Vis din mad - billedetråd
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21958
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2515
- Likede indlæg: 59558
Re: Vis din mad - billedetråd
Valgaften.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
Re: Vis din mad - billedetråd
Caprese fyldte portobello svampe og sweet potato fritter.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
10
Re: Vis din mad - billedetråd
Buffy skrev:musling skrev:Super mums - ser for lækkert ud
Min mad?
Ja!
1
Re: Vis din mad - billedetråd
musling skrev:Buffy skrev:musling skrev:Super mums - ser for lækkert ud
Min mad?
Ja!
Ej tak
Det smagte også virkeligt lækkert og var super nemt at lave
0
Re: Vis din mad - billedetråd
Pasta i butternut-ostesauce
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
5
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5648
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1488
- Likede indlæg: 22961
Re: Vis din mad - billedetråd
Pasta med hvidvinskylling
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
10
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- MissHindenburg
- Indlæg: 1470
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 08:33
- Kort karma: 157
- Likede indlæg: 1865
Re: Vis din mad - billedetråd
Buffy skrev:Pasta i butternut-ostesauce
Det både lyder og ser lækkert ud! Har du evt. en opskrift?
0
Re: Vis din mad - billedetråd
MissHindenburg skrev:Buffy skrev:Pasta i butternut-ostesauce
Det både lyder og ser lækkert ud! Har du evt. en opskrift?
I en tykbundet gryde et lille løg og 2 fed hvidløg, når løgene begynder at blive klare kommes en skrællet butternut i tern ved, krydder med lidt salt og peber og dæk med vand, kog til butternutten er mør, ca 10-15 min.
I mens koges den ønskede pasta al dente.
Når butternutten er mør, tages det af varmen og blendes godt, jeg brugte en stavblender og tog ikke noget af væsken fra først, men havde også kun lige dækket butternutten, konsistensen skal være tynd pure, tyk suppe, hvis det giver mening. Smag evt til med mere salt og peber.
Osten jeg brugte var mozzarella, fordi det var lige det jeg havde. Næste gang tror jeg, jeg vil prøve med chedder og/eller en god gedeost.
Det hele færdig gøres ved at blande det hele godt sammen, jeg brugte kun ca halvdelen af butternutten, men jeg er heller ikke vild med for meget sovs ved min pasta. Dyssede med lidt basilikum, for det ser godt ud på Instagram
Resten er i fryseren og bliver til en fantastisk suppe.
Hov og jeg lavede en portion til 2 personer/2 dage.
Der er ikke mage krydderier i og det er med vilje, nogen gange bruger jeg kun salt og peber, for at rigtigt kunne smage resten af maden
1
Re: Vis din mad - billedetråd
Kødsovs med masser af grønsager i små tern, smagt til med chiliflager, rødvin og brunfarin. Serveret med mos af alm kartofler og søde kartofler. Drys af hakket, rå blomkål.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
2
Re: Vis din mad - billedetråd
Mongolian beef med porre, gulerødder og blomkål
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
- Jungletiger
- Indlæg: 621
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:54
- Kort karma: 66
- Geografisk sted: Søborg
- Likede indlæg: 607
Re: Vis din mad - billedetråd
Buffy skrev:Mongolian beef med porre, gulerødder og blomkål
Det ser lækkert ud
Har du en opskrift?
0
Re: Vis din mad - billedetråd
Jungletiger skrev:Buffy skrev:Mongolian beef med porre, gulerødder og blomkål
Det ser lækkert ud
Har du en opskrift?
Ja en ca opskrift, jeg tog udgangspunkt i en opskrift, jeg fandt på pinterest og selvfølgelig ikkekan finde igen
Ca 1/5 kg oksekød i strimler
2-4 spsk majsstivelse
1 dl soya
1 dl vand
3-4 spsk brun farin
2-3 fed hvidløg
3-5 cm ingefær
Lidt chiliolie
Lidt hvidløgsolie
Lidt sesamolie
Lidt rapsolie
En halv porre
2 små gulerødder
1/4 blomkål
Salt/peber
Bland majsstivelse og oksekødsstrimlerne godt i en skål.
I en pande/wok varmes de fire olier godt op og kødet brunes godt. Drys med salt og peber.
Når kødet er godt brunt på alle sider kommer du alt andet ved undtaget porre, gulerødder og blomkål.
Sat låg på og lad det simmere ved lav varme, mens du sætter vand til risene over.
Når du kommer risene i vandet, kommer du porre og gulerødder ved kødet og lade dem simmere med mens risene koger (12 min)
Når risene er kogt, kommes blomkål i kødretten og får de 10 min, risene skal trække.
Prøv dig frem med den brune farin, i den opskrift jeg brugte skulle der lidt mere i, men tror jeg vil prøve med lidt mindre næste gang (2-3 spsk)
Hvis “sovsen” ikke bliver tyk under låg, så tag det af undervejs, men det var nu ikke et problem for mig
Håber det kunne bruges, jeg er ikke god til at følge opskrifter eller skrive dem ned
3
- PaleSeptember
- Indlæg: 11591
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18647
Re: Vis din mad - billedetråd
Boeuf Bourgignon in the making
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
2
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner