Det store spørgsmål om risengrød
Re: Det store spørgsmål om risengrød
Hovedret som man helst skal lave for meget af så det dagen efter kan spises som klatkager (som er verdens usundeste morgenmad) eller risalamande, som jo er dessert. At få risengrød til dessert ville jeg finde lidt sølle, ville føle de havde glemt fløden og mandlerne Lidt ligesom hvis man får æblegrød i stedet for gammeldags æblekage til dessert, lav dog jeres desserter færdige!
1
Re: Det store spørgsmål om risengrød
Det hele. Som regel ville jeg dog lave det som hovedret hvis jeg selv laver det hjemme. Til julefrokost på arbejdet er det dessert.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
Re: Det store spørgsmål om risengrød
I min verden er det en hovedret til aftensmad, bortset lige fra juleaften, hvor det er en forret med mandel i (og så får vi ingen dessert). Det er en tradition, der er opstået, fordi min bror og jeg ikke brød os om risalamande, da vi var børn (og lige på det her punkt er jeg stadig et barn ). Vi er vist også den eneste gren af familien, der gør det sådan.
0
Re: Det store spørgsmål om risengrød
Vi spiser det som hovedret, men det bedste er nu resten, der bliver brugt til klatkager dagen efter
0
Time is a great teacher, but unfortunately it kills all it's pupils
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21951
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2513
- Likede indlæg: 59511
Re: Det store spørgsmål om risengrød
Det er aftensmad for mig, og vi spiser det altid lillejuleaften. På mit arbejde kan vi hver mandag vælge mellem risengrød og en form for suppe til frokost.
Hos mine bedsteforældre var der risengrød til forret juleaften.
Hos mine bedsteforældre var der risengrød til forret juleaften.
0