs og dressing.
Ketchup: Pølser, burger og dressing.
Mayo bruger jeg kun salatmayonaise: Burger, kartoffelsalat, æggesalat.
Remo: pølser, frikadelle/flæskeategssandwich, på mader med kødpålæg, pomfrittes, fiskefilleter, fiskefrikadeller.
0
...
Olaf
Indlæg: 493
Tilmeldt: 25. aug 2015, 16:08
Kort karma: 13
Likede indlæg: 380

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Olaf » 25. mar 2017, 17:14

Mayo på spegepølse og ristet torskerogn (og nogen gange på fiskefiletten). Hvis torskerognen ikke er ristet så remoulade. Mayo på æg hvis det er hårdkogt - er det smilende så intet på. Der kommer også mayo på andet kødpålæg som rullepølse eller kødpølse.
Ingenting på leverpostejen.
0
Brugeravatar
Pyjamas
Indlæg: 1185
Tilmeldt: 25. dec 2015, 23:15
Kort karma: 194
Likede indlæg: 3307

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Pyjamas » 25. mar 2017, 17:16

Jeg bryder mig ikke om sennep og remoulade.
Jeg kan kun lide hjemmelavet mayo, og det bruger jeg som dyppelse til fritter og som smørelse i burgere.
Ketchup spiser jeg som dyppelse, til spejlæg og fiskefilet :genert:
0
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 9660
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 1356
Likede indlæg: 29251

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf Sangius » 25. mar 2017, 17:40

Ketchup til grillmad og på kold lasagne.

Mayo på makrel og torskerogn.

Remo på spegepølse og leverpostej.

Fiskefileter i skraldespanden.
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
superboa
Indlæg: 1433
Tilmeldt: 14. aug 2015, 22:02
Kort karma: 87
Likede indlæg: 1016

Re: Dit forbrug af "tilsætningsstoffer" til maden

Indlægaf superboa » 25. mar 2017, 18:55

Remoulade: Fiskefileter og fiskefrikadeller.
Mayonnaise: Æg, makrel i tomat, og i pålægssalater og dip.
Ketchup: Som dyppelse til pølser, og i dressinger og dip.
Sennep: Bruger jeg ikke.

Det eneste rigtige til fritter er salatmayonnaise!
0

Tilbage til "Mad og drikke"