Holdbarhed på to specielle mel-typer

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4601
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1469
Likede indlæg: 11937

Holdbarhed på to specielle mel-typer

Indlægaf Viskelæder » 26. sep 2016, 21:15

Jeg er i mit skab faldet over henholdvis en pose boghvedemel og en pose kokosfibermel (skulle lave nogle nice pandekager, som jeg så aldrig fik gjort...), som begge er overskredet holdbarhedsdato med lidt over et år. Skal de bare smides ud, eller kan sådan noget stads holde sig (så meget) længere end sidste holdbarhedsdato?


Begge poser er aldrig åbnet og ser fine ud.
0
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4601
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1469
Likede indlæg: 11937

Re: Holdbarhed på to specielle mel-typer

Indlægaf Viskelæder » 27. sep 2016, 12:15

Tak, Falstria, jeg må hjem og smage på det :)
0

Tilbage til "Mad og drikke"