Dronningehapsere
- PaleSeptember
- Indlæg: 11591
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18649
Dronningehapsere
Hvad får I andre af hapsere til dronningens nytårstale? Jeg er på udkig efter noget let, lækkert og nemt - der skal jo også lige laves en 3-retters middag, som der skal være plads til. Jeg har også overvejet at bestille nogle tapas, men jeg ved ikke rigtig.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Dronningehapsere
Sidste år lavede vi nogle forskellige stykker, nogle fois gras stykker med blomme og timian, de der dadler m. bacon om, små blinis m. kaviar, creme fraiche og rødløg og nogle forskellige butterdejs kanapeer (dem kan man også købe færdige i frysedisken bare til at varme i fx. Salling Super, hvis det skal være nemt), men hvis man køber butterdejen færdig, er det jo bare at lave noget forskelligt fyld, vi lavede også små mini quiches, de røg hurtigt .
1
Timian
Re: Dronningehapsere
Vi laver altid bitterdejssnegle med fx rejeost eller tomat og parmesan eller pesto.
Og dadler med bacon
I pr laver jeg også nogle små krustader med tunsalat og minitoast med laks, dild og Philadelphia.
Og dadler med bacon
I pr laver jeg også nogle små krustader med tunsalat og minitoast med laks, dild og Philadelphia.
0
Re: Dronningehapsere
Jeg er med på dadler med bacon. Helst med blåskimmelost i, selvom jeg anerkender at ikke alle er enige med mig i blåskimmelostens fortræffeligheder.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
- PaleSeptember
- Indlæg: 11591
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18649
Re: Dronningehapsere
Dadler med bacon er også godt. Overvejer også minitoasts med pesto af semidried tomater.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Dronningehapsere
Nigella's union square bar nuts er også gode (opskrift på foodnetwork), eller hjemmelavede salt/soya mandler.
0
Timian
- Jungletiger
- Indlæg: 621
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:54
- Kort karma: 66
- Geografisk sted: Søborg
- Likede indlæg: 607
Re: Dronningehapsere
Vi laver, som altid, jalapenos med philadelphiaost og cocktailpølser omviklet med bacon
0
- Luffegås
- Indlæg: 2860
- Tilmeldt: 18. dec 2015, 09:17
- Kort karma: 232
- Geografisk sted: Fyn
- Likede indlæg: 5556
Re: Dronningehapsere
Jeg plejer: Canapeer med kaviarcreme. Pisker flødeskum og kaviar sammen, lidt citronsaft mener jeg, og så på små canapeer, og en lille dusk dild på toppen. SÅ lækkert.
I år skal vi dog have tempurarejer Overvejer hjemmelavede chillicheesetops
I år skal vi dog have tempurarejer Overvejer hjemmelavede chillicheesetops
0
Søger ikke gode råd, medmindre jeg har spurgt.
Re: Dronningehapsere
JoyNips skrev:Jeg er med på dadler med bacon. Helst med blåskimmelost i, selvom jeg anerkender at ikke alle er enige med mig i blåskimmelostens fortræffeligheder.
Jeg er en af dem, der ikke helt har forstået blåskimmelosten (endnu), men ged er også godt i kombination med dadler og bacon.
Minikrustader kan også fyldes med næsten hvad som helst. Fås blandt andet i Føtex og Mad & Vin.
0
Re: Dronningehapsere
JoyNips skrev:Jeg er med på dadler med bacon. Helst med blåskimmelost i, selvom jeg anerkender at ikke alle er enige med mig i blåskimmelostens fortræffeligheder.
Devils on horseback, hvorfor er jeg ikke overrasket over at DU elsker sådan en ret
Hvad med dens modstykke Angels on horseback (østers i bacon), er du også fan af dem?
Jeg kan godt lide små butterdejspuder med noget skaldyr og dressing, f.eks. krabbe, hummer, rejer, kaviar eller kammuslinger, det kan varieres på masser af måder.
Det her er også en nem og fin lille servering til nytårstalen, og den går fint til lidt bobler
http://bydianawi.com/opskrift-paa-tunmo ... ige-skeer/
0
Do as I say!
Re: Dronningehapsere
Wizzze skrev:JoyNips skrev:Jeg er med på dadler med bacon. Helst med blåskimmelost i, selvom jeg anerkender at ikke alle er enige med mig i blåskimmelostens fortræffeligheder.
Devils on horseback, hvorfor er jeg ikke overrasket over at DU elsker sådan en ret
Hvad med dens modstykke Angels on horseback (østers i bacon), er du også fan af dem?
Jeg kan godt lide små butterdejspuder med noget skaldyr og dressing, f.eks. krabbe, hummer, rejer, kaviar eller kammuslinger, det kan varieres på masser af måder.
Det her er også en nem og fin lille servering til nytårstalen, og den går fint til lidt bobler
http://bydianawi.com/opskrift-paa-tunmo ... ige-skeer/
Nu er jeg jo opvokset hvor man bare går ud og plukker sine egne østers, så selvfølgelig kan jeg lide østers. Jeg foretrækker dem dog au naturel med højst lidt citron... ungen grund til at ødelægge en god østers med alt muligt gejl.
1
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
- Mi55y
- Indlæg: 8964
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:16
- Kort karma: 1055
- Geografisk sted: Århus med bolleÅ
- Likede indlæg: 18274
Re: Dronningehapsere
Jeg har noget butterdej i fryseren, så jeg påtænker at smøre noget pikant smøreost udover og så ellers rulle sammen og skære det ud som snegle... Så slipper jeg for at stå og fedte unødvendigt længe med det!
0
S - 09.10.18
K - 05.03.21
K - 05.03.21
- MissBailey
- Indlæg: 687
- Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
- Kort karma: 40
- Likede indlæg: 656
Re: Dronningehapsere
Jeg lavede for nyligt nogle butterdejshapsere, som nok bliver gentaget. Butterdej i små kvadrater (ca.5x5cm), puttes i mini muffins form, fuldes med en spinat/philidelphia creme og toppes med lidt revet ost og bages til de er gyldne. Evt ryger der lidt laks i.. smager virkelig let og lækkert.
0
- Anlewi
- Indlæg: 2611
- Tilmeldt: 21. maj 2016, 12:13
- Kort karma: 178
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
- Likede indlæg: 3908
Re: Dronningehapsere
Jeg laver:
butterdejssnegle med pesto
Dadler viklet i bacon
Grøtsagsstænger
butterdejssnegle med pesto
Dadler viklet i bacon
Grøtsagsstænger
0
selvom man er tyk kan man godt have tynd mave
Re: Dronningehapsere
Vi laver 3 slags i år : rugbrødschips med lakserilette, capresesalat på pind og blinis med rødbedesalat.
0
There are only four questions of value in life. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love.