Sauce Bernaisse

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Brutus
Indlæg: 773
Tilmeldt: 20. sep 2015, 16:03
Kort karma: 38
Likede indlæg: 1175

Sauce Bernaisse

Indlægaf Brutus » 12. nov 2016, 18:00

Jeg er begyndt at øve mig i at lave bernaisse, og det går sådan set meget godt.
Smagen er efterhånden på plads, men jeg synes, at sovsen bliver lovlig tynd.
Jeg laver det over vandbad, og har et termometer i, og jeg holder temp. på 60 -62 gr., og selv om jeg pisker som en gal, synes jeg ikke at æggeblommerne bliver tilstrækkeligt tykke.
Kan problemet være, at jeg bruger pasteuriserede æggeblommer.
Er der nogen, som kan hjælpe? :gruble:
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up

(Japanese Wisdom)
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24993
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29990

Re: Sauce Bernaisse

Indlægaf Wizzze » 12. nov 2016, 18:27

Brutus skrev:Jeg er begyndt at øve mig i at lave bernaisse, og det går sådan set meget godt.
Smagen er efterhånden på plads, men jeg synes, at sovsen bliver lovlig tynd.
Jeg laver det over vandbad, og har et termometer i, og jeg holder temp. på 60 -62 gr., og selv om jeg pisker som en gal, synes jeg ikke at æggeblommerne bliver tilstrækkeligt tykke.
Kan problemet være, at jeg bruger pasteuriserede æggeblommer.
Er der nogen, som kan hjælpe? :gruble:


Smørret skal i lidt ad gangen! start med meget lidt og pisk det op før du tilsætter mere. Jo tykkere sovs du vil have, jo mere smør skal piskes i, men husk lidt adgangen.
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Brutus
Indlæg: 773
Tilmeldt: 20. sep 2015, 16:03
Kort karma: 38
Likede indlæg: 1175

Re: Sauce Bernaisse

Indlægaf Brutus » 12. nov 2016, 19:29

Tak for svaret, det kan godt være, at det er forklaringen.
I Will do as you say.
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up

(Japanese Wisdom)

Tilbage til "Mad og drikke"