Pjeps skrev:Spaghetti skal knækkes i 1/5 dele før kogning, lange spaghetti er åndsvagt!
Og besværligt at spise når man ikke kan finde ud af at rulle det op
Pjeps skrev:Spaghetti skal knækkes i 1/5 dele før kogning, lange spaghetti er åndsvagt!
Stitch skrev:Pjeps skrev:Jeg har aldrig smagt ged !
Ged lavet på grillen smager virkelig godt!
Pjeps skrev:Spaghetti skal knækkes i 1/5 dele før kogning, lange spaghetti er åndsvagt!
.Magic. skrev:Ris er bare kedeligt. Det eneste ris passer til er boller i karry og kylling i karry.
Kerrigan skrev:.Magic. skrev:Ris er bare kedeligt. Det eneste ris passer til er boller i karry og kylling i karry.
Du skulle prøve en omgang biryani. Hofretten af alle retter med ris.
Kerrigan skrev:.Magic. skrev:Ris er bare kedeligt. Det eneste ris passer til er boller i karry og kylling i karry.
Du skulle prøve en omgang biryani. Hofretten af alle retter med ris.
Sophies-mor skrev:Pjeps skrev:Spaghetti skal knækkes i 1/5 dele før kogning, lange spaghetti er åndsvagt!
Hvem knækker spaghetti i 5 dele?
Pjeps skrev:Sophies-mor skrev:Pjeps skrev:Spaghetti skal knækkes i 1/5 dele før kogning, lange spaghetti er åndsvagt!
Hvem knækker spaghetti i 5 dele?
Mig, fordi lange spaghetti er åndsvage.
.Magic. skrev:Ris er bare kedeligt. Det eneste ris passer til er boller i karry og kylling i karry.
hthy skrev:.Magic. skrev:Ris er bare kedeligt. Det eneste ris passer til er boller i karry og kylling i karry.
Du skal bare bruge brune ris eller som minimum vilde ris, det smager af noget i sig selv