Jeg tror, at de der er skeptiske over for vegetarisk/vegansk kost - fx om de kan få det til at smage af lige så meget som en kødret - ville vælge en færdigret for at prøve det af på en nem måde. Og hvis den teori holder, er produktet gangbart langt flere steder end foreslået i første omgang.
Jeg selv er opvokset i Vejle, og der er sket en eksplosion på området de seneste 5-10 år, således at take away ikke længere kun er lig med junk. Og cafémad ikke længere er lig burger-med-pind-i. Fx er der Onkel A, som boomer helt vanvittigt i popularitet, og som jeg synes tilbyder et lækkert alternativ til den evindelige cafémad. Og i hver kategori (salat, smørrebrød, brunch, sandwich) tilbydes der veganske alternativer.
Når nu udviklingen er i gang på restaurationsplan, så tror jeg bestemt også, at supermarkederne er modne.
Ærgerligt egentlig, at der stadig er så mange fordomme om, at "man" nok kun vil have konventionel mad udenfor Broerne og Aaaarhus, når nu tegn på det modsatte viser sig hist og pist.