Jeg er begyndt at øve mig i at lave bernaisse, og det går sådan set meget godt.
Smagen er efterhånden på plads, men jeg synes, at sovsen bliver lovlig tynd.
Jeg laver det over vandbad, og har et termometer i, og jeg holder temp. på 60 -62 gr., og selv om jeg pisker som en gal, synes jeg ikke at æggeblommerne bliver tilstrækkeligt tykke.
Kan problemet være, at jeg bruger pasteuriserede æggeblommer.
Er der nogen, som kan hjælpe?
Sauce Bernaisse
Sauce Bernaisse
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
Re: Sauce Bernaisse
Brutus skrev:Jeg er begyndt at øve mig i at lave bernaisse, og det går sådan set meget godt.
Smagen er efterhånden på plads, men jeg synes, at sovsen bliver lovlig tynd.
Jeg laver det over vandbad, og har et termometer i, og jeg holder temp. på 60 -62 gr., og selv om jeg pisker som en gal, synes jeg ikke at æggeblommerne bliver tilstrækkeligt tykke.
Kan problemet være, at jeg bruger pasteuriserede æggeblommer.
Er der nogen, som kan hjælpe?
Smørret skal i lidt ad gangen! start med meget lidt og pisk det op før du tilsætter mere. Jo tykkere sovs du vil have, jo mere smør skal piskes i, men husk lidt adgangen.
1
Do as I say!
Re: Sauce Bernaisse
Tak for svaret, det kan godt være, at det er forklaringen.
I Will do as you say.
I Will do as you say.
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)