Hjælp til dejmængde
Re: Hjælp til dejmængde
Er endt på cirka 1300 g mel, så må vi se om vi bliver mætte i morgen Vi laver en ny dej til søndag, vi laver fyld en pizza hygge (har spisebord i køkkenet) så vi kommer højst sandsynligt til at have en del fyld tilovers så det bliver brugt dagen efter på en ny gang dej
0
Re: Hjælp til dejmængde
Jeg vil lige melde tilbage:
Jeg brugte opskriftend ere r linket til fra politiken og lavede 1½ portion, så cirka 1300 g mel, brugte lidt mindre går og lod den hæve på køl fra fredag aften.
Der var, som ventet, rigeligt, vi lavede jo mange mindre med forskelligt fyld og vi har cirka 3½ pizza på køl som vi kan bruge til aftensmad med salat til. Derudover lavede jeg et lille flute af resten af dejen da vi var løbet tør for tomatsovs og ikke lige overskuede at lave ekstra. SÅ jeg tror konklussion er at jeg frem over vil lave af 1 kg mel, når vi er 4, så er der ikke for lidt men heller ikke alt for meget.
Jeg brugte opskriftend ere r linket til fra politiken og lavede 1½ portion, så cirka 1300 g mel, brugte lidt mindre går og lod den hæve på køl fra fredag aften.
Der var, som ventet, rigeligt, vi lavede jo mange mindre med forskelligt fyld og vi har cirka 3½ pizza på køl som vi kan bruge til aftensmad med salat til. Derudover lavede jeg et lille flute af resten af dejen da vi var løbet tør for tomatsovs og ikke lige overskuede at lave ekstra. SÅ jeg tror konklussion er at jeg frem over vil lave af 1 kg mel, når vi er 4, så er der ikke for lidt men heller ikke alt for meget.
2
Re: Hjælp til dejmængde
godtnavn skrev:Jeg vil lige melde tilbage:
Jeg brugte opskriftend ere r linket til fra politiken og lavede 1½ portion, så cirka 1300 g mel, brugte lidt mindre går og lod den hæve på køl fra fredag aften.
Der var, som ventet, rigeligt, vi lavede jo mange mindre med forskelligt fyld og vi har cirka 3½ pizza på køl som vi kan bruge til aftensmad med salat til. Derudover lavede jeg et lille flute af resten af dejen da vi var løbet tør for tomatsovs og ikke lige overskuede at lave ekstra. SÅ jeg tror konklussion er at jeg frem over vil lave af 1 kg mel, når vi er 4, så er der ikke for lidt men heller ikke alt for meget.
Var den god ellers opskriften? Jeg skal til og i gang med det til i aften
0
Re: Hjælp til dejmængde
HappyPaww skrev:godtnavn skrev:Jeg vil lige melde tilbage:
Jeg brugte opskriftend ere r linket til fra politiken og lavede 1½ portion, så cirka 1300 g mel, brugte lidt mindre går og lod den hæve på køl fra fredag aften.
Der var, som ventet, rigeligt, vi lavede jo mange mindre med forskelligt fyld og vi har cirka 3½ pizza på køl som vi kan bruge til aftensmad med salat til. Derudover lavede jeg et lille flute af resten af dejen da vi var løbet tør for tomatsovs og ikke lige overskuede at lave ekstra. SÅ jeg tror konklussion er at jeg frem over vil lave af 1 kg mel, når vi er 4, så er der ikke for lidt men heller ikke alt for meget.
Var den god ellers opskriften? Jeg skal til og i gang med det til i aften
Ja, skulle nok have tilsat lidt mere salt (der står en lille håndfuld, så jeg har nok bare vurderet det var mindre end andre gør). Den var dejlig nem at rulle tyndt ud, så vi var godt tilfredse, glæder mig allerede til resterne til aftensmad
1
Re: Hjælp til dejmængde
Så blev Politiken opskriften - inkl tomatsaucen afprøvet med stor succes
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3