Pandesteg skrev:Sophies-mor skrev:Pandesteg skrev:Sophies-mor skrev:Sjovt, som dommerne kommenterer negativt på smørcremen?
Hende, der lærte mig det er eller uddannet konditor?
Det plejer da kun at være et tyndt lag smørecreme man bruger, hendes var 1 cm tykt så det ud til.
I kanten?
Det skal være cirka ½-1 cm. Afhængig af cremens konsistens.
Og hellere smørcreme, end marcipan.
Nej, det er ikke det jeg har lært. Opsmøringens formål er jo at glatte overfladen og eventuelle huller, så der er ingen grund til at smøre op til 1 cm på. Det var jo også det dommerne kritiserede
Og igen, uenig - marcipan er
Tror i snakker forbi hinanden. Marianne lavede en “mur” af smørcreme da hun byggede kagen op for at holde på moussen hvis den ikke fik sat sig. Dvs en pølse på 1-2 cm af smørcreme rundt i kanten. Det var ikke opsmørningen de eller Sophies mor snakkede om.