Honningkage fordej
Honningkage fordej
Sad og kiggede på diverse honningkage opskrifter og i flere af dem må fordej ikke komme i køleskab og i andre skal den i køleskab. Hvad gør I ???
0
Re: Honningkage fordej
Myth skrev:Sad og kiggede på diverse honningkage opskrifter og i flere af dem må fordej ikke komme i køleskab og i andre skal den i køleskab. Hvad gør I ???
Stiller den køligt, men ikke i køleskabet
1
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Honningkage fordej
Jeg havde tænkt, at jeg for første gang nogensinde, skulle lave honninghjerter og har gemt denne opskrift fra sidste år. Efter lidt googling kan jeg godt se at de fleste opskrifter er med fordej.
Mon det “bare” er smag og konsistens der bliver forskellen på den her og en med en rigtig fordej
Mon det “bare” er smag og konsistens der bliver forskellen på den her og en med en rigtig fordej
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Re: Honningkage fordej
Jeg kan ikke svare, det er første gang jeg har kastet mig ud i honningkage hjerter. Var en opskrift jeg fandt et sted i en juletråd (2017, 2016, 2015 eller 2013) Men jeg kan ikke huske hvor og nu tænkte jeg at det skulle prøves.
0
Re: Honningkage fordej
Jeg er ikke engang specielt vild med honningkager, men jeg får helt lyst til at prøve efter at have læst med her i tråden. Jeg synes det er lidt sjovt det med at lave en fordej der skal hvile i så lang tid. Og jeg har da familiemedlemmer der helt bestemt ville værdsætte det
0
-
- Indlæg: 3294
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
- Kort karma: 561
- Geografisk sted: Vestsjælland
- Likede indlæg: 8896
Re: Honningkage fordej
Er der nogen der har en god opskrift? Jeg prøvede med meyers sidste år, men syntes ikke de var helt gode. Kan dog godt være udførelsen den var gal med
0
UH UH UH UH KORT
Hjemme i DK igen
Hjemme i DK igen
Re: Honningkage fordej
Jeg har lige lavet en fordej, så nu er jeg spændt på den videre proces.
Jeg blev lidt forvirret over at i Meyers opskrift er målestoksforholdet mellem honning og mel 2:1, mens det i de flest andre opskrifter er 1:1 Jeg endte med at lave fordejen med 1:1, så nu håber jeg det giver et godt resultatet, når det bliver tid til at lave den endelig dej
Jeg blev lidt forvirret over at i Meyers opskrift er målestoksforholdet mellem honning og mel 2:1, mens det i de flest andre opskrifter er 1:1 Jeg endte med at lave fordejen med 1:1, så nu håber jeg det giver et godt resultatet, når det bliver tid til at lave den endelig dej
1