Fræksak skrev:Jeg kan lide stort set alt (undtagen lever og bladselleri, men det er sjældent jeg får det serveret må jeg sige), men selvfølgelig kan der være forskel på, hvor gode folk er til at lave mad og om man lige har ens smag.
Jeg mindes kun, at jeg er blevet oprigtigt skuffet en enkelt gang. Vi var inviteret til fødselsdag lørdag aften kl. 19, så jeg havde set frem til middagsmad af en art. Da værtinden glad bød på fødselsdagsboller og lagkage, havde jeg svært ved at finde en grimasse, der kunne passe. Altså jeg elsker begge dele, men jeg ville godt nok gerne lige have været informeret om, at det havde været smart med en rugbrødsmad hjemmefra. Det er lidt nederen at være lidt gammelsulten og glæde sig til varm mad og et godt glas vin, og så kommer værtinden stolt ind fra køkkenet med hvide boller og lagkage . Hvordan det slet ikke var faldet hende ind, at det måske ikke var så smart at servere lørdag aften kl. 19, er mig en gåde .
De plejer at spise aftensmad kl. 17, så det passer med aftenkaffe kl. 19?