Jeg kunne virkelig godt tænke mig at blive bedre til at spise morgenmad der mætter. Jeg elsker risengrød og managrød, men det er jo ikke ligefrem sunde og nærende måltider.
Hvilken slags grød vil I anbefale en begynder? Jeg hader havregrød. ikke smagen som sådan, men den klistrede fornemmelse Og øllebrød er også No go.
Grød for begyndere
Re: Grød for begyndere
Byggrød kunne være en mulighed.
Put evt. æblemos, kirsebærsovs eller mørk sirup på.
Put evt. æblemos, kirsebærsovs eller mørk sirup på.
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Grød for begyndere
Jeg kender mange, der sværger til chiagrød.
Jeg kan ikke selv lide konsistensen, men det mætter godt.
Jeg kan ikke selv lide konsistensen, men det mætter godt.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Grød for begyndere
Enig med Rakel, Aurion har nogle gode grødblandinger. De er dog lidt pebrede. Jeg kan bedst lide denne http://www.aurion.dk/produkter/den-flad ... groed.aspx
0
Re: Grød for begyndere
Jeg har altid spist havregrød, men er for nyligt begyndt at lave den på en ny måde. SÅ meget bedre konsistens. Ikke klistret, men blød og lækker.
2 dl vand koges op, lidt salt i, når det koger puttes 1 dl gryn i, skru ned for varmen og kog til rette konsistens.
2 dl vand koges op, lidt salt i, når det koger puttes 1 dl gryn i, skru ned for varmen og kog til rette konsistens.
0
Re: Grød for begyndere
Mette skrev:Jeg har altid spist havregrød, men er for nyligt begyndt at lave den på en ny måde. SÅ meget bedre konsistens. Ikke klistret, men blød og lækker.
2 dl vand koges op, lidt salt i, når det koger puttes 1 dl gryn i, skru ned for varmen og kog til rette konsistens.
Okay, dvs at grynene ikke bliver så klistrede så kan jeg forestille mig
0
Re: Grød for begyndere
Jin_ah skrev:Mette skrev:Jeg har altid spist havregrød, men er for nyligt begyndt at lave den på en ny måde. SÅ meget bedre konsistens. Ikke klistret, men blød og lækker.
2 dl vand koges op, lidt salt i, når det koger puttes 1 dl gryn i, skru ned for varmen og kog til rette konsistens.
Okay, dvs at grynene ikke bliver så klistrede så kan jeg forestille mig
Det bliver slet ikke klistret. Prøv det!
0