Dining Week 2016
Re: Dining Week 2016
Jeg synes godt nok, at det er for dårligt, at flere af jer ikke har fået mails. Det skete jo også sidste år!!
0
-
- Indlæg: 2527
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 170
- Likede indlæg: 4376
Re: Dining Week 2016
Jeg fik også først kl 16, men skal alligevel ikke afsted. Men ja, det er da for dårligt!
0
Re: Dining Week 2016
Jeg har købt billet til den nye restaurantfestival DinnerDays i år - det ligger i samme uge og koster 195 pr billet - og så slipper jeg for at spekulere på den kø
Har booket bord til Fuego, håber det er godt
http://dinnerdays.com/
Har booket bord til Fuego, håber det er godt
http://dinnerdays.com/
0
Re: Dining Week 2016
Dipsy skrev:Er der nogen der kan anbefale noget der har været godt tidligere?
Ravnsborg Vinbar! Jeg var på 4 forskellige sidste år, og det var den bedste. Har også spist der "almindeligt" sidenhen.
0
- LadyFox
- Indlæg: 19587
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2437
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46021
Re: Dining Week 2016
Det skal jeg ikke, desværre. Jeg er rigtig øv over det
Men, hvis jeg skulle havde jeg gået efter enten BioMio grundet egne gode erfaringer med stedet, eller Tribeca NV fordi jeg har været nysgerrig på stedet længe, men bare mangler det sidste skub i røven for at gå derover.
Men, hvis jeg skulle havde jeg gået efter enten BioMio grundet egne gode erfaringer med stedet, eller Tribeca NV fordi jeg har været nysgerrig på stedet længe, men bare mangler det sidste skub i røven for at gå derover.
0
...
Re: Dining Week 2016
Chachacha skrev:Dipsy skrev:Er der nogen der kan anbefale noget der har været godt tidligere?
Ravnsborg Vinbar! Jeg var på 4 forskellige sidste år, og det var den bedste. Har også spist der "almindeligt" sidenhen.
Tak for anbefalingen, har dog fået købt og det blev til: Restaurant No1aarhusgade, Olsen+3 og Bøf og Ost
0
Re: Dining Week 2016
Jeg fik mail kl 16.00 og havde nr 29000.... skide tak..... så mit billetsalg åbnede for et par timer siden........ tror, vi springer over i år.
0
Tally-ho
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21945
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2513
- Likede indlæg: 59497
Re: Dining Week 2016
Jeg var sendt i byen efter billetter til Von Plessen (Hotel Phønix) og Els, og det fik jeg.
0
Re: Dining Week 2016
Vi tager Nose2tails madbodega i dining week. Man sparer ikke ret meget, men det er mest bare en undskyldning for at gå ud at spise et sted vi egentlig godt kan lide i forvejen. Vi kommer til at bruge mange penge på at drikke Dark'n'stormy, de er ret gode dernede
1
Re: Dining Week 2016
Nu er vi halvvejs gennem ugen, har I været afsted endnu??
Hvad har været godt, hvad har været skidt??
Vi har været hos Beli Kitchen, Guru og Fleisch
første var en skuffelse, nummer to var ok uden at imponere, mens nummer tre Fleisch var helt oppe og ringe.
Man fik ikke kun de 3 retter der var annonceret, men også "smagsprøver" og mellemretter, af god størrelse, tror vi endte på 7 retter hvis man talte det hele med. Og det var rigtigt interessant med god smag og sammensætning. Der var også valg mellem 2 vinmenuer, og de passede godt til maden, måske skulle de lige have kostet 25kr. mindre pr. vinmenu, men med tanke på maden, så synes jeg ikke priserne var vildt ublu.
Der var også en billigere Ølmenu, men den prøvede vi ikke, så kan ikke kommentere. Eneste lille minus er at man sidder meget tæt, men trods klinkerne på væggene, så er der faktisk ikke så lydt, så det er ok.
Kan se at der stadig er ledige tider på Fleisch i weekenden, så hvis I ikke har været afsted, eller ikke har haft en god oplevelse, så kig på Fleisch, det var virkelig en god oplevelse, en af den slags som gør, at man gider Dining week igen.
Hvad har været godt, hvad har været skidt??
Vi har været hos Beli Kitchen, Guru og Fleisch
første var en skuffelse, nummer to var ok uden at imponere, mens nummer tre Fleisch var helt oppe og ringe.
Man fik ikke kun de 3 retter der var annonceret, men også "smagsprøver" og mellemretter, af god størrelse, tror vi endte på 7 retter hvis man talte det hele med. Og det var rigtigt interessant med god smag og sammensætning. Der var også valg mellem 2 vinmenuer, og de passede godt til maden, måske skulle de lige have kostet 25kr. mindre pr. vinmenu, men med tanke på maden, så synes jeg ikke priserne var vildt ublu.
Der var også en billigere Ølmenu, men den prøvede vi ikke, så kan ikke kommentere. Eneste lille minus er at man sidder meget tæt, men trods klinkerne på væggene, så er der faktisk ikke så lydt, så det er ok.
Kan se at der stadig er ledige tider på Fleisch i weekenden, så hvis I ikke har været afsted, eller ikke har haft en god oplevelse, så kig på Fleisch, det var virkelig en god oplevelse, en af den slags som gør, at man gider Dining week igen.
0
Do as I say!
Re: Dining Week 2016
Har været på L'Altro i dag.
Maden var god - uden at være prangende:
Først en ikke annonceret antipasti - nogle artiskokhjerter og bruschetta med noget tomatsmat. Smagte ok - men ikke mere end det. Dog er det jo altid et plus når man får mere end forventet.
Forretten var en hjemmelavet pasta (gnocchi i pastaversion dvs uden kartoffel) i en sauce af noget kikærtemos og små stykker hvidfisk og lidt rasp på toppen. Smagen var ganske god men retten var ikke særlig raffineret - mener også at det oprindelige tilbud havde sagt en hjemmelavet ravioli. Portionen var meget stor - så skulle tydeligvis mætte...
Hovedretten var noget lammekød på en selleri pure og noget fennikel. Kødet var mørt og lækkert men der var to små skiver pr person - nok ca. 6 bidder i alt. Det smagte godt men virkede lidt "lidt".
Desserten var en lidt anonym hvid chokolademousse (den havde dog buddingkonsistens) med lidt musliknas .
Man kunne vælge vinmenu eller glas derfra, ikke noget a la carte, - og et glas anonym rødvin kostede 90 kr. Så var det ligesom betalt.
Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke synes det var pengene værd - der er så mange gode billige restauranter, at jeg for fremtiden hellere undgår Dining Week, og hellere går ud og vælger min egen mad og vin for samme pris fremover.
Maden var god - uden at være prangende:
Først en ikke annonceret antipasti - nogle artiskokhjerter og bruschetta med noget tomatsmat. Smagte ok - men ikke mere end det. Dog er det jo altid et plus når man får mere end forventet.
Forretten var en hjemmelavet pasta (gnocchi i pastaversion dvs uden kartoffel) i en sauce af noget kikærtemos og små stykker hvidfisk og lidt rasp på toppen. Smagen var ganske god men retten var ikke særlig raffineret - mener også at det oprindelige tilbud havde sagt en hjemmelavet ravioli. Portionen var meget stor - så skulle tydeligvis mætte...
Hovedretten var noget lammekød på en selleri pure og noget fennikel. Kødet var mørt og lækkert men der var to små skiver pr person - nok ca. 6 bidder i alt. Det smagte godt men virkede lidt "lidt".
Desserten var en lidt anonym hvid chokolademousse (den havde dog buddingkonsistens) med lidt musliknas .
Man kunne vælge vinmenu eller glas derfra, ikke noget a la carte, - og et glas anonym rødvin kostede 90 kr. Så var det ligesom betalt.
Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke synes det var pengene værd - der er så mange gode billige restauranter, at jeg for fremtiden hellere undgår Dining Week, og hellere går ud og vælger min egen mad og vin for samme pris fremover.
0
- LadyFox
- Indlæg: 19587
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2437
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46021
Re: Dining Week 2016
Vi har været på Arti' Kok, personalet var pressede, men maden smagte godt
0
...
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Dining Week 2016
Vi var på Restaurationen - og det var dejligt, som altid.
Vi fik en laksemousse med agurk og crumble, dejlig men lidt ordinær. Kylling, dolmer og Pommes Anne med citron til hovedret og det var supergodt - især kyllingen. Dessert lidt blandet bolsjer med kage, creme, is og kage - også skøn. God vinmenu til - og Bo Jakobsen går som vanligt rundt og taler med alle gæster - det er hyggeligt.
Vi fik en laksemousse med agurk og crumble, dejlig men lidt ordinær. Kylling, dolmer og Pommes Anne med citron til hovedret og det var supergodt - især kyllingen. Dessert lidt blandet bolsjer med kage, creme, is og kage - også skøn. God vinmenu til - og Bo Jakobsen går som vanligt rundt og taler med alle gæster - det er hyggeligt.
0