Forringelse for flygtningebørn skal betale bandepakken.

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
Brugeravatar
Mistermor
Indlæg: 2324
Tilmeldt: 12. jan 2017, 13:57
Kort karma: 246
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 4565

Forringelse for flygtningebørn skal betale bandepakken.

Indlægaf Mistermor » 30. nov 2017, 14:52

http://politiken.dk/indland/politik/art ... bandepakke

Det er åbenbart vedtaget, at man nu skal have boet eller arbejdet i 6 ud af 10 år for at få børnecheck. Det træder i kraft fra 1. januar.

Men det gælder kun for nytilkomne, så man ikke mister det, man har fået ret til?? Har jeg ret i, at det er det, de skriver her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0 ... ?id=193847 ????


Er det også blevet vedtaget, at der skulle loft over antal børn og børnecheck, eller er det her resultatet af, at man fandt ud af at loftet ville ramme mange af venstres vælgere?

Jeg har googlet, men kan ikke finde noget svar på, hvordan Dan Jørgensen vil kompensere med "nyt tøj, fritidsaktiviteter og ret til lommepengejobs".

Jeg forstår godt tankerne bag - skrækken for, at udlændinge kommer og tømmer vores kasse, fordi de har så mange børn. :ad!: Men så foretrækker jeg egentlig begrænsning i antal, fremfor at sulte familien de første mange år.

I forvejen får de få penge pga integrationsydelsen, og når de så ikke får børnepenge, tænker jeg, de kommer til at skulle leve af velgørenhed. De kommer jo i forvejen med ingenting. Jeg synes, det er hårdt, og jeg er bekymret for, hvordan de skal klare sig.

Det er en del af financieringen af bandepakken - som pædagog er det svært ikke at se galgenhumoren i det!
0

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"