Tilly skrev:Hvis jeg nu skal købe en hævekurv, hvor stor skal den så være?
Bager du i gryde eller?
Tilly skrev:Hvis jeg nu skal købe en hævekurv, hvor stor skal den så være?
FormerlyKnownAs skrev:Tilly skrev:Hvis jeg nu skal købe en hævekurv, hvor stor skal den så være?
Bager du i gryde eller?
Tilly skrev:FormerlyKnownAs skrev:Tilly skrev:Hvis jeg nu skal købe en hævekurv, hvor stor skal den så være?
Bager du i gryde eller?
Ja det vil jeg i hvert fald gerne prøve. Har foreløbig lånt en støbejernsgryde af min mor, inden jeg evt. selv køber en.
Selma156 skrev:Jeg lagde så ud med at brænde brødet fast i min nye gryde. I opskriften stod der ellers, at det let ville slippe. Nå. Nu har jeg så brød der sidder fast i en gryde.
FormerlyKnownAs skrev:Selma156 skrev:Jeg lagde så ud med at brænde brødet fast i min nye gryde. I opskriften stod der ellers, at det let ville slippe. Nå. Nu har jeg så brød der sidder fast i en gryde.
Really? Det var da vanvittig træls. Hvordan var fremgangsmåden?
Jeg bruger altid selv bagepapir for at få det mest nænsomt over i gryden. De gange jeg har bagt uden har det dog aldrig siddet fast
Selma156 skrev:FormerlyKnownAs skrev:Selma156 skrev:Jeg lagde så ud med at brænde brødet fast i min nye gryde. I opskriften stod der ellers, at det let ville slippe. Nå. Nu har jeg så brød der sidder fast i en gryde.
Really? Det var da vanvittig træls. Hvordan var fremgangsmåden?
Jeg bruger altid selv bagepapir for at få det mest nænsomt over i gryden. De gange jeg har bagt uden har det dog aldrig siddet fast
Jeg brugte opskriften fra Valdemarsro. Jeg har fået det ud nu, efter det kølede lidt af. Men næste gang tror jeg, at jeg enten bruger bagepapir eller lægger et lag mel i bunden. Brødet er blevet ok, men de to jeg har bagt uden gryde var bedre
Selma156 skrev:FormerlyKnownAs skrev:Selma156 skrev:Jeg lagde så ud med at brænde brødet fast i min nye gryde. I opskriften stod der ellers, at det let ville slippe. Nå. Nu har jeg så brød der sidder fast i en gryde.
Really? Det var da vanvittig træls. Hvordan var fremgangsmåden?
Jeg bruger altid selv bagepapir for at få det mest nænsomt over i gryden. De gange jeg har bagt uden har det dog aldrig siddet fast
Jeg brugte opskriften fra Valdemarsro. Jeg har fået det ud nu, efter det kølede lidt af. Men næste gang tror jeg, at jeg enten bruger bagepapir eller lægger et lag mel i bunden. Brødet er blevet ok, men de to jeg har bagt uden gryde var bedre
Selma156 skrev:Jeg lod gryden varme op til 250 grader, men måske var den ikke inde længe nok. Nå, øvelse gør mester. Tak for jeres tip
Pandesteg skrev:Selma156 skrev:Jeg lod gryden varme op til 250 grader, men måske var den ikke inde længe nok. Nå, øvelse gør mester. Tak for jeres tip
Jeg lader gryden stå en halv times tid efter ovnen er varmet op til den givne temperatur. Den skal være virkelig varm, gryden - min røde le creuset bliver nærmest helt bordeaux/sort, fordi den er så varm.
Pandesteg skrev:Selma156 skrev:Jeg lod gryden varme op til 250 grader, men måske var den ikke inde længe nok. Nå, øvelse gør mester. Tak for jeres tip
Jeg lader gryden stå en halv times tid efter ovnen er varmet op til den givne temperatur. Den skal være virkelig varm, gryden - min røde le creuset bliver nærmest helt bordeaux/sort, fordi den er så varm.