Jeg får nogle venner på besøg. De er fra Sverige og Luxembourg, og skal udsættes for flæskesteg med sprøde svær, kartofler, brunede kartofler, chips, rødkål, asier, timian-honing gulerødder, og en masse sovs. Dertil øl og rødvin. Og desserten bliver en chokolade kage med appelsin-mascarpone creme.
Velkommen til Danmark
Hvad skal du/I have til aften?
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Vi skal have hjemmelavede bacon/cheese burgere (dog ikke hjemmelavede boller) med guacamole. Rustik fritter til.
0
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Persnikedy skrev:Jehttp://www.debatten.net/forum/index.phpg får nogle venner på besøg. De er fra Sverige og Luxembourg, og skal udsættes for flæskesteg med sprøde svær, kartofler, brunede kartofler, chips, rødkål, asier, timian-honing gulerødder, og en masse sovs. Dertil øl og rødvin. Og desserten bliver en chokolade kage med appelsin-mascarpone creme.
Velkommen til Danmark
Lyder lækkert, især de timian-honning gulerødder, og kan du mon lokkes til en opskrift på appelsin-marscarpone creme, det lyder som en god idé til noget sødt. Velbekomme!
0
Den, der går i andres fodspor, kommer aldrig foran
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Madam skrev:Persnikedy skrev:Jehttp://www.debatten.net/forum/index.phpg får nogle venner på besøg. De er fra Sverige og Luxembourg, og skal udsættes for flæskesteg med sprøde svær, kartofler, brunede kartofler, chips, rødkål, asier, timian-honing gulerødder, og en masse sovs. Dertil øl og rødvin. Og desserten bliver en chokolade kage med appelsin-mascarpone creme.
Velkommen til Danmark
Lyder lækkert, især de timian-honning gulerødder, og kan du mon lokkes til en opskrift på appelsin-marscarpone creme, det lyder som en god idé til noget sødt. Velbekomme!
Det er sådan lidt mit gefuhl, men basis er: 5dl fløde, 500g mascarpone, skal fra 2 appelsiner, flourmelis efter smag (ca 50-100g).
Kom mascaponen i en stor skål, riv appelsinerne og vend rundt. Kom fløde ved og pisk til det tykner. Kom flourmelis i og pisk færdig til den ønskede tykkelse. Den bliver ikke luftig som flødeskum men holder sin form utrolig godt og gør sig specielt godt som et lag i en kage.
Og der er i opskriften til både at fylde et lag i en kage og til pynt ovenpå.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Persnikedy skrev:Madam skrev:Persnikedy skrev:Jehttp://www.debatten.net/forum/index.phpg får nogle venner på besøg. De er fra Sverige og Luxembourg, og skal udsættes for flæskesteg med sprøde svær, kartofler, brunede kartofler, chips, rødkål, asier, timian-honing gulerødder, og en masse sovs. Dertil øl og rødvin. Og desserten bliver en chokolade kage med appelsin-mascarpone creme.
Velkommen til Danmark
Lyder lækkert, især de timian-honning gulerødder, og kan du mon lokkes til en opskrift på appelsin-marscarpone creme, det lyder som en god idé til noget sødt. Velbekomme!
Det er sådan lidt mit gefuhl, men basis er: 5dl fløde, 500g mascarpone, skal fra 2 appelsiner, flourmelis efter smag (ca 50-100g).
Kom mascaponen i en stor skål, riv appelsinerne og vend rundt. Kom fløde ved og pisk til det tykner. Kom flourmelis i og pisk færdig til den ønskede tykkelse. Den bliver ikke luftig som flødeskum men holder sin form utrolig godt og gør sig specielt godt som et lag i en kage.
Og der er i opskriften til både at fylde et lag i en kage og til pynt ovenpå.
Ser ud til at ha' den rette konsistens, og er sikker på at benytte opskriften fremover. Mange tak!
0
Den, der går i andres fodspor, kommer aldrig foran
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Satte okse- og kalvetern til at marinere i rødvin i går, som brunet med løg, og simret med rodfrugter skal blive til en Gullasch-Bourguignonne rødvinsgryde ting, med kartoffelmos til.
1
Do as I say!
- lillebjoern
- Indlæg: 5380
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
- Kort karma: 698
- Likede indlæg: 10395
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Vi skal passe børn, så tror det bliver pizza, selvom jeg mere har lyst til noget lækkert hjemmelavet. Men de børn er så kræsne.
0
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
- PaleSeptember
- Indlæg: 11502
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 909
- Likede indlæg: 18526
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Wizzze skrev:Satte okse- og kalvetern til at marinere i rødvin i går, som brunet med løg, og simret med rodfrugter skal blive til en Gullasch-Bourguignonne rødvinsgryde ting, med kartoffelmos til.
Åh det er så lækkert
Her bliver det en flat iron steak på grillen med hasselbachkartofler, salat og bearnaise til. Det skal være nemt, for vi skal tidligt op og til Sjælland i morgen.
1
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Pitabrød m. falafler, tzatziki, chili og masser af salat, og til dessert sweetpotato pie fra i går
0
Timian
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5607
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1484
- Likede indlæg: 22868
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Havregryn med kakaopulver og mælk
#secretsinglebehavior
#secretsinglebehavior
1
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Tortillas med oksekød, salat og nachos med masser af cheddar. Det var et hit hos ungerne
0
What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55656
- Kontakt:
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Noget med noget fasan. Og selleripure. Tror jeg nok.
1
Donna Martin Graduates!
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Persnikedy skrev:Jeg får nogle venner på besøg. De er fra Sverige og Luxembourg, og skal udsættes for flæskesteg med sprøde svær, kartofler, brunede kartofler, chips, rødkål, asier, timian-honing gulerødder, og en masse sovs. Dertil øl og rødvin. Og desserten bliver en chokolade kage med appelsin-mascarpone creme.
Velkommen til Danmark
Jeg kan melde tilbage at der nu er 3 nye fans af flæskesteg. De spiste så de næsten faldt i søvn bare efter middagen og før desserten. Svenskeren indrømte blankt at vi dansker har vundet sovse krigen
Luxembourgeren var lidt skeptisk over ideen om taffel + sovs men har overgivet sig fuldstændigt
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.