Juleguf 2018
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Juleguf 2018
Jeg har været igang den sidste uges tid med marcipan (som dog skulle deles med en ven), vaniljekranse, og pebernødder. der er ikke meget marcipan tilbage indrømmer jeg gerne men jeg har heldigvis en rulle mere
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
2
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Juleguf 2018
Jeg skal have bagt specier med chocolade og peberkager.
Af konfekt tænker jeg, at jeg skal have lavet Mozartkugler, Bountys, Nougat/nøddeknas og så 1 til 2 slags mere, jeg ikke har bestemt mig for endnu.
Af konfekt tænker jeg, at jeg skal have lavet Mozartkugler, Bountys, Nougat/nøddeknas og så 1 til 2 slags mere, jeg ikke har bestemt mig for endnu.
0
Re: Juleguf 2018
Jeg skal også lave flødekarameller Jeg pakker dem ind i mellemlægspapir, det fungerer perfekt og jeg kan godt lide det lidt oldschool look.
Så skal jeg lave bounty og noget med lakrids og hvid chokolade. Og sikkert nogle marcipanbrød med nougat.
Det er planen, men plejer at blive inspireret når jeg går igang og ender med at lave alt for meget
Af småkager plejer vi at bage svenske peberkager i lange baner og klejner og nogle gange vaniljekranse.
Så skal jeg lave bounty og noget med lakrids og hvid chokolade. Og sikkert nogle marcipanbrød med nougat.
Det er planen, men plejer at blive inspireret når jeg går igang og ender med at lave alt for meget
Af småkager plejer vi at bage svenske peberkager i lange baner og klejner og nogle gange vaniljekranse.
0
Re: Juleguf 2018
Jeg laver ikke konfekt i år, men skal bage pebernødder, honningkager, vaniljekranse og ingefærsmåkager.
0
Love, love, peace, peace
- LaMariposa
- Indlæg: 16996
- Tilmeldt: 29. jul 2017, 16:49
- Kort karma: 3556
- Likede indlæg: 41320
Re: Juleguf 2018
Jeg skal bage pebernødder og vanillekranse, tror jeg Plejer altid at have en bagedag med min udenlandske veninde, så hun kan få lidt med hjem til familien, når hun skal på juleferie. Det er vildt hyggeligt. Gider ikke marcipankonfekt, så det bliver der ikke noget af, men jeg regner med at lave brændte mandler også, det smager så godt.
0
Be brave
Re: Juleguf 2018
En perfekt tråd og lige sådan en som jeg manglede.
Jeg har, igen i år, allerede alt for mange ting på min to-do liste af julegodter.
Indtil videre skal der bages:
- Kommenskringler til morgenmaden i løbet af december.
- Norske klejner
- Julesnurre (m. remonce, appelsinskal og mørk chokolade)
- Brunkager (2, omgang, 1. omgang er bagt og fortærret)
- Pebernødder
- Kardemomme/lime specier.
- Jødekager
- Fedtebrød
- 1 styks ny/årets småkage, men har ikke fundet ud af hvad det skal være. Sidste år var det biscotti m. hvid chokolade og appelsinskal
Så har jeg vaniljekranse som en "måske-småkage"
Derudover skal jeg lave:
- Dadler m, marcipan overtrukket med chokolade.
Jeg ville gerne lave noget mere konfekt, evt noget med hvid chokolade og kaffe men vi er kun 2 mand hele december og der er også begrænsninger på hvor meget vi kan nå at spise os igennem
Jeg har, igen i år, allerede alt for mange ting på min to-do liste af julegodter.
Indtil videre skal der bages:
- Kommenskringler til morgenmaden i løbet af december.
- Norske klejner
- Julesnurre (m. remonce, appelsinskal og mørk chokolade)
- Brunkager (2, omgang, 1. omgang er bagt og fortærret)
- Pebernødder
- Kardemomme/lime specier.
- Jødekager
- Fedtebrød
- 1 styks ny/årets småkage, men har ikke fundet ud af hvad det skal være. Sidste år var det biscotti m. hvid chokolade og appelsinskal
Så har jeg vaniljekranse som en "måske-småkage"
Derudover skal jeg lave:
- Dadler m, marcipan overtrukket med chokolade.
Jeg ville gerne lave noget mere konfekt, evt noget med hvid chokolade og kaffe men vi er kun 2 mand hele december og der er også begrænsninger på hvor meget vi kan nå at spise os igennem
1
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Juleguf 2018
Jeg har bagt de første pebernødder, og skal også bage flere.
Derudover skal jeg bage vanillekranse og måske brunkager.
Af konfekt skal der være italiensk nougat, brændte mandler, flødekarameller, måske fransk nougat, havregrynskugler og så det blandede marcipan/nougathalløj.
Måske finder jeg på noget mere, jeg ikke har prøvet før.
Derudover skal jeg bage vanillekranse og måske brunkager.
Af konfekt skal der være italiensk nougat, brændte mandler, flødekarameller, måske fransk nougat, havregrynskugler og så det blandede marcipan/nougathalløj.
Måske finder jeg på noget mere, jeg ikke har prøvet før.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Juleguf 2018
Kan I anbefale et fyld til en fyldt chokolade med mælkechokoladeskal, når det ikke må smage af sprut, kaffe eller appelsin? Jeg har selv en meget høj tolerance overfor sødt, så jeg kunne sagtens spise det med f.eks. saltkaramelfyld. Men hvis min familie også skal have af det, måtte det måske godt være lidt mindre sødt.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
0
You can't spell awesome without me.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Juleguf 2018
sigge skrev:Kan I anbefale et fyld til en fyldt chokolade med mælkechokoladeskal, når det ikke må smage af sprut, kaffe eller appelsin? Jeg har selv en meget høj tolerance overfor sødt, så jeg kunne sagtens spise det med f.eks. saltkaramelfyld. Men hvis min familie også skal have af det, måtte det måske godt være lidt mindre sødt.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
Hvad med lakridskaramel?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Juleguf 2018
Fru Sunshine skrev:sigge skrev:Kan I anbefale et fyld til en fyldt chokolade med mælkechokoladeskal, når det ikke må smage af sprut, kaffe eller appelsin? Jeg har selv en meget høj tolerance overfor sødt, så jeg kunne sagtens spise det med f.eks. saltkaramelfyld. Men hvis min familie også skal have af det, måtte det måske godt være lidt mindre sødt.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
Hvad med lakridskaramel?
Det kunne bestemt være en mulighed. Jeg havde egentlig tænkt lakrids på et tidspunkt, men kunne ikke lige finde ud af i hvilken form, og så kom jeg fra det igen.
1
You can't spell awesome without me.
Re: Juleguf 2018
sigge skrev:Kan I anbefale et fyld til en fyldt chokolade med mælkechokoladeskal, når det ikke må smage af sprut, kaffe eller appelsin? Jeg har selv en meget høj tolerance overfor sødt, så jeg kunne sagtens spise det med f.eks. saltkaramelfyld. Men hvis min familie også skal have af det, måtte det måske godt være lidt mindre sødt.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
Hindbær ganache?
Hindbær trøffel
Noget a la toffifee
Passionsfrugt
Ananas
2
Re: Juleguf 2018
sigge skrev:Kan I anbefale et fyld til en fyldt chokolade med mælkechokoladeskal, når det ikke må smage af sprut, kaffe eller appelsin? Jeg har selv en meget høj tolerance overfor sødt, så jeg kunne sagtens spise det med f.eks. saltkaramelfyld. Men hvis min familie også skal have af det, måtte det måske godt være lidt mindre sødt.
Edit: Heller ikke marcipan. “Nogen” er lidt kræsen.
Jeg ville foreslå noget med hindbær, passionsfrugt, citron eller lime.
1
Re: Juleguf 2018
Hvilken marcipan synes I er den bedste til julekonfekten? Odense, Anthon Berg eller en hel anden?
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Juleguf 2018
Tilly skrev:Hvilken marcipan synes I er den bedste til julekonfekten? Odense, Anthon Berg eller en hel anden?
Odense til når det skal være sammen med andet (sprut, eller fx nugat), Anthon Berg når det er "ren" marcipan
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Mani
- Indlæg: 11232
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1788
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23209
Re: Juleguf 2018
Vi bager vaniliekranse, brunkager, jødekager og koger klejner.
Jeg laver brændte mandler. Vi laver 4-5 slags konfekt og havregrynskugler. Vi har tidligere lavet meget mere, men får det ikke spist.
Vi er værter både juleaften, juledag & nytårsaften til forskellige hold familie/venner. Så lidt skal der til.
Jeg laver brændte mandler. Vi laver 4-5 slags konfekt og havregrynskugler. Vi har tidligere lavet meget mere, men får det ikke spist.
Vi er værter både juleaften, juledag & nytårsaften til forskellige hold familie/venner. Så lidt skal der til.
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'