Jeg har fundet en opskrift på mongolsk oksekødsgryde, hvor der skal abrikosmarmelade i.
Men det har jeg ikke og kan ikke finde noget.
Tænker ikke, at abrikoser i hakket tilstand vil give samme effekt.
Kan jeg komme noget andet i i stedet?
Vi har alle mulige slags marmelader, men ikke abrikos.
Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Sophies-mor skrev:Jeg har fundet en opskrift på mongolsk oksekødsgryde, hvor der skal abrikosmarmelade i.
Men det har jeg ikke og kan ikke finde noget.
Tænker ikke, at abrikoser i hakket tilstand vil give samme effekt.
Kan jeg komme noget andet i i stedet?
Vi har alle mulige slags marmelader, men ikke abrikos.
En lidt syrlig mammeplut, f.eks. orangemamelade eller hvis du har noget tyttebærgele eller ribsgele, vi det også være fint vil jeg mene.
1
Do as I say!
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:Jeg har fundet en opskrift på mongolsk oksekødsgryde, hvor der skal abrikosmarmelade i.
Men det har jeg ikke og kan ikke finde noget.
Tænker ikke, at abrikoser i hakket tilstand vil give samme effekt.
Kan jeg komme noget andet i i stedet?
Vi har alle mulige slags marmelader, men ikke abrikos.
En lidt syrlig mammeplut, f.eks. orangemamelade eller hvis du har noget tyttebærgele eller ribsgele, vi det også være fint vil jeg mene.
Jeg havde lidt de samme tanker, men var ikke sikker.
Tusind tak
1
Hæklerier på hjernen
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Sophies-mor skrev:Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:Jeg har fundet en opskrift på mongolsk oksekødsgryde, hvor der skal abrikosmarmelade i.
Men det har jeg ikke og kan ikke finde noget.
Tænker ikke, at abrikoser i hakket tilstand vil give samme effekt.
Kan jeg komme noget andet i i stedet?
Vi har alle mulige slags marmelader, men ikke abrikos.
En lidt syrlig mammeplut, f.eks. orangemamelade eller hvis du har noget tyttebærgele eller ribsgele, vi det også være fint vil jeg mene.
Jeg havde lidt de samme tanker, men var ikke sikker.
Tusind tak
Husk at fortælle os om resultatet, det lyder som en spændende opskrift
0
Do as I say!
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:Jeg har fundet en opskrift på mongolsk oksekødsgryde, hvor der skal abrikosmarmelade i.
Men det har jeg ikke og kan ikke finde noget.
Tænker ikke, at abrikoser i hakket tilstand vil give samme effekt.
Kan jeg komme noget andet i i stedet?
Vi har alle mulige slags marmelader, men ikke abrikos.
En lidt syrlig mammeplut, f.eks. orangemamelade eller hvis du har noget tyttebærgele eller ribsgele, vi det også være fint vil jeg mene.
Jeg havde lidt de samme tanker, men var ikke sikker.
Tusind tak
Husk at fortælle os om resultatet, det lyder som en spændende opskrift
Skulle alligevel ud efter mælk og tjekkede så marmeladehylden.
Tænk sig: De havde skisme fået abrikosmarmelade
Det er denne her opskrift på Mongolian beef.
https://www.thereciperebel.com/slow-cooker-mongolian-beef/
1
Hæklerier på hjernen
- Myresluger
- Indlæg: 2347
- Tilmeldt: 25. dec 2015, 22:04
- Kort karma: 110
- Likede indlæg: 3802
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Jeg troede du ville have erstatning for at have spist gryderet med abrikosmarmelade i Nå, men jeg går igen..
8
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Myresluger skrev::lol: Jeg troede du ville have erstatning for at have spist gryderet med abrikosmarmelade i Nå, men jeg går igen..
Hvor godt
Du må gerne blive
0
Hæklerier på hjernen
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Jeg har en pastaret, hvor jeg bruger balsamico sirup i, og da jeg en dag ikke havde det hjemme, brugte jeg en skefuld kvædemarmelade. Det blev lige så godt.
Det der søde, syrlige gør bare noget ved krydderierne. Noget godt, altså.
Det der søde, syrlige gør bare noget ved krydderierne. Noget godt, altså.
1
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Santa skrev:Jeg har en pastaret, hvor jeg bruger balsamico sirup i, og da jeg en dag ikke havde det hjemme, brugte jeg en skefuld kvædemarmelade. Det blev lige så godt.
Det der søde, syrlige gør bare noget ved krydderierne. Noget godt, altså.
Ja. Den balance med surt og sødt oveni en skudefuld krydderier er lækkert
0
Hæklerier på hjernen
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Så er den famøse Mongolian Beef sat i ovnen ved 65-70 grader til i morgen, hvor der så skal koges en skudefuld ris og serveres.
Måtte så akut ud efter hoisinsauce.
Mente, at jeg havde, men det var så to flasker østerssauce i stedet. Det giver nok ikke helt samme smag
Måtte så akut ud efter hoisinsauce.
Mente, at jeg havde, men det var så to flasker østerssauce i stedet. Det giver nok ikke helt samme smag
0
Hæklerier på hjernen
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Jeg ville nok have erstattet med mangochutney, hvis jeg ikke havde kunnet skaffe abrikoser.
1
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Sophies-mor skrev:Så er den famøse Mongolian Beef sat i ovnen ved 65-70 grader til i morgen, hvor der så skal koges en skudefuld ris og serveres.
Måtte så akut ud efter hoisinsauce.
Mente, at jeg havde, men det var så to flasker østerssauce i stedet. Det giver nok ikke helt samme smag
Blev det godt? Vi har sådan en slowcooker fætter der, og den kunne godt blive brugt lidt mere
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Erstatning for abrikosmarmelade i en gryderet.
Sangius skrev:Sophies-mor skrev:Så er den famøse Mongolian Beef sat i ovnen ved 65-70 grader til i morgen, hvor der så skal koges en skudefuld ris og serveres.
Måtte så akut ud efter hoisinsauce.
Mente, at jeg havde, men det var så to flasker østerssauce i stedet. Det giver nok ikke helt samme smag
Blev det godt? Vi har sådan en slowcooker fætter der, og den kunne godt blive brugt lidt mere
Det blev ganske godt, jeg laver det gerne igen.
1
Hæklerier på hjernen