Hjælp til kalkunbryst.

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Sophies-mor
Indlæg: 9526
Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
Kort karma: 787
Likede indlæg: 7841

Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Sophies-mor » 13. jan 2017, 17:42

Ville egentlig lave sprængt kalkun i savojkål, men det kan jeg ikke skaffe.
Tilbehør var planlagt til kartofler og hjemmelavet bearnaise.

Da kalkun jo nemt bliver tørt, tænker jeg så
* marinere og langtidsstege i römertopf
* pakke i bacon
* en blanding af de to

Andre lækre muligheder?
Kødet må bare ikke blive tørt.
:gruble:
0
Hæklerier på hjernen :cool:
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 7788
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 574
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 19143

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Hunkat » 13. jan 2017, 17:48

En olie-lrydderi blanding (gerne så tyk som muligt) smøres på bagepapir, to steder med mellemrum imellem. Kalkunbrystet lægges på bagepapiret som foldes om kødet (håber det giver mening?)
Steges med lidt smørelse på pande.

Det giver rigtig lækker og som regel mørt kød.
Senest rettet af Hunkat 13. jan 2017, 18:01, rettet i alt 1 gang.
1
L'enfer, c'est les autres

First debat-mover :rock:

Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
Lykke
Indlæg: 6936
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 230
Likede indlæg: 6465

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Lykke » 13. jan 2017, 17:51

Steg den af, kom bacon og butterdej omkring. Så lækkert. Du kan evt komme nogle svampe omkring også.
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Fru Sunshine » 13. jan 2017, 20:01

Skal det være helt?
Hvis ikke, ville jeg lave kalkungryden fra Karolines Køkken.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lys
Indlæg: 5850
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 500
Likede indlæg: 10492

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Lys » 13. jan 2017, 20:05

Dette er en fabelagtig opskrift, hvor kalkunbrystet ikke bliver tørt:

https://www.arla.dk/opskrifter/kalkunbr ... mangosalat
0
Brugeravatar
Sophies-mor
Indlæg: 9526
Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
Kort karma: 787
Likede indlæg: 7841

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Sophies-mor » 13. jan 2017, 20:06

Fru Sunshine skrev:Skal det være helt?
Hvis ikke, ville jeg lave kalkungryden fra Karolines Køkken.

Det var egentlig min tanke.
:gruble:

En veninde sendte denne
http://nogetiovnen.dk/romertopfen-fyldes-med-flodekartofler-og-kalkunbryst-med-bacon/
:gruble:
0
Hæklerier på hjernen :cool:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Hjælp til kalkunbryst.

Indlægaf Fru Sunshine » 13. jan 2017, 20:15

Sophies-mor skrev:
Fru Sunshine skrev:Skal det være helt?
Hvis ikke, ville jeg lave kalkungryden fra Karolines Køkken.

Det var egentlig min tanke.
:gruble:

En veninde sendte denne
http://nogetiovnen.dk/romertopfen-fyldes-med-flodekartofler-og-kalkunbryst-med-bacon/
:gruble:

Så ville jeg marinere den og stege den i ildfast fad med låg.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"