Pandesteg skrev:Nesnay skrev:Jeg har lavet syltet rabarber - det var tanken, at de skulle kunne bruges i fx salater, men det var ikke en succes, de blev alt for sure. De er blevet vendt med en ordentlig omgang sukker i stedet og er havnet i en crumble, der godt nok er til den syrlige side, men godt kan spises.
Jeg har også syltet røde stikkelsbær med noget større succes. De er tænkt som tilbehør til det salte køkken.
Og som det sidste har jeg syltet gulerødder i strimler efter en vietnamesisk opskrift. De er supergode i sandwich og salater.
Må jeg ikke få opskrift på gulerødderne? Det lyder lige som noget for os
Jeg har fulgt denne opskrift (du skal et stykke ned): https://foodgeek.dk/da/banh-mi-opskrift-vietnamesisk-sandwich/
Jeg ved ikke, hvor længe de kan holde, for min første omgang forsvandt ret hurtigt, og anden omgang blev åbnet med det samme og derefter opbevaret på køl. Jeg har prøvet med en kombi af gulerødder og radiser og kun med gulerødder, begge dele var fint