Hvad er din “køkkenskabsret”?
Hvad er din “køkkenskabsret”?
Hvilken ret har du altid ingredienser i huset til at lave, til når du ikke gider handle/er syg eller af andre grunde ikke kan eller vil købe ind?
Her er det spaghetti carbonara, og vi får det nok 3 gange om måneden. Alle ingredienser (spaghetti, æg, pancetta/bacon, parmesan) er langtidsholdbare, så det kan altid være hjemme
Her er det spaghetti carbonara, og vi får det nok 3 gange om måneden. Alle ingredienser (spaghetti, æg, pancetta/bacon, parmesan) er langtidsholdbare, så det kan altid være hjemme
0
- Sophies-mor
- Indlæg: 9488
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Det er nok næsten samme ret.
Nogle gange så bliver det pasta med hvidløgsolie, lidt chili og hvad jeg nu har af grønt hakket i. Andre gange nøjes jeg med løg, hvidløg og chili.
Ellers æg. Røræg kan jeg altid lave. Men når jeg er syg, spiser jeg sjældent noget som helst i det hele taget.
Ellers bliver det typisk en mad med noget tilfældigt pålæg på.
Nogle gange så bliver det pasta med hvidløgsolie, lidt chili og hvad jeg nu har af grønt hakket i. Andre gange nøjes jeg med løg, hvidløg og chili.
Ellers æg. Røræg kan jeg altid lave. Men når jeg er syg, spiser jeg sjældent noget som helst i det hele taget.
Ellers bliver det typisk en mad med noget tilfældigt pålæg på.
0
Hæklerier på hjernen
- Honningprut
- Indlæg: 980
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 10:17
- Kort karma: 143
- Likede indlæg: 1906
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Pasta med pesto og kylling. Det har jeg altid til
0
Jeg sætter nutids-r som det passer mig
- Madam Pomfrey
- Indlæg: 8893
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
- Kort karma: 1514
- Likede indlæg: 25486
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
tomatsuppe...
har altid tomater på dåse eller karton, et løg og evt andre brugbare grøntsager
og så evt en gang pasta og frost kødboller i...
Voila
Har et par hurtigretter, der kan laves i en snæver vending, det er dog ikke altid at ingredienserne er i skabet.
men det er f.x. en sammenkogt risret
Boller i karry og ris (frostboller...) Eller familievariationen, boller i brun sovs og ris
pasta og kødsovs
Og så lige en knorr lasagne eller lasagnette (genialt når det er drengene der står for mad)
har altid tomater på dåse eller karton, et løg og evt andre brugbare grøntsager
og så evt en gang pasta og frost kødboller i...
Voila
Har et par hurtigretter, der kan laves i en snæver vending, det er dog ikke altid at ingredienserne er i skabet.
men det er f.x. en sammenkogt risret
Boller i karry og ris (frostboller...) Eller familievariationen, boller i brun sovs og ris
pasta og kødsovs
Og så lige en knorr lasagne eller lasagnette (genialt når det er drengene der står for mad)
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Karry med svinekød og en masse grøntsager har jeg næsten altid til
0
My world 12-10-18
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Falafler - kikærter, æg, hvidløg, løg, krydderier
Vegetarfrikadeller - kogtekikærter, grøntsager, æg og krydderier
Pasta med pesto og kalkunbacon
Omelet med div. Grønt og kalkunbacon
Stegte ris med grøntsager, æg og evt kalkunbacon
Panangkarryretvmed ris - panangkarry, kokosmælk, grøntsager og noget kød fra fryseren - ris til
Tomatsuppe
Grøntsagsuppe
Grøtsagsgratin
Vegetarfrikadeller - kogtekikærter, grøntsager, æg og krydderier
Pasta med pesto og kalkunbacon
Omelet med div. Grønt og kalkunbacon
Stegte ris med grøntsager, æg og evt kalkunbacon
Panangkarryretvmed ris - panangkarry, kokosmælk, grøntsager og noget kød fra fryseren - ris til
Tomatsuppe
Grøntsagsuppe
Grøtsagsgratin
0
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36728
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Pasta med ketchup, hvis det skal være rent køkken/køleskabsret Men jeg har altid en eller flere slags hjemmelavede retter i fryseren jeg kan tage op, så jeg bare skal koge pasta eller ris til. Pt har jeg mørbradgryde og kødsovs i nemme portionsbøtter, det har godt nok reddet min røv mange gange i den periode jeg har gået sygemeldt - og ugerne op til.
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- Pax Romana
- Indlæg: 1490
- Tilmeldt: 5. sep 2017, 10:15
- Kort karma: 191
- Likede indlæg: 4072
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Foie gras, Fine de Claire, Beluga og Dom Pérignon.
NOT! Knækbrød med smøreost er nok det eneste jeg altid har.
NOT! Knækbrød med smøreost er nok det eneste jeg altid har.
2
Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others.
Life begins at the end of your comfort zone.
I don't know where I'm going, but I sure know where I've been.
Life begins at the end of your comfort zone.
I don't know where I'm going, but I sure know where I've been.
- lillebjoern
- Indlæg: 5380
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
- Kort karma: 698
- Likede indlæg: 10394
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Gerne pasta med pesto og grøntsager.
0
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
Hvis jeg laver det en pasta ret med creme fine, oksestrimler , hvidløg og masser af spinat.
Mandens er spaghetto med kødsovs. Og så er der altid parmesan i køleskabet
Mandens er spaghetto med kødsovs. Og så er der altid parmesan i køleskabet
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
- billiebean
- Indlæg: 3417
- Tilmeldt: 11. dec 2015, 11:29
- Kort karma: 332
- Likede indlæg: 4382
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
- Pasta med hjemmelavet tomatsauce og parmesan.
- Røræg med løg, spinat (frost) og ristet rugbrød.
- Ovnkartofler med bearnaise fra knorr og nogle frostgrøntsager og evt noget kød fra fryseren.
- Ris eller nudler med grønt og diverse saucer
- Røræg med løg, spinat (frost) og ristet rugbrød.
- Ovnkartofler med bearnaise fra knorr og nogle frostgrøntsager og evt noget kød fra fryseren.
- Ris eller nudler med grønt og diverse saucer
0
Re: Hvad er din “køkkenskabsret”?
En rugbrødsmad med pålæg eller knækbrød med ost er nok det eneste, man altid kan få hjemme hos mig. Eller havregryn med mælk.
De fleste dage ville jeg også kunne bikse en gang pasta med tomatsovs (dåsetomater, løg, hvidløgspure og tørret oregano) sammen, men det bliver uden revet ost.
Frosne pommes frites har jeg også næsten altid. Så en gang ovnfritter med remoulade og ketchup kan jeg også diske op med i en snæver vending.
De fleste dage ville jeg også kunne bikse en gang pasta med tomatsovs (dåsetomater, løg, hvidløgspure og tørret oregano) sammen, men det bliver uden revet ost.
Frosne pommes frites har jeg også næsten altid. Så en gang ovnfritter med remoulade og ketchup kan jeg også diske op med i en snæver vending.
0
You can't spell awesome without me.