Jeg håber der er nogle actifry-brugere herinde der kan hjælpe mig.
Jeg har investeret i en actifry original og prøvede igår at lave rodfrugter i den, men de blev overhovedet ikke sprøde. Jeg lavede søde kartofler, kartoffel og gulerød. Kartoflerne var det der blev mest sprød, men det var mest en slatten sej fornemmelse de havde. Hvad gør jeg forkert?
Når jeg laver færdiglavede pomfritter i den, så bliver de rigtig sprøde, men jeg vil rigtig gerne lave rodfrugter i den også.
Rodfrugter i actifry - hvad gør jeg forkert?
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Rodfrugter i actifry - hvad gør jeg forkert?
De sødekartofler skal være ret tynde for at de bliver sprøde. Ellers så gør konsistensen i dem at de bliver bløde.
Jeg er vild med rodfrugter med bid i, så jeg kan desværre ikke hjælpe med andre råd. Jeg selv laver dem i store chunky tern så de netop ikke bliver ligesom traditionelle pomfritter.
Jeg er vild med rodfrugter med bid i, så jeg kan desværre ikke hjælpe med andre råd. Jeg selv laver dem i store chunky tern så de netop ikke bliver ligesom traditionelle pomfritter.
0
Re: Rodfrugter i actifry - hvad gør jeg forkert?
Jeg kan egentlig også godt lide rodfrugter med bid i, men det får de netop heller ikke. De bliver bare slatne... Men jeg må bestemt prøve at skære de søde kartofler mindre, de var ca 1 cm tykke før.
0