Fisk
Re: Fisk
fiskefrikadeller lavet af torskefars, hakkede rejer, salt + peber, citronsaft, dild, ingefær og evt lidt frisk chili
0
03.05.2017
Re: Fisk
Tak for initiativet til denne tråd
Min kreativitet med fisk har været nedadgående, så rart med noget inspiration.
Kan desværre ikke bidrage med det store nye. Vi laver dog tit en tun/torskerognssalat rørt op med hytteost, rødløg, krydderurter og hvad vi nu lige har lyst til. Spises bare med grøntsagsstænger og måske et stykke rugbrød/knækbrød. Vildt nemt og ret billigt og smager dejligt.
Min kreativitet med fisk har været nedadgående, så rart med noget inspiration.
Kan desværre ikke bidrage med det store nye. Vi laver dog tit en tun/torskerognssalat rørt op med hytteost, rødløg, krydderurter og hvad vi nu lige har lyst til. Spises bare med grøntsagsstænger og måske et stykke rugbrød/knækbrød. Vildt nemt og ret billigt og smager dejligt.
0
Re: Fisk
Hunkat skrev:(...)
Chevich er også superlækkert. Det skal marineres i 2-3 timer i en lime/citronmarinade (der er mange forskellige opskrifter).
Det passer sig selv, skal ikke steges (=ingen overstegning) og så på tallerken.
Se dét kendte jeg slet ikke. Tak.
0
Re: Fisk
MyGirl skrev:Tak for initiativet til denne tråd
Min kreativitet med fisk har været nedadgående, så rart med noget inspiration.
Kan desværre ikke bidrage med det store nye. Vi laver dog tit en tun/torskerognssalat rørt op med hytteost, rødløg, krydderurter og hvad vi nu lige har lyst til. Spises bare med grøntsagsstænger og måske et stykke rugbrød/knækbrød. Vildt nemt og ret billigt og smager dejligt.
Selv tak. Det er gået hen og blevet en rigtig nyttig tråd.
1